НБА

1. Pa drugi najbolji ruki, odmah iza jebenog sebičnog Townsa mater mu jebem u pičku. Mora biti.

2. Pozdrav za Stevana, a i ostale koji su bukmarkovali link za HD prenos NBA tekmi. Večeras će biti potrebno, sve u fullu mora da bude :D

3. šta gledate ujutru?

a) mambu
    b) golden stejt
    c) reprizu
    d) ništa od navedenog, ne pratim sport

4. @mlatoni

https://www.reddit.com/r/nbastreams/

@beni

odlazak kralja- Kobe Bryant!!

5. Baš nezgodni termini za najvažnije tekme večeras još su i u isto vreme ali šta da se radi. Greota je neispratiti rušenje rekorda ili Kobijev oproštaj.

6. Fala izijem.
    Ja gledam mambu, zabole me za rekord gswa.

7. Boban igra prvu, za zagrevanje pred lejkerse i gsw

8. Кад сте код тих линкова, гледа ли неко преко оних срања за ВЛЦ? Мени нема шансе да ради лепо класичан ха-де стрим, пробао са овим, али важи само за Амере. Видео савет да скинем неки курац, да приказује да сам из Америке, активирао и ништа, опет није хтело да ради. Само сам постигао то да није хтело Вукајлију да ми отвори лол. Ал има добрих ес-де стримова, а и јутјуб линкови су до јаја за телефон.

9. Gledam Lejkerse, Kobi se muči na početku, prvi tajmaut, prebacujem na GS, Kari tri napada zaredom ubada trojku. Ne mogu da prestanem da se čudim šta mu sve ulazi.

10. Kari tri napada zaredom ubada trojku.

Ne pamtim bolju sekvencu. Za 40 sekundi su od -2 došli do +7, ludilo

Daj link za Lejkerse da se uključim pred kraj da vidim Kobija :)

11. Ne znam za vas ali ja sam oplakao onog sa gitarom kad je svirao američku himnu hahahhahah
    ubi u glavu čovjek, gdje ovo izabraše lol

12. Kakav dan za ljubitelje igre pod obručima! Kari utrpao 400 i neku trojku u regularnom delu, Golden Stejt oborio rekord Bulsa, Boston se vratio posle -25, Jokara opet ojebo, Bobi 22p, Kobi 60p na oproštaju... Još večeras da Ćokijevi puleni nadigraju armijski klub i toeto, ne može jače. Pozdrav svima

13. Navijam za Partizan, ali pratim Zvezdine utakmice u Evropi i drago mi je kad pobjedi. O7

Evo brata
    Čak se i Kobe smorio hahahah
    ko parodija neka, trebali su nešto drugo jebo ih konj lude

https://www.youtube.com/watch?v=8itum6etNcM

14. o7 Makarone
    Drago mi je da voliš da Zvezda pobedi, ipak smo svi mi Srbi
    Evo ako želiš pogledati noćašće poene Zvezdaša, ali pre svega Srbina, Bobana Marjanovića
    https://youtu.be/UVfmVwIymlc

EDIT: hahah pa ono je ladno basista Pepersa loool koji transfer

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.