НБА

1. Redik baš potcenjen košarkaš, otkako je došao u ligu, možda i nema potcenjenijeg

2. Чикаго и Детроит играли 4 продужетка! Изгледа да је меч почео 18., а завршио се 19. децембра.
    http://www.nba.com/games/20151218/DETCHI/gameinfo.html?ls=iref:nba:scoreboard

3. al je propo bjelica, više ga i ne pušta mičel. i to pored garneta i pejna jbt, haos. bilo bi fino kad bi ga trejdovali, neki sakramento ili indijana bi mu fino seli, imao bi 12-7 statistiku

4. Pa kad je u divljini od ekipe gde se koristi kao stretch cetvorka za sut iz popa bez davanja prostora za kreaciju. Ima ulogu kao Rudez jebeni

5. Nekako sam mišljenja da bi Minesota izgledala drastično drugačije da je Flip živ. Izbegavam da ih gledam u poslednje vreme, ono što sam video od početka sezone je vrtenje izolacije do besvesti i nešto malo kreativnosti kad Rubio igra. Taunsove i Nemanjine dodavačke sposobnosti potpuno neiskorišćene. Ne znam da li je do Mičela, ali stvarno ni na šta ne liče. Žao mi Belog jbg, ovo je mogla da bude dobra ekipa za njega.

6. On bi mnogo bolje izgledao u bilo kojoj ekipi koja forsira dobar protok lopte

7. Pol Džordž sinoć 7p protiv Lenarda, 1-14 iz igre. Doduše, promašivao je i otvorene šuteve, ali opet nerealna odbrana.
    Durent, Karmelo i Džordž ukupno 11-50 iz igre protiv njega ove sezone. Šta čovek radi...

8. Stef Kari loše utiče na košarku, klinci na treninzima se samo zaleću do trojke i šutnu, misleći da ako on može, mogu i oni.

Modest Musorgski

9. Vidim da je Nurkić bio među 12 sinoć, bez minute u igri, ali sad je za očekivati da Jokarini minuti pođu opadati.

10. Mora Bjelica da popravi odbranu, mada i Mičel je pogubljen, generalno gledajući, jer mnogo soliraju, al' nije ni lako s tako mladim timom, a od iskusnijih ti tu jebeni Martin haha (i Garnet naravno, al' on je u samoj igri manje bitan)

11. Колико ми је драго што Боби почео да јебе љуто, толико ми је криво што га глупи амери гледају као кловна ретардираног.

12. Šomi, mislim da se to polako okreće, pogotovo posle meča sa Minesotom gde je povukao tim u 3. četvrtini. Meni su u početku išli na kurac strašno, sad vidim da polako kapiraju da je čovek ozbiljan igrač. Eno ti pogledaj sajt Pounding the rock, to je sajt navijača Sparsa, vidi šta tamo pišu o Bobiju.

13. Je l gledao neko Toronto - Čikago? Au jebem ti sunce krvavo, šta napravi Džimi Batler, 40 poena u drugom poluvremenu. Dobra utakmica.

14. Strašan Batler, mora Čikago da se otarasi Rouza da mu ne smeta pošto Džimi mora da bude vođa ovog tima.

15. Jimmy Batler americki Gagi Milosavljevic. Muka ga za jebeno gledati.

16. изијеме, пријатељу драги, где ти гледаш поене играча када се коцкаш на нба утакмице у овим дугим хладним ноћима?

нема тамо на еспн-овом сајту, а на неком левом (мсн чини ми се) сам видео да је порзингис дао 14, а тег и ентони по 11. можеш ли ми то потврдити, јако бих захвалан био (да не кажем: за муштулук бих позлатиооооооооо)?

ја се иначе не разумем баш у нба, па нисам гледао вечерас уживо.

17. аукурац, тамо за порзингиса пише 9, и за тега исто 9. овамо 14 и 11. коме веровати сад, треба ми литванац преко 12.5 :(
    едит: аупичкуматерину ако је стварно 9, па 7 је на полувремену имао семе му јебем.

18. evo ovde http://www.foxsports.com/nba/scores

poprilicno dobar interfejs, kafa, caj, zapalim cigaru, sok, pelinkovac, sendvic..