НБА

1. Neće, nije tako laka povreda, ali neće ni operacija biti potrebna...

2. Po vestima piše da neće. Treba da uradi magnetnu rezonancu da vide ozbiljnost povrede.

3. Normalno da su muda do zemlje kad su mu noge maksimum 15 santimetara. Igijeva povreda ne zahtijeva operaciju , ne igraju ni on ni Kari noćas ja mislim.

Došlo je do toga da mislim da se Rouz namjerno povredjuje kako bi uzimao 15 do 20 miliona na kampanje ...

4. Normalno da su muda do zemlje kad su mu noge maksimum 15 santimetara.

si video, a onako jebe, sila

5. Дакле не играју ни Кари ни Иги, Недовић ако сад не убаци више од 2 поена, никад неће!

6. Pa i ne jebe baš. Mislim okej je to, dijeli asistencije, ubacio je klač fejdavej trojku kad je trebalo, čim je izbacio znao sam da ulazi savršeno je šutnuo, preko ruke koja je veća od njega, ali one And-One što mu sude, pa ono ne bi ni Tole Musliju dosudio.

7. Citam bas sad vic na ESPNu, kaze ide Pol Pirs stazom jednom, i ugleda medveda u grmu i pita ga kaze medved: kuces?ovaj kaze DOMA, a ovaj odgovara Bolje nemoj drugi ti je tamo s zenom crnkinjom!

8. Дакле не играју ни Кари ни Иги, Недовић ако сад не убаци више од 2 поена, никад неће!

Pa neće nikad, prebačen je u razvojnu ligu. xD

9. medved, mu je u sustini reako da mu neko ima seks sa zenom dok on nije kuci

10. Pa neće nikad, prebačen je u razvojnu ligu. xD

Ма није, то је била нека зајебанција, у тиму је, и ноћас је играо пар минута и имао један шут, промашен наравно.

11. Lol. :D Jebeš mu mater, ja negde pročit'o za njega, Kuzmića i još nekog Amera.

12. Јесте писало, зајебали се наши медији, па се после извињавали.

13. Стивене мислим да имаш главић на аватару.

14. Jebo mater... Glavic.

15. Kari je imo potres mozga, ja mislim da ne igra.