Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Lebron promenio plocu po stare dane, prvih godina je hteo da bude novi Jordan ali da igra bukvalno sam, one man team, da sve nosi na svojim plecima i da se titule pripisuju iskljucivo njemu, mnogo vise je solirao prvih godina secam se njegovih bizonskih zaletanja na protivnicku odbranu bez imalo mozga i kukanje za faulovima..Posle je konacno uklavirio da niko ne moze sam i poceo da shvata da su mu za titulu potrebna jos najmanje 2 saigraca koji igraju na najvisem nivou i solidna klupa, te je poceo da igra mnogo vise timski..postujem ga svakako ali jednostavno meni nema tu prefinjenost u igri, sve mi deluje nekako usiljeno, nema taj vic u igri hehe
+1
ponasa se ko neko razmazeno dijete
lupio bih mu samar da ga vidim
Hahahaha Lebronu bi lupio šamar. Kako ste bre tako prosti, da te pljune i promaši izbio bi ti vazduh
Наравно да ће Леброн бити бог у Кливленду кад се види разлика у резултатима кад је отишао и кад се вратио.... А и могу да ураде нешто типа Ченинг Фрај (који има скоро осам јебених милиона долара по сезони) и један од ових непотребних двојки (Лигинс рецимо) за пристојну бек-ап четворку и бек-ап плеја.... Или да пробају да доведу Џека, Чалмерса, Дагласа ил' не знам кога као слободног играча.... Знају они шта ће и шта им треба 'бем ли га....
Niksi i atlanta upravo ulaze u četvrti produžetak, au.
Karmelo 45 poena, isključen zbog šeste lične.
Ok.
zapamtite ovaj post:
FINALE NBA - BOSTAN GOLDEN STEJT
There are rival executives who believe the Bulls and Celtics will rekindle trade talks centered on Jimmy Butler prior to the Feb. 23 deadline, according to K.C. Johnson of the Chicago Tribune.
It is typically impossible for a team to trade a true superstar like Butler and get anything close to equal value in return. However, the Celtics are the very rare organization that has a stockpile of assets that could tempt Chicago. "The teams held serious talks in June, and the Celtics own the same assets — Jae Crowder, Marcus Smart, the Nets' first-round picks in 2017 and 2018 — the teams discussed then," writes Johnson. However, despite the chaos in the Windy City at the moment, it's unlikely a trade of this magnitude gets done in the middle of a season.
Koliko bih voleo da se ovo desi. Em volim Seltikse, em tim sa Ajzeom Tomasom, Bredlijem, Batlerom i Horfordom može ozbiljno da konkuriše Klivlendu.
I onda bi tačno moglo da bude finale Bostan GS, kako Beni reče :) Mada bih ja više voleo da Bostan ide na Sparse, al daj šta daš, da nekako ne budu baš Klivlend i GS.
ma gde smeju da trejduju batlera pa nek gase fransizu onda
Haha to bi bilo prekul da se desi, ali neće.
Ma i ja mislim da neće, stvarno ne razumem zašto bi bilo koji tim želeo da trejduje igrača kao što je Batler, ali i na kraju prošle sezone se, iz nekog neobjašnjivog razloga, pričalo o tome, a sad su se podgrejale te priče posle svega što se desilo u Čikagu. A i ovo je realno smešna ponuda za njega.
ne bih rekao da je smešna ponuda, iako ni ne znamo da li je i šta nuđeno. i da padne neki trejd, ne verujem da bi se boston odrekao kraudera - prejeben 3&d igrač plus odličan ugovor. ali zato mogu da daju gomilu drugih solidnih igrača (smart, olinik, pa i džejlen braun) i ono što bi bilo suština trejda - bruklinov pik (koji će sigurno biti prvi ili drugi i ove i sledeće sezone). znači mogao bi da pokupiš fulca ili bola sa ovog drafta. i eto ti prilike za rebuild. čikago loše izgleda trenutno, batler se pojebao sa trenerima, vejd i rondo se takođe pojebali itd. negde će morati da preseku, ili otkaz hojbergu ili neki trejdovi
lol, evo sad vesti o kazinsu i trejdu u finiks. kao zainteresovani su, ali ne bi da daju bledsoa niti bukera. ponuda: voren, len i dva pika.
LOL
nadam se da divac nije toliki imbecil
oni bi da se jebu al da im ne udje ja bih rekao
Mislim da bi Divac pristao na trejd da mu nude Lena, Čendlera I Krisa
taj neki fazon. kakav buzdovan, poludeo sam kad je uzeo papajanisa...
tj uzeo je krisa, pa ga je dao za dva pika i odabrao dva centra xd
nikad dosta centara, srpska skola-djordjevic na takmicenje povede 4 centra xd