НБА

1. Sijetl-Vankuver finale.

2. okc prolazi u maksimalno pet. s druge strane, majami bi mogao da ima mnogo problema sa šarlotom. a ako klivlend nekako ispadne od pistonsa, izračunati brzinu kojom tim napuštaju lav/kajri ili lebron

3. Svakako ce neko od njih da ide, cini mi se. Ne funkcionise tu svasta, treba menjati.

4. poprilcni govnasto je sve ovo. Posle sezone 09/10 dovedeni su Howard i kljakavi Nes da Brajant uzme jos jednan prsten. Kad je to propalo onda je tu zavrnuta slavina pa su najgore balvancine dovodjene od igraca nakaradno da bi na kraju u sezoni kad se povlaci to Lejkersima bila najgora sezona u istoriji. Mogao je da ne igra uopste ovu sezonu, ali neee ajde da budem atensn hor kad ne mogu da pobedjujem ajde da se oprastam da mi prave oprostajne veceri na svakoj utakmici cele sezone, da ne padnem bas toliko u drugi plan. I onda na oprostajnom mecu umesto da bude kolegijalan sa saigracima laganeze, Mamba ce da jebe majke to vece, da crushuje soul Juti koja je ispala iz po pre dva sata. da 60 poena omg!!! al iz najgore isilovanih 50 suteva :D a ostatak ekipe najgori sljam jebeni koji ne bi mogao da igra ni u gran kanariji. Najgori igraci jos ere kwamea browna i smusha parkera. tako da nek popuse kurac sve ovo je lazno.

Hah amin na ovo...govnarcina isforsirana koja se provlaci celu sezonu sa 30% fg i 15%3pt

5. otkad je prepišao MJ-a po broju poena jebe mu se za košarku, ciglari za sve pare

6. okc prolazi u maksimalno pet. s druge strane, majami bi mogao da ima mnogo problema sa šarlotom. a ako klivlend nekako ispadne od pistonsa, izračunati brzinu kojom tim napuštaju lav/kajri ili lebron

Mislio sam da ce Karlajl da ih jebe takticki ima fazon 10 bekova da menja na ovome ali ubise ih sinoc, a za Sarlot - majami sam uveren da ce biti prejaka serija.

GLedam sad detroit, mnogo dobro igraju, odlepili bi se da sudije nisu sekle sa nekim glupim faulovima. Ovo sad ide na Lava, drugo poluvreme ako detroit ode na plus 10-12 krece silovanje lebron-kajri. Ako vec mora da prodje klivlend, voleo bih da ih boston izbaci, ali ako ih ovi dobiju vristacu. Jebe mi se ko osvoji samo da oni ne uzmu. Retko odvratna grupa crnaca.

7. http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
    Navijam za Golden Stejt, baš dobro igraju. Kari je najbolji.

8. Ona Atlanta me nervira više i od Klivlenda mrtvog. Sve tripuju da su neki kurac, a očistiće ih Lebron opet u 4. I Boston bi ih dobio da se nije Bredli povredio, ovako teško.

Al zato dogodine uzimaj Batlera Čikagu za pikove, potpisuj Horforda i biće do jaja. I Gasola može, što da ne. I dosta za Istok.

9. azza, ima još da se igra, a i ne bih baš tako potcenjivao atlantu, ipak su 2. odbrana lige:) a boston je ove sezone nezgodan za sve, po meni je ta serije uz portland-klipersi najinteresantnija

10. Zato što su druga odbrana se i tripuju nešto, ali realno gube od Klivlenda u 4 ili 5, i to ako prođu Boston. Prošle godine su me iznervirali još, i tad su imali 4 all stara pa su igrali kao pičke.

Šta znam, meni Klipersi deluju prejako, iako bih voleo da ih Portland dobije. Indijana-Toronto će biti dobra serija, mislim da okreće Toronto, bar se nadam, pošto prvu nisam gledao.

11. to stoji, mnogo potcenjuju Kliperse ali su vrlo opasni sad kad su zdravi, pod uslovom da (tradicionalno) ne choke-uju u plejofu. Inače mi je mnogo drag Portland, voleo bih kad bi iznenadili, ali se bojim da će Paul i Reddick "smiriti" Lillarda i 3J McCollum-a, kao dobri defanzivci. Portland je inače užasan u odbrani, donekle ih drže na tom polju Aminu i Harkless ali su generalno preloši. Inače još malo statistike, Klipersi protivnike spuštaju na 33.8% trojki:) (peti u ligi)

a atlanta mi je prošle godine toliko bila overhajpovana da me nije začudila ona metla prošle godine. ove godine će biti bolje nadam se, Thrillsap FTW!!

12. https://www.youtube.com/watch?v=vZ0DwPCoVEI

САС - Мемфис, одлично ради, квалитет одличан.

13. https://www.youtube.com/watch?v=TZ2AHClLdBY

са оваквим валанчијунасом торонто ће лагано да истресе индијану из гаћа, успели су да затворе дерозана и лаурија, али ЈВ их усра у првих 7-8 минута.

14. svaka cast za stream, sjajan

15. ajmo PG i Monta, trpajte taj odvratni Toronto majku im jebem ciglarsku pogotovo DeRozanu i Lowry-ju

16. Миљан Павковић вс Нејт Ропинсон?

17. miljan=star slabo telo
    nate=mlad jak

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.