НБА

  1. moja predviđanja su za sad sva dobra sem bostona, evo da kažem i da denver uzima 4:3 u finalu

  2. Sad pogledao hajlajce, ovo je očigledno bila jedna od najdominantnijih partija bilo kog tima ikada. Oduvali su ih.

  3. Mnogo ovo lako, moraće neka serija da se zakomplikuje, tipa 3:2 ili 3:3

  4. Ono, teorije zavere produženih serija zbog para. Xd

  5. MUNEM PRAVO LEBRONE

  6. @Šmoklja
    Nije čoukovao konjušar ovaj put, izvračao si ga.
    Sad još jedna prognoza za finale.

  7. evo moja: majami seltik ce otici u 6-7 utakmice, i onda ko god da pobedi ce biti napaljen za finale, dok denver ladio jajca do tad, da ih odere prve dve utakmice, i onda kad krene da gubi denver onda ce da se probude da igraju, i da doteraju do 7. utakmice u finalu, gde su sanse 50-50, osim ako seltik prodje tad ce da bude neko tovarenje denvera najzad. jer ako prodju ovo sad bukvalno ce biti bezte od njih.

  8. majami seltik ce otici u 6-7 utakmice

    Ako sutra dobije Boston, ide sigurno u 5, a možda i u 6-7. ;)
    Ostaje da se vidi.

  9. Šanse nema, prvo, jer je Majami u nenormalnom ritmu i fizički i mentalno (što reče juče mislim Gejb, we went out there to kill). Klub ima čitavu kulturu košarke, identitet, majndset što bi rekli Švedjani, napravili su rotaciju od 7-8 igrača gde četvorica u svakom trenutku gaze na terenu. Prošle godine su bili previše bezobrazni pa sam se malo skenjao, al ova plejof igraju predobru košarku. Drugo, Boston igra toplo - hladno, ne trude se u odbrani previše, gube jako mnogo lopti...Od 4 naredne moraju bar jednu odigrati kilavo, mada mislim da do pete neće ni doći.

  10. I što reče juče trener Bostona - izgubio sam tim u svlačionici. I to je negde evidentno, mnogo bolje su izgledali sa Udokom na klupi.

  11. Nije čoukovao konjušar ovaj put

    Nije čoukovao JOŠ UVEK. Jbt ugrožena mi je ona tvrdnja da konjušar nikad nema da osvoji prsten kao glavni igrač ekipe zbog očajne igre u odbrani. Ko bi rekao da je sve što treba da se desi da bi došao do finala to da sva četiri igrača oko njega u svakom trenutku igraju nadljudsku odbranu.

  12. Al da ga jebem kad je mogo Dirk 2011. da ukrade jedan prsten onda valjda može i konjušar.

  13. hahahahah miličićev prsten najjači ikad

  14. Brt meni se čini da Nageci prave ekipu za sledećih 4-5 sezona, koja će da gazi sve redom. Jokić, Mari, MPJ, Gordon, KCP, Brus Braun, onaj mali ruki Kristijan Braun, to je već 7 sjajnih igrača + ako će da trejduju mogu da dobiju dosta za Redži Džeksona, Brajanta + još 3-4 mlada i perspektivna igrača sa klupe + će imati par pikova u tim narednim sezonama. Deandre Džordan i Džef Grin su jedini matori tu, a dobro je imati ih na klupi. Bilo bi sjajno naravno da uzmu prsten sad, ali ovo je daleko bolja priča. Ako ostanu zdravi svi i ne proradi ego naravno, može da se desi, mada za sad izgledaju sjajno.

  15. Brus Braun ide neće moći da ga plate, ima player option za sledeću sezonu za oko 7 meleona ali odbiće to jer može da dobije minimum duplo a možda će neki tim da ga plati i troduplo, Kroenke nije kao Lacob u GSW i nema teorije da će da plati toliki luxury tax. Redži Džekson i Tomas Brajant ne vrede bukvalno ništa na tržištu trenutno. Jedino ako ovaj mali Wotson uleti na Brus Braunovo mesto, a ima potencijala da bude solidan.

  16. Nznm mislim da će gledati Brus Brauna da zadrže, a i ako uzmu sad prsten, moglo bi se desiti da čovek ostane i proba da uzme još jedan, mada realno može da igra veću ulogu i više minuta u nekom drugom timu. Porter takodje, oko njega će biti borba, mada sad je našao mesto ovde i izgleda to sve dobro, a i ugovor mu je odličan. Tomas Brajant vredi itekako jer je mlad, perspektivan i dolazi iz potencijalno šampionskog tima, ako ima dobrog menadžera mogli bi da ga unovče samo tako. Da, Votsona će gledati da sačuvaju jer obećava i on. Kako god, dok je Jokić zdrav, bukv. im trebaju igrači koji će da igraju jaku odbranu i šutiraju dobro.

  17. Aha oće zadržaće ga, gledo sam već taj film sa Grantom. Tomas Brajant je u ovih par meseci u Denveru dokazao samo jedno a to je da ne zaslužuje minute na parketu u ozbiljnom timu sa šampionskim namerama. Uvaljaće ga nekom ali za tipa pik druge runde. Ladno od jebenog Mejsona Plamlija konjušar nema krštenu rezervu, sinoć je morao da igra 45 minuta.

  18. A Porter ima ugovor do 2027. s njim su mirni ako ne krene da pizdi mnogo, ali deluje da je sazreo dosta i postao odličan sistemski igrač.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.