НБА

  1. Dobro je sad vidim da su i Džekson i Brajant unrestricted free agents, dobrodošli u neki tipa Guangdong Tigers ili Efes LOL

  2. Grenta su morali da se odreknu ako su nameravali da ostave MPJ, što se ove sezone pokazuje kao ipak ok odluka, mada šteta što nije ostao u Denveru. Ma zadržaće Brajanta i napraviti igrača od njega, videćeš. Ima sad tamo Jokića i Deandre Džordana, a od njih dvojice može mnogo da se nauči, pogotovo od ovog drugog jer su negde sličnih karakteristika. Brajant se peca na zalome i slabiji je u odbrani, ali je sila pod košem tu nema šta - trči, skače, bije se...Biće od njega igrač koji može da odradi 15 dobrih minuta, ako pristane na to naravno.

  3. Grant nije hteo da ostane, mislim da je Denver izjednačio ponudu Portlanda ali je ovaj odlučio da zapali. Hteo je da bude glavni igrač a u Denveru to nije mogao.

  4. Prvo skoknuo do detroita pa onda skončao u portlandu, ali nebitno je to, bitno je što jednostavno nema šanse da vlasnici odreše kesu i izjednače ponudu za Brauna koju će neki rendom Šarlot ili San Antonio definitivno da daju, jer neće da zagaze toliko duboko u luxury cap. Voleo bih i ja da daju, i definitivno je zaslužio to svojim igrama, ali neće. Nije svaki vlasnik kao golden stejtov.

  5. Golden Steitov, zvuci kao neki bugarski zlatar

  6. Golden Showerov XD

  7. Rabi Golden Stejtov je žurio prema sinagogi.

  8. Ne znam koliko godina ima Brusbraun, mada ono, ako uzmu prsten, a i ako ne uzmu, ovo mu je baš dobra prilika da uzme neki dobar ugovor. Ali opet negde imaju rukija Brauna i tog Votsona, mogu da zamene Brusa nekim ok trejdom, jer ono, masa igrača bi došla da igra sa Jokićem u šampionskom timu - pogotovo igrači kojekakvog Detroita, Šarlota itd. kojima karijera stagnira i voleli bi da je poguraju.

  9. Ova jedna taman sa se Denver malo odmori. Ali ako bude još, Jokić lenčuga ima da se uspava od čekanja.

  10. Finale svakako počinje 2. juna pa igrali ovi 5 ili 7 utakmica.

  11. Idealan scenario je da se uvuče nesigurnost u Majami i da dobiju jednu od naredne dve zbog loše igre Bostona (stane ih šut, ili tako nešto), umesto što bi to bila neka sjajna njihova igra gde bi im naraslo samopouzdanje.

    Boston ako okrene, onda je vrv pušiona za Denver.

  12. Tako je, najbolje je da Majami dobije šestu kod kuće na neku ludu sreću u zadnjim sekundama. Pošto, ako se bude igrala sedma, tu Majami ne prolazi.

  13. ste ludi bre, nijedna ekipa u istoriji se nije vratila sa 3-0, kakav preokret lol

  14. Ne sme tako da se razmišlja, Denver je šampionski tim i svejedno je na koga odu u finalu, to je jedini ispravan stav. I sa Lejkersima se ispostavilo da su to odradili krajnje profesionalno, igrali dobru odbranu, odličan napad, nisu ih poremetile čak ni sudije itd. Ko god da ode u finale Nageci favoriti. E sad, pitanje je jako jako veliko postoje li teoretske šanse da Hit dobije još jednu u Bostonu, po meni jako teško. Sva je prilika da će to otići u šestu, čemu se nisam nadao. Morao Majami da dobije ovo sinoć.

  15. ste ludi bre, nijedna ekipa u istoriji se nije vratila sa 3-0, kakav preokret lol

    Da ali nikada ekipe koje su bile kvalitetnije nisu bile u toj situaciji, Boston je, igrački, daleko bolji od Majamija. Može da se desi.

    E da jednu stvar nikako da pomenemo, mali Jović već u finalu konferencije u prvoj sezoni, kakvo sjajno iskustvo za njega. Šta je njemu sad tamo u glavi lol

  16. Boston je u regularnoj sezoni imao bolji skor od Denvera i u potencijalnom finalu oni bi imali prednost domaćeg terena, zato je objektivno bolje po Denver da uđe Majami. Kolko god Denver bio 'šampionski tim', očigledno postoji razlika kad igraju kući i kad igraju u gostima. Dal je to samo do visine, publike, boja na parketu, naviknutosti na obruče, čega god, kući šure, u gostima u ovom plejofu isto šure ali ne toliko ubedljivo. U regularnoj sezoni su kući imali skor 34-7, u gostima 19-22.

    хезно
    ste ludi bre, nijedna ekipa u istoriji se nije vratila sa 3-0, kakav preokret lol

    Od tri puta kada su se timovi vraćali sa 0:3 na 3:3 i izgubili sedmu tekmu, svaki put je to bio slabije rangirani tim koji je morao da se vraća, a ovo je retka situacija gde bolje plasirani tim kreće sa dva poraza kod kuće i još jednim u gostima i mora da vadi trnje iz pičke na taj način. Možda je ovo i najbolja šansa ikada da se 3:0 preokrene.

  17. Nebitno Šmo, izgradili su taj pobednički mentalitet sad i to je dobro, što reče Mari pred početak sezone kad su ga pitali da li Denver može da uzme prsten, čovek rekao - apsolutno, i ove i sledeće godine, uopšte ne sumnjam u to...To je stav. Sad kad bi prebili tipa Boston 4:2 to bi bilo jedno od ubedljivijih PO izdanja bilo kog tima ikada, pošto su sve do sada praktično počistili. Sa tim da udju u narednu sezonu bilo bi jako kul.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.