НБА

  1. A možda je Danilović samo na indirektan način hteo da kaže kako je nekad sve bilo bolje za razliku od danas...
    A u stvari je imenovani jedno obično napuhano govedo...

  2. Nmž neko da bude najbolji evropski košarkaš ikad a da nije ponikao ili bar malo igro za Paću, to je Danilović teo da kaže

  3. "Samo Bogdanović bi mogao da igra sa nama", reče Danilović pre koju god. A ispade da Bogdanović sa tribina gleda kako Jokić osvaja NBA.

    A ne znam kako je i to ustanovio, kad ne poredi igrače iz različitih epoha.

  4. Sad kao izgubio fmvp trofej

    Jokić sve više odaje vajb onog štrebera iz škole koji ništa ne uči, a uvek dobija 5, i penje mi se na kurac polako sa tim stavom

  5. mediji prave sta prave, sace poceti da ga guraju u dupe americi i da mlate po jednom istom dokle god prodaje patike i skuplja narod da gleda, jer najzad ne mogu da ga ignorisu.
    i naravno, prosecnom ne-amerikancu ce poceti da izgleda kao i sve do sad.

    dok je djokovic medijska propaganda za srpsko trziste, jokic ce ipak biti za americko. iako paradoksalno, mislim da vise jokic od djokovica vole sombor i srbiju, i veca sansa da nakon karijere cuva konje i sadi jabuke po vojvodini nego sto ce djovak i jelena da dodju iz spanije, monaka ili vec gde su kuci na manje od 1000km od srkija.

  6. Čovek uzima svoje prvo finale, odigrao neverovatan plejof, poobarao neke silne rekorde itd.

    - nakon zadnjeg zvižduka ide da čestita igračima protivničke ekipe
    - uzima ćerkicu u ruke i bataljuje sve ostalo
    - na slikanju, umesto u sredinu, staje negde skroz sa strane
    - nikakva instagram lajv iživljavanja, jer i nema instagram

    ...

    Jednom rečju - porodičan čovek, zdrav, prav, sportista, oženio prvu ljubav, dostojanstven i u pobedi i u porazu, uporan, voli životinje i rodnu grudu, nikakva preterana eksponiranja, o suparnicima govori s poštovanjem, tim stavlja ispred sebe, ne hvali se, ne oblači se u nekakve drečave nakaznosti kao masa drugih igrača, neće hajp...Dobar, miran, skroman. To je slika koju šalje i koja je em bila preko potrebna tamo preko bare, em je publika koja to jako ceni brojna. + će mu, naročito sad posle ovoga, doneti gomilu kojekakvih sponzora. Tako se to radi moj Tronošče.

  7. Najviše volim kad melk kaže jednom rečju i onda posle toga bude mnogo više od jedne reči.

  8. Mada će u jednom trenutku krenuti i lešinarenje. Plebs voli heroje, i voli da se jedan od njih, totalnih autsajdera, uzdigne do najviše lestvice i ostvari svaki uspeh - ali više nego išta voli da ga obori dole i vrati na svoj nivo, kako bi se osećao bolje. Pogledaš tog nekog uspešnog i slavnog kako se valja u nekim govnima koja je izasrao i pomisliš - pa da to je čovek kao i ja, nije ništa bolji, samo je imao sreće da se rodi talentovan, lep, visok itd. Ali je govno sve u svemu, slab karakter, iskvarila ga lova, meni se to nikad ne bi dogodilo...To je svojevrsna hrana, poput toga da po svaku cenu braniš nekog svog idola, ma šta da je uradio.

    Ovo sad sa Jokarom je bajka, od drafta pa dovde. Ali uskoro će mediji, a i dobar deo kojekakvih šupaka što imaju neke svoje podkaste, krenuti da kopaju i ako treba fabrikuju - Jokara maltretiro decu u školi i uzimo im pare, deda mu bio četnik pobio neke silne ljude, braća divljaci mu žive od reketa i valjaju koks, pogledaj ih na šta liče, to sve prokleto, nikad dosta para, stoka sa Balkana nikad od tih ljudi neće biti.

  9. Pa stvarno mu braća izgledaju ko divljaci koji vole malo da prevrnu susedni sto sa sve članovima ako pevaljka ne zna pesmu koju su upravo poručili

  10. što reče neki amerikanac u komentarima jokićeva braća izgledaju kao mafijaši koji su mlađeg talentovanog brata sačuvali od kriminala

    super je jokić, i nole je dobar čovek, što im naravno ne ide na ruku jer će sad da ih pljuje čitav naš narod iz izmišljenih razloga, posebno na vukajliji. ko god nam uspije iz naroda na pošten način mi ga prozivamo a za krimosa kažemo snašao se, jbg to je taj mentalitet moram uvijek kontra i uz dlaku svemu

  11. U pravu celt, veci patriota Jokic od Djokovica.

    Djokaj se “patriotiše” s tim nekim velikosrpskim spikama koje mu gura Srki da pokaže rendom srbinu da se nije otuđio po tim monakoima dok je Jokic pravi domacin, humble guy.

  12. U svakom slucaju odlicno za srbiju sto je jokic takav kakav jeste, bolji utisak ostavlja nego da je neki milicic

  13. Jokara dokaz da nisu svi srbi četnički vegani.

  14. U pravu celt, veci patriota Jokic od Djokovica.

    muka samo sto kad se dodje dotle, nije bitno ko je kakav, nego kako se prodaje :)

    Jokica ce da prodaju kao "chubby kid unlikely success goofy shy down to earth family values" tipa, sto ce vidimo kako ce da se odrzi kad pocne da izlazi iz frizidera. Nece biti lako.

    Al nece sinonim za njega bude Srbija ko za Djokovica. On je prihvatio ceo taj pisanje uz vetar srpski mentalitet, i gura ga svima pod nos. Iako i nije bas takav, poprilicno je i on moderan, i 99.9% isti ko arhineprijatelji federer i nadal, a recimo jedno 3% averidz srb.

    Sad, sta je tu patriotskije, jebem li ga.

  15. Pa i Djokovića su voleli do pre tipa 3-4 godine. Malo se Englezi kuropecali kad je počeo na njihove oči da im uništava Rodžera al ono, u principu, bio je medju omiljenima, krenuo da nosi one njuejdž masonske kristale oko vrata i grli drveće, ne jede životinje itd. Pobrao gomilu simpatija u levom taboru. Al ovo sa vacom je bilo no no, jer je u tom trenutku donosilo najviše love a on krenuo da sabotira hotulizaciju i visoku politiku. To se ne prašta. Mada postao je heroj ovog mislećeg dela sveta koji ima kičmu i dostojanstvo, a to je daleko bitnije od hvalospevlja.

    Što se tiče Strahindže Jokića evo ne znam, realno izgleda kao evridž nigga hoop basketaner, sav išaran i na steroidima. Da je na parketu i da igra dobro, gotivili bi ga više od Nikole.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.