НБА

  1. Odrali ih klipersi

    Rešili se Hardena po svaku cenu očigledno. Imaš na y ako te ne mrzi da pogledaš, sve promašaje koje su siksersi napravili u proteklih tipa 10 godina, brate, da su bili normalni, uzeli bi 4 prstena do sada.

  2. Da li je neko gledao završnicu Finiks-San Antonio i Durantovu glupost?

    Inače, to je bila pobeda Sparsa gde su prvi put poveli 1,2 sekunde pre kraja utakmice. Najkraće vođstvo pa pobeda u istoriji NBA.

  3. Nisam gledo al vido sam hajlajce, durantula dobio po glavi solidno kod te izgubljene lopte, i dok Keldon Džonson išo na polaganje Džouns koji je zveknuo Duranta po glavi mu se u najveće izvinjava a napad traje, oni očigledno hteli da naprave faul da ga šalju na bacanja al sudije nisu videle jbg. Doduše ono u realnom vremenu su stvarno minorne šanse da se primeti i dosudi kako treba, nije baš toliko očigledna greška kakvu imaju običaj da prave.
    Inače rispekt za duranta što nakon utakmice reko jeste da sam dobio po glavi ali opet nije trebalo da izgubim loptu, moja krivica. Neočekivano ponašanje za zmijugu.

  4. Inače rispekt za duranta što nakon utakmice reko jeste da sam dobio po glavi ali opet nije trebalo da izgubim loptu, moja krivica.

    Nisam to video, svaka čast.

  5. https://streamable.com/jb2mh4

    wembajama za helovin. imam postovanje za coveka :)

  6. petrusev prosledjen kingsima, covek preso puta za 24 sata vise nego ja za 20 godina

  7. do jaja saće u rotaciji bude zakopan ispod Sabonisa, Lena, Mekgija i Vezenkova umesto Zubca i Plamlija

    arena naravno ne prenosi konjušara nego fejkerse mora se kočim na strim jebem te srećo

  8. lejkerse nego sta, lebron nikad nije odbio da igra za reprezentaciju srbije

  9. Zašto li se ovom Taunsu tolko digne patka kad igra protiv denvera uvek popizdi mene to brine jutros.

    A ovaj mekdenijels da prošle godine igrao u plejofu umesto što slomio ruku kad udario onaj zid denver ne bi ni iz prve runde izašo. Zaključo muraja potpuno.

  10. Preko potrebno nalupavanje u prvom poluvremenu, deluje da Nageci premekano igraju utakmice, u fazonu - bolji smo od svih i možemo sve lagano da dobijemo kad oćemo. Što u principu i jeste istina, al ne možeš takav pristup da imaš, ne ide. Ovo je sad krajnje zanimljivo, gube 20 na poluvremenu, a šampioni su, sramota je da ih tako odvali neka tamo Minesota. Baš da vidim mogu li da se trgnu i naprave nešto u drugom.

  11. bogdan upravo dao 900. trojku u svojoj nba karijeri

  12. ko hoće nek čestita

    el se to računaju i trice sa treninga ili LOL

  13. Opasan tim ima Mindžesota kad su kompletni, malo je i dalje čudna ova Tauns - Gober kombinacija, al ajde

  14. dobar gracki derbi u los andjelesu sinoc. vintidz lebron se usro klipersima u zivot, na kraju nije pomoglo ni kavajevih 38 ni dzordzovih 35 poena. prvo kavaj 18 u prvoj cetvrtini, kliperi se skoro 20 razlike odlepili, ali lejkersi se razigrali u drugom poluvremenu i okrenuli, pa je posle trebalo dzordzovih 20 poena u cetvrtoj da bi klipersi izborili produzetak, jako lepa utakmica

  15. Ne volim klubove iz los anđelesa, gledam samo ako igraju protiv naših.
    Čak nisam navijao za njih kad je tamo igrao Radmanović, a uvek navijam za klubove gde naši imaju iole značajniju ulogu. Poslednji put sam imao simpatije za lejkerse još za prvog divčevog igračkog mandata tamo. A posebno su mi postali odvratni kad je kraljica rešila da tamo pravi svoj novi supertim.
    Nadam se samo da Bogi ili Jović neće tamo. Petruševu svaka čast, samo se jedan dan zadržao u Klipersima. Mada, ako bih morao da biram, uvek prednost klipersima.

  16. šoutajm lejkersi > džeri vest i wilt lejkersi >>>>>> kobi lejkersi > lebitch lejkersi

  17. ti bulgakov imas taj neki "gledam samo nase inace ne pratim" pristup prema nba ligi. verovatno i rat u ukrajini pratis samo zbog pocuce i dekija berica

  18. Ja to patriotski, naravno. Da ne ponavljam zbog čega, pokušao sam da objasnim pliduu na ovom sajtu.
    A pratio sam NBA i kad su naši bili marginalci (period od Peđe do Jokića), i tada su mi Lejkersi bili mrski. Navijao uglavnom za teksaške klubove, devedesetih za Sijetl.
    A na kraju se desilo da se spoje Lejkersi i Lebron (kome svaka čast za košarkaško znanje, ali ga ne volim nikako) i sad nemam nikakve dileme protiv kojeg tima uvek navijam.

    Rat u Ukrajini ne pratim odavno i nemam pojma ko su počuča i berić i kakve veze imaju sa sportom. Osim što imaju ista prezimena kao bivši fudbaler i bivši košakaš.

  19. Ne znam zbog čega ljudi hejtuju Lebrona toliko, čovek je milijarder, ima 39 godina skoro i ustaje u pola 5 ujutro svaki dan da bi bio u teretani u pola 6. Odrastao bez ćaleta, spavao na dušeku na podu, sve što je napravio napravio sa svojih 10 što bi se reklo. Doneo prsten franšizi za koju 90% ljubitelja košarke prethodno nije ni znalo da uopšte postoji. Preksinoć nalupao ekipu punu superzvezda ubacivši im ne znam koliko poena. Ne volim ga jer drami i flopuje ali sem toga nemamo šta da mu zamerimo (fanovi su mu mahom kreteni doduše, al šta on ima s tim).

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.