НБА

1. 9 изгледа, и на моцарту пише 9 (иако нисам играо код њих), нема тога што би ми сад убило овај осећај горчине кад сам помислио да сам погодио 5 играча, а оно ипак курац са оба јајета. :((((

2. хахх на овом изијемовом пише 14 па дајте људи немојте ме јебати плс али плс :(((((

3. Dobro ti je to sto si video, vidis da se ovo na nba.com blokiralo na 97:84

4. to su ti minuti porzingis je dao 12 tacno

5. па како 12 кад на овом сајту који си ми поставио пише 14? јебуцкаш ме мало на -10, а? како те није срамота?
    а ко га јебе, видећу сутра, да не серендам даље овуда. хвала вам свакако :))))

6. idi u picku materinu radojko, 12 poena dao Porzingis

7. 14 je dao sad sam video to ti je tacno znaci proso si

8. као да из трена у трен гутам чашу меда, па чашу жучи, па чашу меда, па чашу жучи...

хвала вам пријатељи драги, без вас ова ноћ не би била иста :)))

а сада може онда на миру да се гледа мајами против вашингтона.

9. Evo šta je jedan "naš" poručio celom timu Minesote (izuzev Bjelice) nakon poraza od Filadelfije.

http://images2.kurir.rs/slika-900x608/minesota-komentar-ps-1452098154-819181.jpg

10. Мора ли се регистровати на сајт да би се гласало?

11. Ja koliko se sjecam prosle godine sam preko aplikacije za ANDROID glasao bez ikakve registracije. E sad jbg, ti si windows korisnik, mozda i nemate aplikaciju xDDD

12. ма на компу сам, јебем га, прво ми тражило да се улогујем на мејл, а онда кад сам саставио већ, онда да се региструјем на сајт и ја шта ћу, региструјем се кад сам већ насамарен

http://i.imgur.com/RivHJjf.png

13. Jbt koliko sam samo gotivio Big Bena, i tu ekipu Pistonsa. Sećam se NBA Live 2003 i 2005 sam samo sa njima polivao. Uz KG-a i T- Maca moj omiljeni igrač iz te ere

14. i ja sam gotivio bena i pistonse(mada sam pistonse uvek gotivio jbg) al sam vise gotivio rasida bas je bio nekako prava geto dzukela

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.