Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Blat ili Tibodo
Zach Lowe stavlja Jokića na treće mesto najboljih rukija:
http://espn.go.com/nba/story/_/id/15186679/nba-awards-ballot-part-1
Mučeni Toronto će opet da izgubi prvu utakmicu na svom terenu u PO, vidi se da su se usrali baš. Džordž oplodio Derozana i defanzivno i ofanzivno, Lauri se raspao, ne može slobodno da ubode.
kakva govna mamu im jebem u picku
Evo za GSW ako treba nekom.
https://www.youtube.com/channel/UCBZNPzkG08h0pCzDaK_M4-g/live
има и на СК1
Nisam gledao GSW ove sezone, jer su mi takvi šuterski timovi nezanimljivi u regularnom delu kada su odbrane često ležernije, posebno od strane krš timova koji posle 15-ak utakmica već znaju da se neće ni boriti za plejof.
E sad, mene zanima - da li je ovoliko preočigledno navlačenje sudija za GSW uobičajeno ove godine, ili je ovo što sada gledam izuzetak? Pa čak ni vodeće zvezde Rokitsa nisu zaobišli s ovakvim kriterijumom i tako gledam smešnu situaciju gde jebeni Bogut u svakom duelu bije jednog Hauarda bez sankcija, dok ovam sviraju faul za svaki čvršći kontakt i građenje u duelima pod košem. Smorčina.
Bogut ima 5 faulova
Agilnija se baš razume u košarku.
Trebalo je da ih ima odavno. To je ono kada se normalizuje kriterijum kako prolazi vreme. Nisam fan nijednih, niti su mi GSW nesimpatični, samo primetih ovo svaki put kada se igra malo rasplamsa.
I ne razumem se u košarku, jbg.
imaju domaćinsko suđenje. jbg, ipak su šampioni i ekipa sa najboljim skorom u istoriji. meni smeta što se često kreću u blokovima, a to im se često ne svira. suđenje u nba je i inače užasno, gore nego u premijer ligi. na ovoj utakmici je još i ok, pogotovo u drugom poluvremenu
Dosta je Hardenu 1500 bacanja ove sezone.
Pa to je stara boljka NBA, još od devedesetih, a možda i ranije, ne pratih tad, lol. Zvezde su uvek bile prezaštićene, a sada prvi put imam utisak da je to slučaj sa celim timom. Baš na primeru Hardena i Hauarda je najupadljivije, gde očekuješ da će možda nešto i da im gledaju kroz prste, kad ono skroz suprotno.
хах, Гаудлок у Хјустону
Ovaj Grin mi je u tri najiritantnije njuške u NBA
Golden Stejt drzavni projekat
a meni je najiritantniji whiteside
Svi se loze na ovaj toronto u americi, a ljudi igraju kao minesota, najodvratniju kosarku ikada. Krs izolacija za onu dvojicu izvikanih olstarova lauri posebno , ne koriste ni valancjunasa ni akcije ama nista. Najlaksi su za skauting, a cude se sto ispadaju uvek u prvoj rundi.
Golden stejt koliko volim da gledam zbog ona dva manijaka, toliko ne podnosim onog grina. Cele sezone postavlja ne ilegalne blokove, nego tuce ljude, vuce, prococira. Pravo ono govno maleno, isto ko garnet kurci se a u stvari picketina. Reko sad ce montejunas da ga odvali jebe mi se sto gs ne bi uzeo bez njega.
Ovo dalas okc ce da prsti garant najjaca serija pored sarlot majami.
Oklahoma će biti prenapaljena da dobije Dalas zbog onog finala konferencije 2011. a fizički su dosta moćniji, čini mi se da su 5 po broju poena iz kontre a Dalas 5 otpozadi po odbrani od kontre. Mada ne mora to ništa da znači, Dalas ima Karlajla mađiju i Dirka, Deron digao formu, Metjuz i Barea isto. Ispod koša moćni Zaza će da se šiba sa brkatima.