НБА

1. Ima licencu, al mu služi ko kurac, virtuelni penis, da se tako duhovito izrazim, kao kruna na vukajliji. Sve ide preko Murikanaca, a uzima 3% od ugovora, s tim što mu to daju igrači, ne klubovi (za razliku od Evrope).

2. je l on to organizovao prijateljsku protiv fmp-a da bi zubca pokazao nba skautima? lol

3. Ma Miško ima veliki uticaj u Evropi. Zastupa interese većine igrača Crvene Zvezde i Partizana i Mega Leks je njegova ekipa i neke bitne igrače u Evroligi (Spanulis, Džastin Dolmen) a za NBA je on pičkin dim (kurčeva prašina) i nema nikakav uticaj tamo.

4. Milane, napiši lijepo da si 2007-o godište, nije sramota.

5. Da nisi hteo da napišeš možda da sam dve hiljade sedmo? Ti napisao batice dve hiljade sedamo hahaha. Nije ti jača strana pravopis, ne.

6. Da nisi hteo da napišeš možda da sam dve hiljade sedmo? Ti napisao batice dve hiljade sedamo hahaha. Nije ti jača strana pravopis, ne.

brt

7. Elem kako kidaju kelti ove sezone, Tomas i Stivens rodili tim iz nicega, kad dzej krauder i ejveri "noge od stakla" bredli igraju kao glavne karike nekog tima

8. Džo Džonson potpisuje za Majemi.

9. Boston kida, bez prave zvezde sa jednim od najtalentovanijih trenera lige jebu jako i baš mi je drago zbog toga. Još im ide u prilog raspad Netsa čijeg lutrijskog pika imaju za sledeći draft, tako da možda dođu do Simonsa. Inače zamalo da dovedu Okafora pre trejd dedlajna.

Ja sam očekivao da Džo Džonson ode u Klivlend kod kraljice.

10. dobri su prijatelji on i wade

11. Idu na slave jedan kod drugog, nose vino i 200 grama kafe
    ''kume ne moras se izuvati''

12. opet Gordona pokrali
    ono kucanje mu na drugom mjestu, a Kari sa centra pogodio i na prvom haha

https://www.youtube.com/watch?v=Y3u5o8Vil34

13. https://pbs.twimg.com/media/CbgqoRmVAAAHP-G.jpg

kako je nekad sve bilo lepše, a danas ne valja u odnosu na nekad

14. mnogo lepi dresovi magic ovi
    a i bili su mi generalno lepsi dresovi pre u odnosu na sad kad mi nisu preterani

15. da ne grešim dušu, i golden stejtovi dresovi iz ove sezone su jebački, i to bar tri kombinacije

16. Boston ima neko brdo pikova i na sledećim draftovima. Može lako da se desi da dovedu neke dobre rukije narednih nekoliko godina, a i ti pikovi mogu da se iskoriste u nekom trejdu. Sviđa mi se ovo što Boston radi, ne srlja sa davanjem velikih plata poluigračima da bi što pre ušli u borbu za titulu, nego polako, natenane pokušavaju da naprave dobar tim. Dobro, ne glečerski polako kao Filadelfija, normalno polako.

17. docekao sam da mi kelti nakon 2008 opet kidaju, iako su morali ronda da daju koji mi je najmiliji igrac te generacije uz truca i edi hausa
    Imaju cini mi se 3 na sledecem, al izgleda da ce taj bruklinov ici od 3-5 mjesta, jer lejkersi i fila su idioti

Toronto konacno razigrao vjerovatno najjaci backcourt u ligi uz golden stejt i portland

18. I meni su Seltiksi uvek bili drugi omiljeni tim, iza Sparsa, naravno. I sad su dobri, ali narednih godina bi tek mogli čudo da naprave. Oni i bilo koji tim za igra Lebron će biti najjači na Istoku :)

Ajde što je Toronto ovoliko dobar sad, ali njima Demari Kerol ne igra dobar deo sezone, a on je jako važan i koristan igrač. Rekoh ja na početku sezone da bi Majami i Toronto mogli da budu najveća pretnja Klivlendu na Istoku (ako im je neko uopšte pretnja), ali od Majamija nema ništa zbog ovog sa Bošom. Mada, što se tiče tih procena, rekao sam i da će se Finiks ozbiljno boriti za plej of :)

19. kako Džejms pogodi sinoć za pobjedu u zadnjim sekundama hahahahah

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.