НБА

  1. Negde ispao podatak da je Lebron, u zadnjeh ne znam koliko utakmica, šutirao trojke 1/23 u zadnjoj četvrtini. Mada možda nije išao na koš baš zbog globa. Ko zna kakve sve manje ili veće povrede vuku ali ih kriju.

  2. I to je 19 zaredom promašio od tih šuteva.

  3. Vrlo je moguće da posle ove dve na nož, jedna od naredne dve utakmicu bude neki blou aut.

  4. Da, ovima je sledeća biti ili ne biti, prenemagaće se 30% više, navlačiće sudije, publika će da se cigani...Biće gadno tamo, mada možda ih Nageci isprebijaju nabrzaka i uspeju to da održe nekako do kraja, ne znam. Dva detalja medjutim

    posle prve utakmice, Brus Braun izlazi pred kamere i kaže cilj im je da zaustave Rasela, što i rade. I kritikovali su ga zbog toga, odaje taktiku itd. Medjutim, sinoć

    Brus Braun nije propustio priliku da se svadja sa ovim i dobacuje mu nešto non stop, treštok sve vreme. Samo njega. Čak ga je klepio jednom mislim baš dobrano. I slab Diandjelo opet bio. Ne prestaje da me zadivljuje Brusbraun, uklopio se u ekipu baš dobro, brdo nekih korisnih stvari radi, ne libi se da uzme ozbiljan šut i pogodi, da se zaleti na koš...Preozbiljan igrač.

  5. Još jedan igrač kog draftuje Detroit, tamo igra skroz nebitnu i neprimetnu rolu, onda ode iz te doline plača i procveta, kao Midlton, Dinvidi i mnogi drugi.

  6. Meni je i Gordon igrač iz senke, mnogo stvari radi a skroz podređen timu.

  7. Aha, makljao se sinoć i u odbrani i u napadu svaka mu čast. Jedino što ne prolaze baš pasovi za njega, zatvaraju ovi to dobro, ali sad je jako velik problem jer od zaustavljanja Jokića izgl. nema ništa, Mari pokazao da može da nosi tim, što će ostaviti dosta prostora drugim šuterima. + ih razbio Denver u tranziciji, to moraju da reše pod hitno.

  8. Kako ste bre svi tako stručni jebeno? Zemlja košarke.

  9. pa gleda se puno, i onda se nauci.

    kao na primer sto neko ko gleda puno pornica nauci kako se jebe pravilno. ili cara recimo sto je procitao bar jedno 10000 naslova ako ne i vise i ocigledno se odlicno razume u svaku mogucu stvar na svetu.

  10. Bukv. sam gledao 80% Denverovih utakmica zadnje tri sezone + pogledam neke dobre analize koje imaju smisla. Nema tu previše mudrosti.

  11. Agilni
    Kako ste bre svi tako stručni jebeno? Zemlja košarke.

    Obraćaš se čoveku koga zovu haubica.

  12. A i mora Jokić da odigra jako dobro, pokaže da je lider, izadje iz konferencije, tim je dobar, svi su zdravi, nema više izgovora.

  13. Ne vidim ko može da ih zaustavi, Jokić u svom prajmu, svi oko njega lepo skockani u tim.

  14. denver dobar, ali nije 0 sanse da sad obe izgube u LA. i onda odjednom opet jebada, a ovi se nece pognu ko sansi.

    ne znam kako i zasto zamisljate da ce bilo sta lako da bude sa lejkersima, a definitivno sa seltiksima u finalu

  15. Zašto kažeš seltiks a misliš majami. Xd

  16. Majami može do finala, da.

  17. Majami može i da osvoji, mislim da je to svima jasno

  18. hahaha u pravu je celt ne bih se ja zajebavao sa tata horfordom

  19. dajte ljudi, trenutno su vece sanse da lejkers prodje nagece nego hit da prodje seltik. jeste, dobar trener i to kaazni seltike cim se opuste, al da se ne zajebavamo, igra se na 4 dobijene.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.