Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Al je dobar posao odradila Minesota. Lavina bih dao i za džak krompira
Alo bre, das prvu zvezdu za prvog idiota jebemti tvoj posao ko te placa za ovo.
:DDDDDDDD
Sad Džordža za random Olinika, i dobar!
Mogli bi da posalju Taunsa i 15-og pika za Milka Bjelicu
Kris Pol i Blejk Grifin navodno odbili da potpišu novi/produže ugovor sa Klipersima
Kris Pol dolazi u Denver, baš sam pričao sa njim pre neki dan, kaže da gotivi Jokaru brata najstrašnije, a nagovara upravo i Grifina da zajedno dođu i finale zapada im je zagarantovano
A budala, koji će mu kurac Grifin pored živog Jokare? Jokara bi Polu Krisu mogao biti i Deandre i Grifin 2 u 1
Beverli, Deker, Vilijams i neki pik za Krisa Pola.
Pa ne bolje u golden stejt da je otišao, više bi mesta imao.
Jel to zvanično? Sranje, potajno sam se nadao da će otići u Denver
Pa valjda je gotovo zvaničan trejd, nisam siguran ko je sve uključen u isti, ali je kris pol kao rekao da će ići u hjuston, pa bi klipersi da izvuku bar nešto, pročitqh negde da je to nešto ovo u postu iznad.
Kojom magijom je bengavi Bogdan dobio 30M za 3 sezone. Najveća prevara od igrača još od Tepića i Jestratijevića.
P.s Ne pravi Bogdan, nego onaj naš.
Pol i Harden, to će biti zanimljivo
Tilmo daj neki BO ako imaš viška
Evo ti BO viška
https://youtu.be/QwVhtUs832k
haha koje gown od razmene
Ma trejd je bio samo zato što je Kris Pol hteo da ode, a pošto je bio slobodan agent, mogao je da ode za džabe, ovako su se dogovorili sa njim da dobiju bar nešto za uzvrat. Beverli je bio u najboljoj defanzivnoj petorci, Vilijams je imao 15, 16 poena sa klupe, mada naravno smešno je to u poređenju sa Polom, al došlo vreme daj šta daš. Meni je krivo što nije otišao u Sparse, naročito zato što se priča o odlasku Oldridža, možda su mogli da naprave mesto za njega.
Pa šta ti tu kao pametuješ kad sam to već napisao
Zapravo, ako bi se harden odrekao jurenja asistencija i držanja lopte 17 od 24 sekunde po napadu i dao malo loptu polu tako da mogu da igraju zajedno na 1 i 2, to bi moglo da deluje jako lepo, taman da skinu govnjivi golden stejt. Samo sam mislio da je za pola bilo bolje otići u baš taj san antonio no može i ovako da ispadne dobro.
Ali kapela ako pored ove dvojice ne bude imao prosek od 23 poena sledeće sezone - slepac je.
Hahahah izvini Coa, skroz sam te preskočio
Inače Pol i Harden, to će biti zanimljivo
Ma dobro 'ajde pa ljudi smo svi grešimo :D