Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
7/10 je šutirao za tri Lebron. A Smit treću zaredom sa klupe prebacuje 30 poena, Smit jebe!
Odlična je tekma bila jutros SA - Klipersi. Samo mi nije jasno kako su Klipersi uopšte ostali u igri jer nisu ništa specijalno odigrali. Štaviše, ono što sam video bilo je očajno. SA me je stvarno oduševio, imali su nekoliko vrhunskih akcija. Biće onako kako sam i rekao: Klipersi čim nalete na neku ozbiljnu ekipu ima da ga izduvaju. DeAndrea ne bih komentarisao. Dankan ĆAĆA.
Klipse vazda pokradu, ali evo slučaja đe Paulu nisu svirali korake, a bio game winner. http://www.youtube.com/watch?v=0lm6td19gNo Jbg, dešava se.
P.S. Nešto su mi ubagovali postovi na temi...
Заслужена победе СА, велика грешка судија, али дешава се промакне човеку!
Serija Dalasa od 13-1 za pobedu...svaka im cast, mada sa ovom igrom...nece daleko dogurati...svejedno, korak blizi plejofu...bolje dalas nego cigani lejkersi i sugava juta..
Ibaka block party!!!
Gde vidiš korake kod Pola? Naskok u 2 kontakta. A SAS jesu igrali lepo u pm, tukli protivničkog centra, pa su praktično samo oni imali napad.
Jel vide neko Sakramento - Lejkerse, jel moguce da onaj svirao faul nad Kobijem 25 sek pred kraj? JEBENI LOL...a nad Cousinsom nije svirao....koja kradja...po ko zna koji put./..
Legenda sinoc
http://youtu.be/GpZhyGXA8-U
Nemoj tako brate, imali su par jako lepih akcija. Imali su i Klipersi dosta napada koje su olako prokockali. Jebiga, ko je kriv DeAndreu što šutira bacanja gore od moje pokojne babe. A i Klipersi je trebalo da reše ono na kraju. Sami su krivi što su pukli. Ne znam, meni se svidela tekma, iako mi je bilo krivo što su Klipersi pukli na kraju.
Ne kažem ja da je to loše, jebiga koristiš protivničke mane. Ali nije mi to bilo lepo za oko, bilo je dobrih akcija, ali pretežno u prvom poluvremenu.
Neka neka, kad mogu Lejkersima da namještaju '02. mogu i ostalima :D
Криво ми некако Минесоте. Очекивао сам борбу за плејоф од њих, али их повреде уништише. Следеће године би могли да се боре за далеко више победа уколико буду сачували тим и ако их послужи здравље.
Минесота засрала пред крај, повереде Пекмена,Лава их коштала доста!
Солидна сезона за њих,али у почетку су опасно пуцала за плеј оф!
Pa dobro, to je odavno konstatovano, suvi kvalitet, ali mnogo povreda, jebiga.
SA - Miami
NY - Boston
Al' je tekma Lujvil- Djuk
A Ben Meklemor se povredio...
Oni Karijevci su sijamski blizanci razdvojeni po rođenju. Baš mi krivo što ne gledam više taj univerzitetski basket. SAĆE DA KRENE JEBAČKI MEĆ!
Ne igraju Čalmers, Vejd i LeBron. ;D
Majami trpa...