НБА

  1. Ode Brus Braun u indijanu mrtvu. Motaj kablove aukurac.

  2. A uzeli su jednu kitulu, dosta im je
    Bolje ovako inace ce Maloumn da se iscrta ko onaj satanista sto prepolovio jezik

  3. Ali što su Voriorsi dali Grinu sto miliona da ostane još 4 godine, umesto da ga se reše dok još mogu glupanderi.

  4. Vasilije potpisao za OKC bravo kralju

  5. nije loš okc sviđa mi se sastav zasad

  6. Ako Гилџс-Алегзендр održi nivo igre iz sezone za nama, 100% sam siguran da će da izmeste nekog iz direktnog plejofa, a ne bi me čudilo ni da se probiju u top 4 na zapadu. Holmgren upada u rotaciju posle sezone pauze, vrlo zanimljiv tim će to biti a pošto sad imaju dvojicu naših (pod uslovom da ne katuju popuševskog) pratiću ih pomno.

  7. Okc ima da gazi u sezonama koje dolaze, počevši od ove čini mi se. I prošle godine su bili baš tvrd orah, da nisu izgubili neke bezveze utakmice mogli su u prvih 8 ekipa da udju lagano.

  8. Au pa odličan ugovor dobio Vasa, mada i zaradio ga je realno. Ali pazi Lilard što je rešio da napusti Portland, to će biti ubedljivo najveći trejd, ma gde da završi. Kontam da će Filadelfija probati da ga uzme na svaki mogući način, mislim da imaju mesta sad.

  9. Može biti da, ali mora i Filadelfija da se pojača jako, pošto Harden odlazi, a i gori im da nešto naprave. Ganjaće ga na svaki mogući način. Mada i Majami ima prostora u kepu kontam, Batler i Adebajo tu jedino koštaju, ostali sumnjam da imaju neke jače ugovore.

  10. Hiro ima opasan ugovor, da, njega sam zaboravio.

  11. Ode Brus Braun u indijanu mrtvu. Motaj kablove aukurac.

    a ovo, u denveru moze 7.5 mil po godini, u indijani 22.5mil.

    nije im on jedini koji im doneo titulu jbg. dobar je, al de, nije sad da je on tepih sto je povezivao sve u sobi.

  12. Ajd to, al zašto Redži Džeksona zadržaše, i to ne za malu cenu, nije mi jasno nikako kakav je tu plan. I šta je sa Brajantom plan, možda u slučaju da se MPJ skrlja pa da probaju sa njim nešto da prave, ne znam.

  13. Brajant je potpisao sa Majamijem, fala mu ga kurcu, samo još i redžija da se ratosiljaju.

  14. ja bih mpj makao, najgori u čitavom sastavu, jedini igra samo za sebe i ne dodaje loptu a nije dva šuta povezao za čitav plejof

  15. Kasno za to već su si iskopali raku sa ugovorom koji su mu dali sad mora ostanu pri tom izboru jbg, a mislim da su i ostali timovi svesni da mu vrednost nije nešto velika pa ne bi ni dobili mnogo zauzvrat. Meni se doduše svidelo šta je radio u odbrani tokom plejofa, a sad šut nije išo jebiga, shooters shoot.

  16. Ode i Džeff Grin, u hjuston. Što i nije tolko loše, vreme mu je, sad mora Nnađi da se dokaže, ili možda čak Čhančhar.

  17. Da treba za Nadjija napraviti mesta, a i za ova dva rukija, obećavaju, a mogu mnogo da nauče pored Jokića i Marija. Žao mi zbog Brauna, al nije bilo realne šanse da ga zadrže. Nebitno, moraju malog Brauna da razvijaju svejedno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.