Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sad je vec na 33,3 posto boli ga kurac sacuvao je i karijeru i glavu a nije ni poluvreme
uh, laknulo mi je sada, dobro je, ostaće da igra ipak
jokić 10 poena već boli ga kurac, vidi se da je dobro radio INDIVIDUALNO tokom leta
HA HA HA joj šege
Ako ga šutnu iz LA onda će verovatno i žena da ga ostavi tako da je i brak u pitanju
Neki misle da bi to zapravo bilo dobro za njega
Hahahahahahahahahah kome je to Teodosić lupio blok
evo strepim već sat vremena, nema nam stručnjaka, ne znam razmatra li se neka razvojna liga za teodosića ili jednostavno otkaz definitivan uh uh živ nisam jebote
4/7 za tri Teodosić. Izvuko se lolo
ala je počeo da pršti, 14 poena, vezao par trojki, ja mislim da će ipak ostati hvala bogu dragom gospodu što mu pomaže da proturi ovo kroz obruč
amin
AMIN
Uh dobro je da se teo pokazao u najbitnijoj utakmici karijere
kolko asistencija ima?
14p Oo
ide novi ugovor od 60mil poz
haha
https://image.prntscr.com/image/A1SPJsLxR7eEnCaUejRJiA.png
hahah roka teo i bez glave
Video sam to, to je na nba sajtu xd
odsekli mu glavu ozb jebem ti nedelju ovu
hahaha a zamislite samo ramena da ima a bez glave :D
Pa to bi pisanje bilo
Ono, solidna partija Tea, 15 poena, 3 asistencije, 2 skoka, 1 blokada +/- faktor -3. U tekmi koju Klipersi izgubise 25 razlike.
Jokić 19 poena, cini mi se 7 skokova, 4 asistencije.
Embid 150 miliona za 31 odigranu utakmicu u 3 sezone, pa šta je bre ovo