Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Deng odbio novi ugovor od 30 miliona za 3 godine.
boli ga kurac, platice ga neko 12 miliona godisnje
http://www.slamonline.com/online/the-magazine/features/2014/01/nikola-pekovic-minnesota-timberwolves/
Rispekt za Pekmena
lolo, oni su nas proglasili nezavisnim 2002 godine hahahha
Pekmen ima lepu statistiku, ali i jedan poveci problem. Previse izgubljenih lopti, nula asistencija. Ako mu das loptu, ili ce da sutne ili da je proda.
a Cikago u full rebuild modu
kkako se jebeno bulsi raspadaju, Deng u Klivlend, GS zagrizao za Hajnriha, Boozera ce posle 1.og kasirati....Bajnama su odmah pustili
Ne raspadaju se, nego su oni i Boston ovo genijalno odradili. Boston se riješio svega, na ljeto će i Valasa da šuknu nekome, oslobodili se Lijovog ugovora od 5 milki na 3,4 godina, doveli bejlisa koji ističe na ljeto, i mogu da love friejdžente...
Dok je čikago odradio ovo, mako ugovor ovome , oslobodili 20 milki, saće i amnestiraju Buzera,i mogu komotno u lov na Mela sledeće sezone... On, Rouz, Noah, Gibson, Batler, fina ekipica.
Ejndz i rukovodeci su ispali takve picketine prema Pirsu da najveci igrac fransize posle Birda i Rasela zavrsava karijeru na mizeran nacin, a i nacin na koji je Alen otisao u Majami bez obzira sto se rekonstruisu navodno...a to sto kazes za Entonija, mislim da ce pre Rondo zavrsiti u NYku nego on u Bulsima.
edit sad videh da Sarlot nudi Gordona
Dok ne vidim da su sklonili negde Valasa, neću reći da je genijalno. Nadam se da će ga maći relativno bezbolno, pikova na draftu bar imaju da daju. idealno bi bilo kad bi neko hteo Basa i Valasa uz po koji pik za neki ugovor koji ističe.
Iskreno, Pirsa nikad neću prežaliti, ali nikad... D truć, jedan jedini, kolko sam samo njegovih dresova i dukserica imao... Salindžer je nevjerovatan igrač,kolko me iznenadio bruka.. Nije nerealno da ode Rondo iako ga mnogo gotivim, mada se spominje i Indijana kao destinacija..
Da, nijedan fan ne bi Ejndžu zamerio da je Pirs ostao do kraja, čak iako bi to produžilo rebuilding.
Predstavu nemam kakav će tim imati za godinu, dve. Ko zna, možda niko od sadašnjih neostane.
E i da kako Lejkersi i Kupchak nezahvalno drkaju GAsola :) nmz jedna sezona da prodje da on nije doveden u neki rumor za trejd, a u istoj meri zasluzan za zadnje 2 titule lejkersa kao i Brajant
Ovi postovi su izmešani malko, hm
Niko u novijoj istoriji od bitnijih igrača nije bio "trejdovan" toliko puta kao što je bio Gasol.
Čak jednom i odistinski. Ono za CP3
Stavio ja još prije, i saću da pojačam!
napisah danas u kladionica temi, msm da ce ih dobiti
ako neko ima love na onlajn racunu nek stavi sve pare na FINIKS, izbacise sad da pored Denga ne igra ni Boozer a izlega i Hajnrih bila je kvota 2,20
Samo da kažem, grin je tolko gotiva igrač da je to bruka... mislim na onoga iz finiksa
Durant MVP ove sezone, ćaopoz
BezDeranjaMolim, dobar savet :D