НБА

1. Teletović : Parking, svlačionica, Ratatatata hahahah

Vestbruk što je pucao ove sezone je dao pa ti trtljaj. Više je klač nego rouz, ili kari, mada je opet tu Lilard bog...

Dal' će boš da stavi Dinosaurus pitanje je

2. Booz ili Fa Gu Zai kako ga Kinezi zovu haha, Superman Howard, nema Mambe jbg, KG The Big ticket, biće dosta

3. Kakvi Hauard, to je samo za taj meč ?

4. trebalo bi da je samo za taj, ali možda se proširi trend

5. Biće Haurad možda Rocketman

6. ANDREEEE IGUUUAADALAAAAAAA

7. u srećnije vreme, ne bih ja vodio monolog...

8. Bukvalno jedini, koji postuje odje, uz moju malu pomoć je bandi... Povrijedio se CP3 , i Anderson

9. Derbi Floride večeras, više Floride nego derbi

10. Bandi, kaci već tu, aj navrati do balkona da se raspričamo o košarci

11. Sto je ojebao Kendal, samo što ima nekako ružan šut baš i čini mi se spor

12. nego oće biti trejda gasol-bajnam?
    izgelda da - ne?

13. Не верујем. Бајнама су и "испратили" због повреда, не верујем да би га узели поново. Него не могу да верујем да су Лејкерси успели да приме 137 поена код куће и то од Денвера. Лепо сам ја рекао на почетку сезоне де ће Лејкерси добро да се носе са јачим екипама, а да ће губити редовно од слабијих, али баш нисам очекивао да ће доживети овакве катастрофе код куће.

14. ne bi ga uzeli da igra, nego da ga sutnu jer mu je ugovor zagarantovan samo do 7.1. i tako su se oslobodili Gasolove plate i ove godine nece preci salary cap, sto bi im ustedelo oko 20 miliona dolara. ali izgleda nista od svega

15. Sad će bulsi da amnestiraju Buzera

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.