НБА

1. Sad je vec na 33,3 posto boli ga kurac sacuvao je i karijeru i glavu a nije ni poluvreme

2. uh, laknulo mi je sada, dobro je, ostaće da igra ipak

3. jokić 10 poena već boli ga kurac, vidi se da je dobro radio INDIVIDUALNO tokom leta

HA HA HA joj šege

4. Ako ga šutnu iz LA onda će verovatno i žena da ga ostavi tako da je i brak u pitanju

5. Neki misle da bi to zapravo bilo dobro za njega

6. Hahahahahahahahahah kome je to Teodosić lupio blok

7. evo strepim već sat vremena, nema nam stručnjaka, ne znam razmatra li se neka razvojna liga za teodosića ili jednostavno otkaz definitivan uh uh živ nisam jebote

8. 4/7 za tri Teodosić. Izvuko se lolo

9. ala je počeo da pršti, 14 poena, vezao par trojki, ja mislim da će ipak ostati hvala bogu dragom gospodu što mu pomaže da proturi ovo kroz obruč

amin

10. Uh dobro je da se teo pokazao u najbitnijoj utakmici karijere
    kolko asistencija ima?

11. 14p Oo

ide novi ugovor od 60mil poz

12. hahah roka teo i bez glave

13. Video sam to, to je na nba sajtu xd

14. odsekli mu glavu ozb jebem ti nedelju ovu

15. hahaha a zamislite samo ramena da ima a bez glave :D

16. Pa to bi pisanje bilo

17. Ono, solidna partija Tea, 15 poena, 3 asistencije, 2 skoka, 1 blokada +/- faktor -3. U tekmi koju Klipersi izgubise 25 razlike.

Jokić 19 poena, cini mi se 7 skokova, 4 asistencije.

18. Embid 150 miliona za 31 odigranu utakmicu u 3 sezone, pa šta je bre ovo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.