НБА

1. То Џони, легендо!

2. kolko god ja voleo durenta, nema ništa njemu s ovom ekipom

entoni dejvis večeras 59p 20r

3. Zver.

Jokić će izgleda da ima još jednu opaku partiju, 13 poena i 9 skokova za poluvreme.

4. Gledao sam Denver, pokidao Jokić. 23-13-3 mislim da je imao

5. "Ne znam šta će se dogoditi na leto. Ne znam da li će me Denver pustiti ili da li ću možda biti povređen?

6. хахаха, па онда су погрешили наслов.

7. A sta tek sa delom "...oni ce biti dobri i bez mene."

8. као кад те нека смарачка екипа пита шта радиш у суботу. "па ништа нисам планирао јбг, видећемо, па вам јавим ако сам слободан".

9. Iščupao se malo sa onim "neću da obećam pa slažem". :)
    Mogu se kvalifikacije izgurati sa Braduljom i Štimarom, valjda neće biti jebade za olimpijadu.

10. nemojte biti glupani kao komentatori sa srpski portala pls. drugo, ovo nije izjava za fibin sajt, nego su slepci preneli deo intervuja za neki podkast tokom ol stara. pustiće ga denver, ipak su to oi

11. pustiće ga denver, ipak su to oi

мада остаје она друга опасност, да се повреди.

12. Pustiće ga na OI na kvalifikacije ne verujem

13. Pred kvalifikacije ga vidim kako se fotka sa sopstvenom nogom na ramenu.

14. Šta mozgate kad će biti kako Miško kaže

15. па мозгамо шта ће мишко да каже.

16. Može li menadžer da se ugradi u onu klauzulu za slučaj povrede u repstaciji?

17. Miško može sigurno. Brt on izdejstvuje trening kompenzaciju za slobodnog igrača, pa što ne bi mogao i to.

18. Koliko reče da uzima od svakog idućeg ugovora igrača u NBA, 1 ili 4 procenta? Kod Tegija u emisiji govorio meščini.

19. Mislim da on nema licencu za NBA pa ide preko drugih agenata, a koliko uzima to verovatno samo on zna.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.