НБА

1. JEBOTE KAKO SLOMI NOGU ONAJ LIK :OO STE GLEDALI?

2. ау јеботе...

3. Ja izneverovao sinoć, ali Lujvil i Siva gaze! Kardnalsi <3

4. au jebem ti muku...

5. Dobra tekma Indijana- Klipersi, al' nije dobar pad forme ovih drugih...

6. ja ne mogu da se opasuljim da noga moze onako da pukne, sve mi se utroba prevrnula, nek ide u pm... jadan decko...

7. Aukurac, kako puce noga...

8. Kako je Peković sinoć objasnio košarku, 15 poena u prvoj četvrtini je dao, i to lagano, neprimjetno...

9. zavrsio sa 29 poena...Pekovic objasnjava...

10. Mark Gasol, Dvajt Hauard, Tim Dankan i Peković su najbolji centri u ligi. A posle njih je možda Bruk Lopez i Al Horford mada on igra i PF i C.

11. Dankan je PF, Al Jef. nije los...

12. JEBI HITOVE VEČERAS!

13. OOOO JEBI SA 50 POENA NE VADI ALE ALE!

14. 18 džampšotova za Mela.

15. Ovaj Šek je samo bio veliki. To je njegova karijera u NBA. Budi veliki i zakucaj kad ti daju loptu ispod obruča. I nek ide u pičku materinu iz TNT-a jebem ga mutava, sa sve rotirajućim okom.

16. Šek je jebo kurcom i nije dao 28k poena tako sigurno, ne seri. A i da jeste boli ga kurac.

17. To je isto kao da sada kazes da je Pekovic los igrac, ali je ogroman pa zato daje koseve...mos si mislit....Nego sve bi dao da Utah udje u plej of, a ne lejkersi....nisu zasluzili ove godine plejof

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.