НБА

1. Merion Džouns je sama priznala. I to deset godina nakon Sidneja gdje je osvojila 3 zlata i 2 bronze, čini mi se.

2. Prošle godine bilo uživo kad je priznavavala na nekom kanalu

3. JEBALA VAS MERION DŽONS KURVE JEDNE!

4. Ostvarivo je jer Ejndz hoce da raspicka ovaj roster, Garnet se verovatno povlaci utoliko i Pirs napusta Kelte jer je izjavio da ce biti u ekipi dok god je tu Garnet, mada nmg da zamislim Pirsa negde drugde i vrv bi bilo veliko razocarenje za publiku, ipak pare su presudne.

5. gonzo
    Tako je bilo sve do Barselone 1992. kada je poslat prvi Drim tim sastavljen od profesionalnih igrača, ali je uslov Amera bio da ne podležu antidoping testovima Međunarodnog olipmijskog komiteta i to je prihvaćeno. Amere testira nihova antidoping agencija koja samo obaveštava MOK o eventualnim pozitivnim testovima, znači njihova agencija za testiranja je zapravo garant pred MOK-om, a jasno vam je da to otvara prostor za mnoge manipulacije. Uostalom setite se bilo kojih Igara u poslednjih bar 10 ili 15 godina. Da li ste generalno čuli da je neki Amer (nevezano za košraku) bio pozitivan na testiranjima. Jedino je u Londonu prošle godine pao jedan njihov čudista, ali sitna riba, lik koji je u konačnom plasmanu na takmičenju bio valjda osmi ili deveti.

Је л' то пише негде конкретно? Тј. је л' има то негде црно на бело брате Гонзо? У неком статуту америчке или светске анти-допинг агенције, МОК-а или АОК-а? Ако нема, све остало су нагађања....
    И ја сам мислио да не подлежу томе до пре неку годину, а промених мишљење из више разлога:
    1. Један ранији интервју који сам читао са Грент Хилом, где пијач Спрајта каже да су најбољи стрелци чекали по два, три сата да би обавили тестове за допинг.
    2. Мој рођак је играо колеџ кошарку и нешто сам му говорио у фазону ''лако је вама тамо, амерички спортисти не подлежу допинг контролама'', лик је био у фазону штакојкурац, где пише то?
    3. Сад је човек споменуо Тајлера Хамилтона и ја загуглах:
    http://www.highbeam.com/doc/1P1-99366447.html

The head of the Olympic doping lab in Athens defended its handling of Tyler Hamilton's drug test, and denied human error was to blame for the deterioration of his blood specimen.

Дакле, Амера је регуларно тестирала у Атини светска агенција....
    4. Шаренац се распитао сада у Лондону баш за тај случај - да ли Амери иду на допинг контроле и рекао је да иду, да нема никаквих изузетака, ни међу Дрим Тимом ни међу ритмичким гимнастичарима - сви једнако подлежу допинг контролама као и спортисти других земаља....

6. Eukurac, ne verujem da je promašio šut za pobedu.

7. Melo vidio da nema ništa od prstena pa hoće da sjebe Durentulu u trci za najboljeg strijelca. Baš me interesuje da li će Durent da krene da sipa ovih poslednjih nekoliko utakmica.

8. Код Ејнџа је све могуће, биће срање ако Пирс оде из Бостона, мада не верујем да ће се то десити. Било би фино да Бостон доведе Смита.

9. Odakle im cap space za smita?
    Ali bilo bi lepo.

10. То јесте проблем.

11. Teško da će Pierce otići iz Bostona, to bi bilo veliko razočaranje iako volim Kliperse. Klipersi treba da dovedu neko perspektivno, mladu krilo, i sa relativno mladim timom da kroz dvije sezone uzmu prsten. Na poziciji keca imaju Pola, na poziciji 2 fantastičnog Kroforda i milion izmjena, trojka im je jedina karika koja nedostaje, 4 Grifin, nema priče, i 5 Deandre ludi, koji samo treba da poradi na šutu, i malo na post igri. I oni su šampionski tim.

VAZDA SAM GOVORIO DA CURRY JEBE!

12. Imaju Klipsi trojku, treba im centar a ne ona klada ispod kosa...

13. Мислим да би требало да се ратосиљају Џордана, сем куцања и скокова нема ништа.

14. Lilard pretekao Karija po trojkama u ruki sezoni. :D

15. Klipersima centar najslabija tačka, nema tu mnogo rasprave.

AJDE ČENDLERE, STODEMAJERE, TOMASE, MARTINE, VOLASE I KAMBIJE OPORAVITE SE MAJKE VAM GA NABIJEM!

16. Osim ako nisu šutnuli Tomasa, a čini mi se da jesu.

17. I da me neko jebe, ali objasnite mi kako je Djurent ispred Entonija na MVP Ladderu za prošlu nedelju koji kurac.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.