НБА

  1. I KCP, i Karuza, i Ronda, i pikova u pravu si. Da su uzeli Dejvisa bez Lebrona, to bi skroz druga priča bila. Saš da vidiš kad se za koji dan opet "povredi" i presedi par nedelja, jer jasno je valda već i njemu da plej of neće videti, a i ovom je sad samo u glavi da pretekne Karima na večnoj listi, ko će s tim da se cima i gine za erbolove. Što reče čovek - pitam se kako će navijači proslaviti trenutak kad ovaj postane igrač sa najviše poena ikada, a ekipa im na dnu tabele.

  2. A ne mogu ni skroz da se posvete tenkovanju za Wembanyamu jer im pik za sledeći draft pripada Nju Orleansu, koji već sad izgleda kao legit zajebana ekipa, samo im fali top 5 draft pik da postanu još zajebaniji. Kao franšiza fejkersi su u mnogo gadnom položaju, i ne mogu da kažem da mi nije drago zbog toga.

  3. karmelo ladno imao prosek šta 14,15 poena prošle sezone a sad slobodan agent, ne mogu da verujem da ga niko nije pokupio na onaj ugovor za veterane

  4. i dvajt otišao za tajvan lol

  5. karmelo je mojih godina. ako mu ne ponude neke nenormalne pare (a u nba nece), nema sanse da se seli u neku oklahomu, memfis, minesotu, orlando i slicno. tako da mu izbor spada na 3-4 kluba verovatno a nijedan ga nece.

  6. To, dosta je njemu košarke odavno. Nznm za ovog prvog pika, čitao sam već negde da će ga dobiti pelikani, a Lejkersima sig. ne bi previše ni značio, ne može jedan klinac da ih vadi iz sranja u koje su se uvalili. Vesbruka teško da će se rešiti, Lebron je tu pa je tu, Dejvisa da će uzeti neka ozbiljna ekipa teško, jer više je povredjen nego što igra. Ovi će gledati da uzmu sa Zajonom bar jedan prsten, dok se ne skrlja, pošto sa onakvom konstitucijom igrati 80+ utakmica je katastrofa.

  7. Ма какви Лејкерси са овим саставом, немају тројкаше, немају одбрану, а и лепо рекох још давних дана - данас имају најјачи тим 2014....

    https://vukajlija.com/forum/teme/43219-nba?strana=559#post_4092188

  8. Netsi ipak odustali od Udoke, Žak Von unapređen u glavnog trenera. Brate Udoka definitivno stavljao kurac u pogrešnu pičku, zamerio se iluminatima jebeno.

  9. Ili je čovek rekao - fakdišit, treba da se rvem sa Durentom, Kajrijem i Simonsom, neka hvala izblejaću.

  10. Konjušar 5 faula na 10 minuta do kraja treće. Od tih takozvanih 'superstarova' njemu se sviraju ubedljivo najgora sranja, i kao da je nedovoljno inteligentan da shvati da to uvek rade pa uporno igra agresivnu odbranu na prodorima. Jednostavno nije dovoljno brz, hvataju ga na te gluposti, bejtuju faulove. Ne znam zašto to češće ne rade timovi, svaki napad da bude pik en rol, izolacija 1 na 1 protiv konjušara i ulaz. Ili ćeš da dobiješ laganih 2 poena ili ćeš da iznudiš faul od sporog slona. Win win. Lose za debelog.

  11. luka doncic se u najvece sudi sa rodjenom majkom oko prava na brend sa svojim imenom...

    na sta li to lici, prvo bog te pita kakav ondos imao sa caletom, sa majkom ziveo, a sad ga ista ta majka tuzi za pare kako ne bi imala samo 10mil na sinovljevo ime, nego 200.

    takodje, nije mi jasno sto ga neki nasi proglasavaju srbinom kad mu i otac slovenac cistokrvni.

    pricaj sta oces o djokovicima, nisu bas tolka govna.

  12. takodje, nije mi jasno sto ga neki nasi proglasavaju srbinom kad mu i otac slovenac cistokrvni.

    http://www.zurnal.rs/kosarka/evroliga/45789/prica-o-najboljem-mladom-igracu-evrope-doncici-iz-bice-su-zvezdasi

    Ви сте рођени у Шенпетеру код Горице у Словенији 1973, а Лука 1999. у Љубљани, али Дончићи су пореклом...

    - Из Метохије, поред Клине, село Бича. Тамо ми живи рођени стриц, вратио се 2001. Прошле године смо отац и ја били да обиђемо родбину.

    Luka ćopava kosovarčina confirmed

  13. Ćopava metohijarčina* LOL

  14. listam nesto po reditu tu mi izaslo ovo za doncica, pa se setih mislio sam da je nesto bilo samo kao zute vesti al ono stvarno.

    isto mi i izasla slika torzoa aarona gordona. lebactijebem na sta lici covek #nohomo.

    treba se prosledi melkoru

  15. Ali melk sa rendom hajlajcima od pre pola godine mi baci mozak u rebus počnem da tripujem kad su bre kavsi igrali sa indijanom i zar nije sabonis otišo u sakramento.

  16. Portland opasno dobra i zanimljiva ekipa ove godine. Dejma sam uvek voleo, nema šta, ali čitav roster je sad baš kvalitetan + Džeremi Grent će izgleda eksplodirati ove godine. Biće jako zanimljivo videti koliko se Denver zeznuo što ga je pustio a zadržao Portera (mada i ovaj je krenuo solidno skroz).

  17. I zašto nije bio konjušar danas u sastavu protiv britanaca? Šta kao 'ne može da stigne s jednog kontinenta na drugi da odigra dve utakmice' pffff manite me tih sranja, izdajica konjušarska jebena pola mađar pola ustašaaaaa

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.