НБА

1. Heh, i moja upotreba je zabranjena u NBA, lol!

2. Peki, čoveče, pa ja ne znam da li bi teoretski neko mogao da izdrži da igra na tako visokom nivou, ako ne svaka 2 onda najkasnije svaka 3 dana. A neretko se dešava i da imaju u 2 dana 2 tekme. Da ne pominjem što nisu hteli da se podvrgnu anti-doping kontroli na Olimpijadama...

3. Фазон је што се људи чуде што играчи у НБА имају огроман скок, снагу и то. Наравно да имају, њихово тренирање се далеко више базира на индивидуалном квалитету играча него код нас. Скоро сам гледао серију клипова које је Лилард урадио пре драфта као припрему. Да ме убијеш ако било који европски играч ради десети део онога.

4. Blake Griffin
    Peki, čoveče, pa ja ne znam da li bi teoretski neko mogao da izdrži da igra na tako visokom nivou, ako ne svaka 2 onda najkasnije svaka 3 dana. A neretko se dešava i da imaju u 2 dana 2 tekme. Da ne pominjem što nisu hteli da se podvrgnu anti-doping kontroli na Olimpijadama...

Зашто не би могао? То што смо ми навикли на "ноге су тешке играмо три утакмице у недељу дана" кукњаве од ових наших "спортиста" не значи да је немогуће функционисати. Потребно је много рада и врхунске физичке спреме, зато у НБА успевају само најбољи од најбољих.

5. Znam da je zbog tog nazovi dopinga Rashard Luis dobro nadrljao na pocetku sezone pre 3 godine, evo uzeli su i Turkoglua na zub i on je dobro odsluzio... e sad niko od ovih superstarova se nikad ne dovode u vezu sa nelegalnim stedstvima, al kad se pogleda ugovor recimo koji ima Rouz sa Adidasom ili LeBron sa Najkom ne verujem ni da bi dozvolili nesto tako da se dogodi njihovoj ulozenoj investiciji iako koriste neke kurce:)
    @Blejk ako mislis na Lejkerse uvucice ih Stern nekako da jebe orla :)

6. Ne kažem ja sad da se oni bukvalno drogiraju, ali sam ubeđen da nešto moraju da uzimaju. Ne znam, možda sam i glup, ali nije ni bitno. Ortak mi je npr. rekao za Pekovića da je, dok je bio u Partizanu za vreme onog lok-auta, ispeglirao po zapisničkom stolu zato što mu nisu davali ta sranja ovde ili tako neka slična priča, sad se više ni ne sećam koja je tačno bila fora. A kako objašnjavaš tu foru za Olimpijadu? Mislim, kapiram da su mi argumenti ravni dvogodišnjem detetu, ali jebežga.

7. Blake Griffin
    Ortak mi je npr. rekao za Pekovića da je, dok je bio u Partizanu za vreme onog lok-auta, ispeglirao po zapisničkom stolu zato što mu nisu davali ta sranja ovde ili tako neka slična priča, sad se više ni ne sećam koja je tačno bila fora. A kako objašnjavaš tu foru za Olimpijadu?

Осим ако није лекар Партизана па тачно зна шта је проблем, ортак ти претерано сере.... А и која фора за ОИ? Оно као типа Амери не иду на допинг контроле јер се клабингују рејвом? Чиста новинарска патка брате Блејче.... Ем што не постоји ни један доказ за то, Шарени се распитао сада у Лондону и лепо казао да једнако важе допинг контроле за све.... ;-)
    Као што рече Пеки, Амери далеко више пажње посвећују својим тренинзима.... Као наши кошаркаши раније.... Неретко пола дана (буквално 10-12 сати) проводе усавршавајући се....

8. KO ĆE DA BUDE SKORING ČEMP?

9. А и која фора за ОИ? Оно као типа Амери не иду на допинг контроле јер се клабингују рејвом? Чиста новинарска патка брате Блејче.... Ем што не постоји ни један доказ за то, Шарени се распитао сада у Лондону и лепо казао да једнако важе допинг контроле за све.... ;-)

Jednom za sva vremena da razjasnimo stvari. Pošto svi na ovoj temi očigledno pratite košarku, onda znate da je SAD na Olimpijske igre uvek slala reprezentaciju sastavljenu od koledž košarkaša. Tako je bilo sve do Barselone 1992. kada je poslat prvi Drim tim sastavljen od profesionalnih igrača, ali je uslov Amera bio da ne podležu antidoping testovima Međunarodnog olipmijskog komiteta i to je prihvaćeno. Amere testira nihova antidoping agencija koja samo obaveštava MOK o eventualnim pozitivnim testovima, znači njihova agencija za testiranja je zapravo garant pred MOK-om, a jasno vam je da to otvara prostor za mnoge manipulacije. Uostalom setite se bilo kojih Igara u poslednjih bar 10 ili 15 godina. Da li ste generalno čuli da je neki Amer (nevezano za košraku) bio pozitivan na testiranjima. Jedino je u Londonu prošle godine pao jedan njihov čudista, ali sitna riba, lik koji je u konačnom plasmanu na takmičenju bio valjda osmi ili deveti.

10. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7RtFTEojq0s
    Страшно колика крађа!
    А Коби одвукао некако Лејкерсе у плеј оф, Минесота пукла од Клиперса, добра игра Пекмена!

11. Šta krađa koji kurac, što je dirao loptu.

12. Па јебела их та правила!
    Није ништа урадио што би променило правац лопте!

13. Osim što je udario loptu dok je bila iznad obruča.

14. Da li ste generalno čuli da je neki Amer (nevezano za košraku) bio pozitivan na testiranjima.

Merion Džons, Tajler Hamilton.

Nego, udju li Lejkersi, sta li ce biti u prvom kolu?
    Idu ili na SA ili na OKC, verujem da ni jedni ni drugi ne zele da vide Lejkerse odmah.

15. Naravno da obe ekipe zele, pisanje po ganferima im uvek dobro dodje :)

16. VEČERAS MELO JEBE BULSE!

17. Merion Džons, Tajler Hamilton.

Konzervo izvinjavam se što nisam bio jasan prilikom postavljanja pitanja. Da li ste čuli da su pali na testiranjima tokom Olipmijskih igara?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.