U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kakvu košarku fura GSW, čuj mene Kari uzme loptu, pređe pola i frkne loptu, Bobi ne bi ni morao da se vraća u odbranu. Stizao bi fazon do kapice...njihove.
ево га у игри
стварно је невера како је лагано убацио оно и то који пут ове сезоне већ сличну ствар ради
опаааааааааа 2+1, јеби боби!
http://vukajlija.com/forum/teme/43219-nba?strana=250#post_3483829
Poslušao me Gregara. Znao sam da prati forum.
Gotov je rekord. Svaka čast Golden Stejtu, Kari se opet lagano posprdao sa košarkom, deluje da je igrao sa pola snage. Biće u plej ofu druga priča kad se Dankan vrati. Ispoljevaće ih Greg u finalu zapadne konferencije.
Iskreno, sumnjao sam u obaranje rekorda jer sam mislio da će glavni ljudi iz NBA sklopiti neki ugovor sa GWS u cilju ne obaranja rekorda zbog očuvanja legende. A i prije se igrala bolja odbrana, nije isto ovo sad i ono 95-96. Budimo realni, Chicago 95-96 bi u ovoj ligi imao omjer bukvalno bez poraza. Zato igrajte ovu zadnju tekmu na poraz GSW. NBA lobi je jak :D
Pa zar NBA ne bi odgovaralo da se stvori nova legenda a ne da žive od stare?
Брт....
http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
A i prije se igrala bolja odbrana, nije isto ovo sad i ono 95-96. Budimo realni, Chicago 95-96 bi u ovoj ligi imao omjer bukvalno bez poraza.
Diperu upravu je Makaronac. Ne znam da li neko pri zdravoj pameti može da opovrgne razliku igranja odbrane u NBA pre 20 godina ili danas i to u korist NBA pre dve decenije.
Ne znam, brt. Pre je zona bila zabranjena.
Наравно да може, јер данас се игра доста бржа и квалитетнија кошарка него тада, са далеко већим фокусом на индивидуални развој играча (који расте из године у годину), што доприноси повећању њихових офанзивних квалитета....
E, s kim igra Golden Stejt poslednju tekmu? Jer sigurica neka?
Memfis
Kažu da je 2003-2004 Detroit odigrao najbolju defanzivu ikada.
Сигурно једну од најбољих, имали су одличну дефанзивну петорку, а нису се могли надигравати ни са Нетсима ни са Пејсерсима ни са Лејкерсима у финалу јер су једине одличне офанзивце имали у Чонсију и Рипу Хамилтону.... Бен је одличан посао одрадио тада против Шека.... А Браун је приде дефанзивни специјалиста....
http://vukajlija.com/forum/teme/43219-nba?strana=251#post_3484078
hahahah a jesam pravi
колко мрзим карија поганог матер му јебем малопре сам играо у нба 2к16 на две добијене чикаго956 против голден стејта не можеш му ништа пичка му материна колко мрзим те мале јајаре усране
Jesu beše za njega pričali pre nego što su izbacili 2k16 da imaju problem ne znaju kako da ga naprave, jer ako naprave realno biće nerealno u pm...
Jesu xe xe.
то је у неком новом апдејту
ово су оргиналне перформансе, не могу да замислим какав је сад
Bjelica počeo dobro da igra pred kraj sezone. Hoće li Jokić u ruki petorku?