НБА

  1. Oce li da bude sve ovo oko lilarda i majamija i da ga trejduju u oklahomy na kraju :)

    Trejd sa hitom najbolje opisao onaj na reditu, majami doneo kontejner sa djubretom u portland i kaze kopaj mozes uzmes sta oces

  2. Ja da sam Portland namerno bi ih jebo sad, tolko se polomili da naprave mesta u kepu za Lilarda, odrekli se Vinsenta i Strusa koji su bili bitni šrafovi guranja do finala, do jaja bi bilo da ih Portland odjebe u potpunosti i pošalje ovog u neki Bruklin. Previše moći je u rukama igrača, makar ovih superstarova, mogu da rade šta hoće pa onda potpisuju te neke supermax ugovore na 5+ godina i glume neku 'lojalnost' da bi na kraju tražili trejdove kako im se nakrivi kurac.

  3. nemoj šmo brt lilard je stvarno bio lojalan, provede život u mrtvoj ekipi propade mu karijera jer nisu htjeli da mu dovedu tri krštena saigrača

  4. Il si lojalan do kraja il si bitchmade, nema između.

  5. I iskreno se nadam da će da izduva kurac i kad završi u tom majamiju a da će portland sa ovim mladićima da bude bolje plasiran nego on.

  6. Al ne kapiram uparivanje dva vrhunska a identična igrača po karakteristikama. Šta očekuju od Batler-Lilard kombinacije?

    Ono, Kobi-Šek, Jokić-Marej, Parker-Dankan. To ima smisla uvek.

  7. Ma Lilard je dobar sa Adebajom kao pa hoće da igra zajedno s njim, a u pravu si za to, loš je fit na papiru, nisu ni za 2 na 2 pik en rol igru, klasični iso igrači. Šta tek reći za finiksovo uklapanje, Durant, Buker i Bil u jednoj ekipi, pa ko će tu da šutira druuuže.

  8. durent će da šutira jer je on naša pinkova zvezdica

  9. durant da sutira, buker da brani

  10. A ko će da rađa?

  11. N A I N G O L A N
    A
    I
    N
    G
    O
    L
    A
    N

  12. Brt pa ko će igrati u Filadelfiji na kraju? Ne znam koga oni mogu da dovuku sad.

  13. Eno igro im Petrušev u letnjoj ligi, nadam se da će da iskamči neki ugovor od debila

  14. ne znam ko će igrati ali znam kome će mvp nagrada koju je dobio na plakanje biti jedini trofej u životu hehe

  15. Pa to je raspad sistema onda tamo, Harden odlazi, a ovi ne znam koga uopšte mogu da dovuku od kvalitetnih igrača. A moraju se pojačati, jer istok je opet dosta dobar, i Klivlend i Toronto će biti ozbiljnije ekipe, Čikago takodje, Bruklin...Jedino Embida da pošalju u Nikse i da krenu u kompletni remont.

  16. LOL sad vidim ovo potencijalni trejd Lilard u Majami, gg

  17. Sviđa mi se Oklahoma šta radi, deluju kao da imaju plan.

  18. Šta je ovo, i NBA će imati kup radjvoja koraća?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.