Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Prove prosro si se za ovo da nema mladih, dzaba de vadis sada i menjas temu
I da, i za Pipena sad nešto skoro pisalo da je tuko ženu, eeee to su bila vremena, a ne ovo sad feministički nastrojeno društvo gde ne možeš ni da pretučeš sopstvenu ženu ko čovek a da te neko ne pljuje na twitteru.
Ja bijem zenu stalno a ne smara me niko osim sto me malo smara kad ona place pa joj kupim nesto
Ma ni žene nisu što su nekad bile. Ona Kidova dobije batine, pa posle skuva ručak i prostre veš, pre nego što ode da napoji stoku, ne stiže žena prosto da plače.
Ti mladi, u najbolju ruku, igraju ispod nivoa koji im je predviđan. Pa za jebenog Viginsa sam čuo skoro dve godine pre no što je draftovan. Hajp na nivou onog oko Lebrona i kurac. Lebron došao iz srednje, 2007. igrao Finale, saigrač mu bio jebeni Pavlović. Vejd i Karmelo su gotovo instant postali rasni jebači. Kavaja mnogo volim, ali je njemu upala sekira u med, i to duboko. Nije NBA Evropa pa da su treneri neretko glavne zvezde, poput Želimira i Dula, niti se tamo daje značaja timskoj igri toliko. Osnova NBA je 1 na 1 i jeste za očekivati da se plaća karta da gledaš igrača pre no tim.
Ajoj da samo znate kakva se košarka igrala devedesetih, to je bio rivalitet, to je bila krv, nema prijatelja među igračima, nema druženja, nema osmeha, a ovi danas piju espreso zajedno, ma ne znate vi ko su loši momci iz detroita
Jedini istinski uličar moderne generacije je Džimi Batler i pravi je naslednik Rašida Valasa, Rona Artesta i Gilberta Arinasa.
За ово се слажем.
To se prica kad god ode neka legenda u penziju OVO NOVO NISTA NE VALJA
Па и није баш тако.
Кад се повлачили Вил Чемберлен, Бил Расел и Оскар Робертсон, ту су били Џабар, Џулијус Ирвинг, Бил Волтон па су онда осамдесетих доминирали Меџик и Бирд, појавили се Џордан, Баркли, Олајџувон, Робинсон, Јуинг, Мелоун, Пипен. После њих су стигли Коби, Грент Хил, Гарнет, Ајверсон, Данкан, па за њима Винс Картер, МекГрејди, Вејд (као плеј Лололололо), ЛеБрон, Ентони, Дурент, сада су ту Вестбрук, Кари, Томпсон, Ирвинг...
Претходних година су многи дизали у небеса Вигинса и Картер-Вилијамса, али некако су врло брзо пали испод оног врхунског нивоа, нису показали да су вође. Стварно нема млађег играча који дође у просечан тим, који не игра у плеј-офу годинама, који почне да сипа по 30 поена по мечу и уведе ту екипу у плеј-оф, као што је то радио Џордан са Чикагом или ЛеБрон са Кливлендом.
ЕДИТ: Вигинс има тек 21 годину, тако да има времена. И Коби је тек после 3 године постао прва опција на двојци после трејда Едија Џонса у Шарлот. Очекујем да ће ове сезоне Вигинс експлодирати.
Ode ti u neke desete teme, ali nema veze :) Sve u svemu, mislim da su ovi koje sam nabrojao dobri, a ti kako hoćeš!
HAhah, brt, aj sve ali Karter-Vilijams. Spiking of Vigins:
http://www.espn.com/nba/story/_/id/17898264/nba-vince-carter-checks-andrew-wiggins-shuts-the-fourth
Мени је Батлер црни Симон. Одигра једну утакмицу феноменално, сипа к'о луд, онда наредне 2-3 га нигде нема. Једно вече 41 поен, следеће две-три утакмице испод 10 поена.
Mada, najveće skorojevićko ludilo je bilo kad je Lin imao onih par mečeva dok je Karmelo bio povređen. Lika niko nije skautovao, pa ga uz to i malo kenjalo. Čim su počeli da ga proučavaju, ode Lin u prosek. Kakav Harvard, kakve pičke materine.
Aj da ostavimo fendera i mikija da diskutuju
https://www.youtube.com/watch?v=THGJJHln4Co
https://www.youtube.com/watch?v=edb6bz_C9ms
kakva plejada dživdžana na temi
Jebo majku šta Lejkersi rade protiv Vorijorsa...
Kako mi drago zbog lejkersa, valjda ce sad dobiti muda
Pol Džordž isključen zato što je šutnuo loptu u navijača hahaha pa zašto, rođače.
u navijačicu, i to kakvu
poslednji put sam gledao minesotu sinoć. ono je bilo jadno. ne znam jesam li se prevario oko nekog igrača više nego oko viginsa. kakav neandertalac, de rozan za sirotinju
Ovaj drugi deo potpisujem