Prijava

Mogli bi da posalju Taunsa i 15-og pika za Milka Bjelicu

Kris Pol i Blejk Grifin navodno odbili da potpišu novi/produže ugovor sa Klipersima

Kris Pol dolazi u Denver, baš sam pričao sa njim pre neki dan, kaže da gotivi Jokaru brata najstrašnije, a nagovara upravo i Grifina da zajedno dođu i finale zapada im je zagarantovano

A budala, koji će mu kurac Grifin pored živog Jokare? Jokara bi Polu Krisu mogao biti i Deandre i Grifin 2 u 1

Beverli, Deker, Vilijams i neki pik za Krisa Pola.

Pa ne bolje u golden stejt da je otišao, više bi mesta imao.

Jel to zvanično? Sranje, potajno sam se nadao da će otići u Denver

Pa valjda je gotovo zvaničan trejd, nisam siguran ko je sve uključen u isti, ali je kris pol kao rekao da će ići u hjuston, pa bi klipersi da izvuku bar nešto, pročitqh negde da je to nešto ovo u postu iznad.

Kojom magijom je bengavi Bogdan dobio 30M za 3 sezone. Najveća prevara od igrača još od Tepića i Jestratijevića.

P.s Ne pravi Bogdan, nego onaj naš.

Pol i Harden, to će biti zanimljivo

Tilmo daj neki BO ako imaš viška

haha koje gown od razmene

Ma trejd je bio samo zato što je Kris Pol hteo da ode, a pošto je bio slobodan agent, mogao je da ode za džabe, ovako su se dogovorili sa njim da dobiju bar nešto za uzvrat. Beverli je bio u najboljoj defanzivnoj petorci, Vilijams je imao 15, 16 poena sa klupe, mada naravno smešno je to u poređenju sa Polom, al došlo vreme daj šta daš. Meni je krivo što nije otišao u Sparse, naročito zato što se priča o odlasku Oldridža, možda su mogli da naprave mesto za njega.

Pa šta ti tu kao pametuješ kad sam to već napisao

Zapravo, ako bi se harden odrekao jurenja asistencija i držanja lopte 17 od 24 sekunde po napadu i dao malo loptu polu tako da mogu da igraju zajedno na 1 i 2, to bi moglo da deluje jako lepo, taman da skinu govnjivi golden stejt. Samo sam mislio da je za pola bilo bolje otići u baš taj san antonio no može i ovako da ispadne dobro.

Ali kapela ako pored ove dvojice ne bude imao prosek od 23 poena sledeće sezone - slepac je.

Hahahah izvini Coa, skroz sam te preskočio

Inače Pol i Harden, to će biti zanimljivo

Ma dobro 'ajde pa ljudi smo svi grešimo :D

ja ne znam kako nije sramota likove koje porede dzordana sa lebronom