ово је завера нека американаца, сад не можемо да гледамо теодосића у најбитнијој утакмици сезоне, и они онда могу да га отерају без да се публика буни шта год да уради, па ја не знам више докле ће ти американци бити против срба мајке им га
ne bih ja ipak da sudimo još dok ne čujemo najstručnijeg među nama, strpite se, možda je ovih 0/5 dobra stvar ipak, kao da iko od vas to zna sad, nubine
Bogami pojenterski ucinak mu je sad vec bolji nego na prve dve tekme zajedno. Ako da do kraja jos koji kos mogo bi biti bolji nego on sam i lonzo bol zajedno i ukupno u prethondim prisizn mecevima, to nije mala stvar za najvazniju utakmicu zivota celoga
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
pu najbitnija utakmica u teovoj karijeri a niko da prenosi
samo radio prenos ko u montevideu
Jebem li im majku, ceo dan čekam ovo.
znaci ozracio sam se od ovih linkova, imam tikove
Teo 0-5, beverli 0-3 hahahaha al su doveli zamene za pola mislim da ce zvati divca da dodje da vodi transfere sl sezone
0-5 Teo lolo
ово је завера нека американаца, сад не можемо да гледамо теодосића у најбитнијој утакмици сезоне, и они онда могу да га отерају без да се публика буни шта год да уради, па ја не знам више докле ће ти американци бити против срба мајке им га
Cor7ez, sta predvidjas sada za teovu karijeru? Jel se vraca u evropu, moze li u zvezdu nekako?
haha i denver izgleda samo radio prenos
jel to po velikom konkvistarodu kortezu?
Lu vilijams lajks dis, nece se teo i beverli nesto naigrati iako su najavljeni kao blistavi neprejebivi ofanzivno defanzivni tandem
ne bih ja ipak da sudimo još dok ne čujemo najstručnijeg među nama, strpite se, možda je ovih 0/5 dobra stvar ipak, kao da iko od vas to zna sad, nubine
#saveTeodosic
Opaaaaaaa evo je ima nade
polako, evo sad pokazuje zašto je doveden 1/6
Al nije zanimljivo da odmah pojebe maksimalno nakon prve trice, 1/7
Kako stoji s asistencijama?
2
Al' ima čak i jedan skok, što je bitno za najbitniji meč u nba karijeri, da pokaže da ume i da skoči
Opa 2/8
Bogami pojenterski ucinak mu je sad vec bolji nego na prve dve tekme zajedno. Ako da do kraja jos koji kos mogo bi biti bolji nego on sam i lonzo bol zajedno i ukupno u prethondim prisizn mecevima, to nije mala stvar za najvazniju utakmicu zivota celoga