Boston će biti prejak kad se Hejvord oporavi plus što imaju još dobrih pikova na narednim draftovima, da l bar 2-3 u prvim rundama u naredne 2-3 godine
Ahaha najnebitniji trejd u istoriji nebitnih trejdova. Ovaj Bruno je beše bio dve godine daleko od toga da za dve godine bude spreman za NBA kad su ga trejdovali, koliko li mu sad fali
Mudije u Njujorku, Mekdermot u Dalasu i Devin Heris u Denveru. Ne preterano bitan, ali dobar potez Denvera, dobijaju solidnog rezervnog pleja.
Marej, Heris, Čendler, Milsap i Jokić, a sa klupe Heris, Barton, Lajls, Plamli... Mogli bi oni da iznenade nekog u plej ofu
Za tomasa uopste nije iznenadjenje, njega su i uzeli samo zato sto, uz ostalo sto su dobili za kajrija, ima trejd vrednost u vidu imena i ugovora do kraja godine. Ne znam koje su sve ponude imali ali vrv su tu procenili kao najbolju, nije da su zeleli taj trejd nego kajri hteo da ide pa daj da vidimo sta moze da se dobije. I nije imao neslaganja sa lebronom nego sa lavom a i sumnjalo se na njega da je sirio price sa sastanka u svlacionici
Jedino mi je za vejdov trejd nejasno delimicno. Mada je pitanje i koliko on moze da im pomogne, ni jednu b2b utakmicu nije igrao dekica je jbg. Ovi ostali samperti su nebitni. Mozda se kuva neki diandre dzordan pa se oslobadja seleri kep
Aha, znam da je bilo kao do 15h valjda al slab sam sa tim vremenskim razlikama. Nisam doduse ni pratio danas sta se desava nije da gorim od zelje da vidim
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Koliko je sad realno da LBJ pređe u Lejkerse na leto mislim ako se već ne slažu on i Tomas malo je čudno da pređu u isti tim u razmaku od par meseci
I još jure Deandre Džordana bukvalno ceo tim će da promene, samo Džejms (do kraja godine) da ostane
Tomasu ističe ugovor na kraju sezone
Dobro, i Kajl Korver, on je gotivan
Deni Ejndž zapalio tompus i nasuo sebi šampanj piće
Ma Lejkersi valjda imaju garantovanih 40-ak miliona za narednu godinu, ako i toliko
Edit
http://hoopshype.com/salaries/los_angeles_lakers/
Boston će biti prejak kad se Hejvord oporavi plus što imaju još dobrih pikova na narednim draftovima, da l bar 2-3 u prvim rundama u naredne 2-3 godine
Au šta je ovo
https://twitter.com/ShamsCharania/status/961667276419330048?ref_src=twcamp%5Ecopy%7Ctwsrc%5Eandroid%7Ctwgr%5Ecopy%7Ctwcon%5E7090%7Ctwterm%5E3
Ahaha najnebitniji trejd u istoriji nebitnih trejdova. Ovaj Bruno je beše bio dve godine daleko od toga da za dve godine bude spreman za NBA kad su ga trejdovali, koliko li mu sad fali
Mudije u Njujorku, Mekdermot u Dalasu i Devin Heris u Denveru. Ne preterano bitan, ali dobar potez Denvera, dobijaju solidnog rezervnog pleja.
Marej, Heris, Čendler, Milsap i Jokić, a sa klupe Heris, Barton, Lajls, Plamli... Mogli bi oni da iznenade nekog u plej ofu
Ajmo u Klivlend. Gde u Los Andjeles? Da, u Solt Lejk, Juta. Necu, ne ide mi se u Majami.
https://mobile.twitter.com/wojespn/status/961680848872443907
The Cavs should trade for Rudy Gay & Derrick Favors & Sign Ramon Sessions, so they can have a lineup of:
LeBron
Favors
Gay
Love
Sessions
https://memegenerator.net/img/instances/500x/53621195/i-see-what-you-did-there.jpg
Za tomasa uopste nije iznenadjenje, njega su i uzeli samo zato sto, uz ostalo sto su dobili za kajrija, ima trejd vrednost u vidu imena i ugovora do kraja godine. Ne znam koje su sve ponude imali ali vrv su tu procenili kao najbolju, nije da su zeleli taj trejd nego kajri hteo da ide pa daj da vidimo sta moze da se dobije. I nije imao neslaganja sa lebronom nego sa lavom a i sumnjalo se na njega da je sirio price sa sastanka u svlacionici
Jedino mi je za vejdov trejd nejasno delimicno. Mada je pitanje i koliko on moze da im pomogne, ni jednu b2b utakmicu nije igrao dekica je jbg. Ovi ostali samperti su nebitni. Mozda se kuva neki diandre dzordan pa se oslobadja seleri kep
Nema šta da se kuva više, trejd rok završen u 21h
što se kuvalo, kuvalo se.
Aha, znam da je bilo kao do 15h valjda al slab sam sa tim vremenskim razlikama. Nisam doduse ni pratio danas sta se desava nije da gorim od zelje da vidim
Procitao sam zanimljiv komentar: Lebron pogodio bazer biter sinoc usao u svlacionicu i rekao aj sad mrs svi u picku materinu xdd
Mali Isaiah sabija pičke u lakersima, idemoo