НБА

1. Ne brt nego brojke govore u prilog obojici. Lebronu i dulou, ne sudiji

2. јебем ти какво суђење

3. Poserem se u košarku sveukupno

4. Raduj se matori vidis da svi skacu od srece...
    uskoci u vagon

5. Bolje i voriorsi nego lebanon

6. одвратна кошарка, еврокуп > финале нба

7. http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a175105-Vejd-Da-sam-mogao-da-igram-s-Kobijem.html

Доста више са прецењивањем ЛеБрона и потцењивањем Дурента. Човек је МВП финала и опет није довољно добар јер је побегао из Оклахоме. А кад је ЛеБрон побегао у Мајами, то ником ништа. Исто је тако била масовна хистерија за Мајамијем кад је ЛеБрон тамо играо, као сада што многи навијају за Голден Стејт због Дурента.

8. Маркo
    одвратна кошарка, еврокуп > финале нба

+1
    Da li sam se ja totalno ohladio za NBA od kako su se povukli (skoro) svi igrači koji su igrali kad sam počeo da pratim NBA ili je ovo najdosadniji plej of, opet od kako ih pratim.

9. Prevelika razlika u kvalitetu jbg

10. Prevelika razlika u kvalitetu Klivlenda u odnosu na ostatak Istoka (mislim i Hjuston, Klipersi i Juta su verovatno prejaki za drugu najjaču ekipu na Istoku, osim naravno Izijemovog Vašingtona, oni su prejaki, ali nisu imali sreće), prevelika razlika u kvalitetu Golden Stejta u odnosu na ostatak Zapada (da su Lenard i Parker bili zdravi, moooožda bi plej of mogao da bude zanimljiviji), i na kraju, i u finalu prevelika razlika u kvalitetu.

Jao kad sad ne bi svi ovi ostali u Golden Stejtu, ajde nek neke svađe unutar ekipe izađu na videlo. Verujem da ih i ima, ali đavola, sve se zaboravi kad se osvoji titula.

11. Bice u frci ako kari bude trazio max ugovor a ne vidim razlog da ne. Jos nije prva zvezda sada a to moze da bude bolno

12. Не знам кога ће Сан Антонио сад да доведе, али са комплетном екипом могу да победе Голден Стејт у финалу Запада следеће сезоне. Негде сам прочитао да хоће да доведу Криса Пола. На Истоку Кливленд и следеће сезоне ће опет бити први и биће тако све док буде ЛеБрон играо тамо јер ће сви бољи играчи хтети да играју с њим.

Da li sam se ja totalno ohladio za NBA od kako su se povukli (skoro) svi igrači koji su igrali kad sam počeo da pratim NBA ili je ovo najdosadniji plej of, opet od kako ih pratim.

Па досадан је био и онај 2000/2001 кад су Лејкерси имали у плеј-офу скор 15-1.

13. nemaju sparsi kapa za pola

14. Sutnuce oldridza debilka

15. A i jel nece neki da se penzionisu vise? Xd

16. Ma bre pisaj po Lebronu moze lock xd

17. Finale u Spaniji sto sr upravo igra > NBA

18. Sad svi kao pljuju voriorse i nba kao smaracki im ovo a lozili se na dzordana i bulse kad se znalo unapred da osvajaju.

19. Bulsi su imali harizmu ovi su slepci ko barselona

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.