НБА

  1. Gledajte kad Janis ode u Golden Stejt.

  2. Čitao sam o tome ali C, otpustili su trenera, pre će se rešiti Lopeza i možda čak Midltona, još nekih igrača sigurno. Mora Janis da pokaže sad da nije bilo do njega + prevelik je on igrač za takve KD trejdove. Uostalom šta bi ovi dali za njega? U prajmu je, i biće u prajmu još par sezona, a ovi mogu da ponude Grina i Kleja (na zalasku), Pula koji je labilan i možda Viginsa koji je ok, ali i svu trojicu da im daju (Pul i Grin ne mogu zajedno) malo je to.

  3. Eno ga Janis izbacio neki video, kao u lajvu mu neki navijač kaže dođi u Voriorse, i on se smeška.

    Kao da pravi odstupnicu.

    Moguće da se skenjao što su ispali od osmog tima i shvatio da mora nešto da menja.

  4. Janis ako nije primarni bolhendler to više nisu brojevi koje ima sad, šut nema niti će ga ikad imati, post igra je prosečna. U GSu teško da bi dobio slobodu koju ima u Milvokiju, da se zaleće u trojicu odmah po skidanju def. skoka pa šta bude.
    Ne vidim situaciju gde Kari pod stare dane glumi Peta Konatona u ćošku i čeka Janisa da mu izbaci povratni pas nakon što se zaleti ko sivonja i napravi faul u napadu ili korake (ništa od toga ne sviraju naravno). Kari i Janis prosto ne mogu zajedno, bar ne ova verzija Janisa a znamo da bi svaka Janisova verzija sem ove bila dosta slabija. Ako bi se igra gradila oko Karija, a naravno oko koga će drugog, koja bi bila Janisova uloga, eventualno kao rolera u pnr igri ali za to mogu da dovedu i Stevana Adamsa ili tako nekog.
    Ako GS bude pravio potez za nekoga cenim da je Pul prvi u izlogu, a za njim i Klej. Drejmondu ističe ugovor sad ali ima igračku opciju za sledeću pa će biti zanimljivo da li će iskoristiti... Njega vidim kod Lebrona ukoliko bude hteo da ide iz GSa.

  5. Grin lobira baš jako za sebe da ode kod Lebrona, ali u suštini, koji će im moj. Kome uopšte treba Drejmond i od ostalih ekipa? Čovek je tripl singl, šlepao se uz holofejmere sve ove godine i čim je Klej prestao da pakuje, a Pul odigrao slabo, ispali su u drugoj rundi, mada su realno trebali da ispadnu u prvoj. Da ne pominjemo kako se Lebron tek rešio svih onih matorana što su ih nakupili. C, jako teško. Možda ako će za džabe da igra, mada ni tad.

    Što se Djanisa tiče Milvoki je njegova ekipa, tamo mu je legacy a sad su krenuli i da ga prozivaju i osporavaju, a on je takmičar jbg, sig. će ostati sad tamo da se dokazuje. Pula ko će uzme ne znam, ugovor mu je stočetrdes miliona.

  6. Zato su dobri - jedan stabilan i jedan skroz lud. Babl Mari

  7. Pun pogodak to što su doveli Brusa Brauna.

  8. Imam utisak da će i MPJ da odigra jednu sa tipa 25 poena, možda čak i sledeću. On se čeka.

  9. Bili su u pravu oni što su tvrdili da Denver neće moći da održi procenat šuta iz prve utakmice. Ali, nisu ni Lejkersi.

    A u komentarima na meč - kako Marej od ružnog pačeta postaje predivni labud.
    Izgleda da u Denveru znaju nešto što mi navijači ne znamo pa mu daju da šutira i kad ga uopšte ne ide.

  10. jutros od hajlajtsa lebron na zakucavanje, izblokirale ga godine, i njegov flop i bukvalno u narednom napadu jokicev flop, oba svirani ko faulovi...

    izgleda da osim marejevog popisavanja u zadnjoj cetvrtini nije bas bilo nesto igrano?

  11. za flopove ovo bar objasnjava deo:
    Officials: Tony Brothers

  12. Bila dobra zadnja bukvalno, Nageci se odlepili, ovi se vratili na -2, Lebron forsira trojke i maši, pa je izvrnuo zglob baš gadno bio, al delovalo da je ok posle, Porter i Brus Braun bili dobri...Bila napeta zadnja baš.

    Buldž snimak sa Denverove klupe kad baš nije išlo, vičeMeloun - šutirajte do mile volje, mašite, nebitno, to me ne zanima, zanima me da igrate odbranu...Jbg kad čovek ima toliko poverenja u tebe i da ti svu slobodu, valda se opustiš i kreneš da igraš kako treba.

  13. Kolko sam se sasrao kad onaj rednek AR15 ubacio onu frljotku od table i prišli im na -2, mislio sam da su pukli tad. Baš prštale obe tekme atomska košarka se igra.

  14. LeFlopu ispala lopta kad je krenuo da zakuca, zao mi ga, godine bajo moj..

  15. Nije jednom, dvaput, jednom pre toga otvoreno polaganje promašio, i onda na kraju kad se lomilo imao ono gde pokušao na drugi obruč i ceo koš promašio. Malo izgledao ko ja na basket sa zicerima iskr.

  16. Da da evo sad sam video i to, cak su mu i ukrali zivu loptu na kraju.
    Nikad nije delovao smotanije, ne znam zasto ga cak i zalim malo :(

    Ipak respekt i za ovakvu igru sa 38 god.
    Ja sam proslo leto probao da zakucam, valjda sam bio nezagrejan i kad sam se ohladio tako sam se raspao, sve me bolelo, mazao se kremama MESECIMA, isao na masaze, nisam od tad sutno loptu. Ovaj covek je sa 38 masina. Ok on je vazda u kondiciju, nikad nije prestao da trenira i igra ali ono..

    Malo izgledao ko ja na basket sa zicerima iskr.

    xd

  17. Ujebo članak isto sinoć doskočio Dejvisu na stopalo i izvrnuo ga. E sad normalan igrač bi verovatno imao problema kad se to oladi i teže malo bi igrao sledeću utakmicu ali videćemo šta će da bude s ovim kiborgom jebenim.