НБА

1. Džimi u top 5 bekova lige lagano. Po meni i u top 3.

Hahahah kakva je glava ovaj Grin.
    https://www.youtube.com/watch?v=Mfh_ScHW8K0
    https://twitter.com/Money23Green/status/651634065653694464

2. Hibert hteo to pričom da reši, malo čarke moderne

al' ne ide.

jes' da nije neki udarac haha ali bar nije ostalo na jadnom gurkanju klasičnom

3. Šeko kako Pola zaboravi u pure PG haha

eo ne znam ni ja, mada ja ga racunam dok je bio u NO ovo mu ne brojim sad sto baci loptu onim grmaljima da kucaju, nisam nesto impresioniran u zadnje

PG ce da jebe ove god, ima indijana fin tim uz njega i elisa
    sto se tice drafta onaj mudiay se cini kao fin pik, a dzonson i vinslou su dva najspremnija igraca za nba trenutno

4. Mudiaj voli silovati malo

derbi Floride večeras, biće dobro

5. au koja ispala ahahhahaha

6. LeBron James 2015 NBA Finals stats:

Game 1: 44 points, 8 rebounds, 6 assists.
    Game 2: 39 points, 16 rebounds, 11 assists.
    Game 3: 41 points, 12 rebounds, 8 assists.
    Game 4: 20 points, 12 rebounds, 8 assists.
    Game 5: 40 points, 14 rebounds, 11 assists.
    Game 6: 32 points, 18 rebounds, 9 assists.

say no more

7. Gledao Bjelog sinoć, sasvim solidna partija. Svi ostali sa klupe se ispucavali, on nije silovao i samo iskoristio svoje šanse. Igrao isključivo na 4. Kad se vrati Peković skinuće mu koji minut jer će Đenga spustiti na 4 ponekad. Ipak mislim da će imati 15ak minuta u početku sigurno.

8. azza
    Gledao Bjelog sinoć, sasvim solidna partija. Svi ostali sa klupe se ispucavali, on nije silovao i samo iskoristio svoje šanse. Igrao isključivo na 4. Kad se vrati Peković skinuće mu koji minut jer će Đenga spustiti na 4 ponekad. Ipak mislim da će imati 15ak minuta u početku sigurno.

Nemam šta da dodam, odlično rečeno. Inače, za Pekovića je bila priča pre nekog vremena da hoće da ga trejduju, da bi dali priliku ovom rukiju da ima veću minutažu, a i zbog konstantnih povreda Pekmena. Mada su ovi iz Minesote to negirali, verujem da gde ima dima, ima i vatre. Verovatno će sačekati malo da vide da li su potpuni raspad (i biće ove sezone, jbg, zapad je prejak), pa da probaju da ga uvale za još neke mlade igrače + nove pikove sa drafta. Tako će se otvoriti i minutaža svima.
    A bio je pre 3-4 dana neki scrimmage u Minesoti, kao neki trening meč između igrača. I daleko najviše su nahvalili Bjelicu, najbolji bio izgleda, odnosno on i Zek Lavin. Možda su čak zbog toga i odlučili da im Lavin startuje na dvojci (mada je pitanje da li će to da ostane i za početak sezone). Ali Bjelica je odigrao nešto kao i u ovoj utakmici - odlično razigravao saigrače, kažu ima bolji pregled igre nego ovi niski igrači u Minesoti (a pošto Rubio nije igrao, to je verovatno i tačno). I vidim da ga svi baš hvale, naročito Levin i Vigins.

9. Jokić poookidao za sad. Uvek na pravom mestu u pravo vreme, najbolji igrač u obe ekipe. Iako su svi jači od njega jedno duplo pa ga bacaju po terenu, ne boji se da se pogura s kim god. Iskreno me iznenadio, uopšte nisam očekivao ovo. Kada bude ojačao mogao bi postati ozbiljna igračina. Nisam očekivao da već sad igra na ovom nivou.

10. Scottie Wilbekin's line:

2:33 minutes // 1 shot // 1 make // 1 game-winner

JEBI KLIVLENDOA

11. Jokić ima sreće što je u Denveru, maće šansu da igra tamo. Bjelica bi trebalo da piči sasvim lepo nema tu šta, gotivi ga ceo klub, evo dobro je i počeo, idemo jako

12. Bobiška nije odigrao najbolje juče, nadam se a će biti bolji, doduše u prvom meču nije mogao da ima teži zadatak od Kazinsa realno. Biće bolje, nadam se da će se izboriti za minutažu, a onda će i učinak doći.

Generalno su retki visoki koji uspevaju u NBA ligi, ne sećam se koji je visoki igrač(220+) toliko dominirao u NBA ligi poslednjih 25 godina, ako izuzmemo Jao Minga koji je bio fenomen svoje vrste.

Što se Jokića tiče on se baš fizički promenio, postavio je osnove za dalji napredak, sigurno će i dobiti na brzini i skočnosti, a i na snazi, jer je u megi ipak bio 'debeljuca', unaprediće ga NBA liga fizički sigurno, a sa njegovim talentom napredovaće i igrački. Ima sreće što igra u lošoj ekipi, pa će imati prostora da igra.

http://www.novosti.rs/upload/images/2015//07/29n/sp-nikola-jokic.jpg
    http://www.b92.net/news/pics/2015/10/09/8565378315617758b07616053396879_w640.jpg

Pogledati slike, razmak od 3 meseca, koja razlika u fizičkom izgledu.

13. hahaha kakav se prekosturio jbt

14. Jokić izgubio masu, sad mora opet da je nabacuje, lol.

Gledao sam prvo pol da vidim malo i Bobija, ovamo igrao onaj čamuga glupi. Ja otišao da spavam, ovaj ga ubaci. Mada deluje da nije nešto odigrao po statistici.

http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-dont-lie/more-alleged-details-emerge-in-the-reported-matt-barnes-and-derek-fisher-altercation-221511345.html
    Ja nešto imam osećaj da bi ga Fišer prebio k'o vola.

15. Desu strucnjaci sto su rekli da beli nece imati minutazu? Jedan promasaj iz igre je imao gospodin za volanom

16. Ja reko. Sačekajmo da krene ozbiljna košarka, pa onda serite po meni. Nije da ne bih volio da me mažete gomnima, realno.

17. azza znas li da je derik fisher covek koji ima jednu od najvecih reputacija medju igracima bivsim i sadasnjim

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.