НБА

  1. Ja sam pliduu true nba fan bukv, malo nas je al smo govna, e sad što su okolnosti takve da je najbolji ofanzivni igrač u embieju trenutno srbin jebiga namestilo se.

    @melky peti pik u prvoj i prvi u drugoj rundi, sve što valja ima da im uzmu ovi što su ispred njih, džaba su pušili KURČINU cele sezone i odmarali Kejda. Ne vidi se svetlo na kraju tunela kod njih jbg.

  2. ja inače navijam za čikago i boston tim redosledom ali volio bih neko naš da osvoji posebno jokić, gotivan mi je lik realno koliko god da ga drugi ne vole

  3. Na cikago kao deca lozili smo se jer dzordan
    Kad se setim upalim nba uzmem Sanse a tu nes, merion, stodemajer, barbosa..eh

    Bila je na kratko gotivna i ekipa gsw u doba beron dejvisa..

  4. Vidi Šmo mogao bi Detroit da napravi solidnu ekipu za sl. sezonu, mogli bi čak pikove da trejduju buduće za neke solidne igrače.

  5. nothing good comes from detroit

  6. ili kako bese ona izreka

  7. Haha joj detroit je supkultura zivota mi, kad god ga neko spomene sjetim se ovoga;

    https://youtu.be/sgYJ3bqSkN8

  8. Detroit je za Portland bukvalno Monako, tamo je prava tragedija.

  9. E da, Silver i liga su izgleda rešili da od Morenta naprave primer za narednih 20 godina. Sad su svi opleli po njemu, jer donosi gledanost i lajkove, ono, jeste da su u pravu ali preteraše brate, stvorila se baš loša atmosvera oko svega toga. A krenuli i Silver i liga da dobijaju baš opasne kritike, tako da će ga sad odrapiti baš gadno, ne bi me čudilo da presedi 30 utakmica. + da pogubi kojekakve ugovore, nije isključeno da ga najk precrta skroz, a onaj max. ugovor od Grizlisa može samo da sanja po svoj prilici.

  10. Portland

    ???

    mislis na nba tim ili grad? :)

  11. celt
    ili kako bese ona izreka

    can't have shit in detroit

  12. Grad Celt, evo kraći video da ti bacim https://www.youtube.com/watch?v=t9478Uqe7co&ab_channel=CBNNews

    Ukratko krenulo je sa totalno nenormalnim zakonima, grad je bukvalno postao utočište za džankere koji su se sjetili iz čitave zemlje i pretvorili mesto u Mordor.

  13. "Moj sin je jebo tvog sina u dupe" - spika.
    "Kao deca smo se igrali" - spika.
    L'AVANT-GARDE

  14. iznenađuje me ovaj majami sve više i više, oni ovo rade bez heroa i oladipa jbt

  15. I bez Dankana Robinsona koji zaboravio da igra košarku po svemu sudeći. I sa jebenim nigerijskim reprezentativcem Gejbom Vinsentom na startnom pleju. Spolstra je bog jebeni.

  16. Pa dobro Milvoki su dobili bez Janisa, Nikse su i trebali da dobiju, Boston igra toplo - hladno, sinoć praktično nisu ni imali odbranu, dao koš ko je hteo. Favorit Boston i dalje naravno, ali voleo bih Majami da ode u finale, volim Batlera a i tvrda su, kompaktna, bezobrazna i prezanimljiva ekipa.

  17. treba da ubace haslema da igra protiv horforda tu su neđe po godištu a i zamalo su godište mojih roditelja obojica