Не верујем. Бајнама су и "испратили" због повреда, не верујем да би га узели поново. Него не могу да верујем да су Лејкерси успели да приме 137 поена код куће и то од Денвера. Лепо сам ја рекао на почетку сезоне де ће Лејкерси добро да се носе са јачим екипама, а да ће губити редовно од слабијих, али баш нисам очекивао да ће доживети овакве катастрофе код куће.
ne bi ga uzeli da igra, nego da ga sutnu jer mu je ugovor zagarantovan samo do 7.1. i tako su se oslobodili Gasolove plate i ove godine nece preci salary cap, sto bi im ustedelo oko 20 miliona dolara. ali izgleda nista od svega
Teletović : Parking, svlačionica, Ratatatata hahahah
Vestbruk što je pucao ove sezone je dao pa ti trtljaj. Više je klač nego rouz, ili kari, mada je opet tu Lilard bog...
Dal' će boš da stavi Dinosaurus pitanje je
Booz ili Fa Gu Zai kako ga Kinezi zovu haha, Superman Howard, nema Mambe jbg, KG The Big ticket, biće dosta
Kakvi Hauard, to je samo za taj meč ?
PERO JEBE GSWA
trebalo bi da je samo za taj, ali možda se proširi trend
Biće Haurad možda Rocketman
ANDREEEE IGUUUAADALAAAAAAA
umro sajt
u srećnije vreme, ne bih ja vodio monolog...
Bukvalno jedini, koji postuje odje, uz moju malu pomoć je bandi... Povrijedio se CP3 , i Anderson
Derbi Floride večeras, više Floride nego derbi
Bandi, kaci već tu, aj navrati do balkona da se raspričamo o košarci
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1524836_702374299802847_1210779662_n.jpg
Sto je ojebao Kendal, samo što ima nekako ružan šut baš i čini mi se spor
http://www.nbaserbia.com/vesti/6733/serija-zakucavanja-nejt-robinson-ponovo-leti
si lo va nje
nego oće biti trejda gasol-bajnam?
izgelda da - ne?
Не верујем. Бајнама су и "испратили" због повреда, не верујем да би га узели поново. Него не могу да верујем да су Лејкерси успели да приме 137 поена код куће и то од Денвера. Лепо сам ја рекао на почетку сезоне де ће Лејкерси добро да се носе са јачим екипама, а да ће губити редовно од слабијих, али баш нисам очекивао да ће доживети овакве катастрофе код куће.
ne bi ga uzeli da igra, nego da ga sutnu jer mu je ugovor zagarantovan samo do 7.1. i tako su se oslobodili Gasolove plate i ove godine nece preci salary cap, sto bi im ustedelo oko 20 miliona dolara. ali izgleda nista od svega
Dadoše ga za Denga
Sad će bulsi da amnestiraju Buzera