Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hahahah do jaja
Utvrdili smo razlog, sad mogu mirno da spavam
Hhahaha majami vodio 62:39 na poluvremenu, na kraju izgubili 104:102 od filadelfije
Alo majami gde vam Kris Boš hahahahha
Alo majami gde vam Alonzo Morning ahahhahahahhahaa
Brate nije neka vau razlika izmedju 8 miliona i 20 miliona godisnje. Razlika je izmedju 300 hiljada i 4 miliona. Ako sa 30 godina treba da menja prebivaliste, prijatelje, deci ckolu, kafic gde pije kafu, parkic de vodi djecu itd pitanje je da li mu tih par miliona pravi razliku veliku. Mozda ima i neki biznis u detroitu pa mu bolje da bude tu...nije sve crno-belo a ni crveno-belo jbg
detroit je na drugoj strani drzave
Navijaci detroita navijacima klipersa: NISMO ISTI!!!
Cepaju klipersi jako i do samog kraja. Izgleda da su ipak bolje prošli u trejdu. Da se nekako i oni dovuku do 8 mesta pa da gledamo i Tea u plejofu.
KLIPERSI SU SAMO MALI KLUB IZ PREDGRAĐA
Evo jedna zanimljiva tabela, moze stec da uporedi lua vilijamsa i hardena npr xd https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OLY1SOvFx4fXFbGDa95obLTAm43ibn3Of8bBG6xIg40/htmlview
Ali ozb ima zanimljivih podataka ako se izuzmu hejvord, kavai i ostali povredjeni i ako se imaju u vidu drugi paramatri
Porzigins tata.
Ćilmo analizi8raj ovu tabelu
Je l' to ovaj Jokić maločas postigao najbrži tripl-dabl u NBA istoriji?
Da, da. 14:33. Pre toga je rekord bio 17 minuta, postavljen 1955.
https://www.youtube.com/watch?v=XekxFXksA54
Lol, Jokara
Što kaze Papet samo da ne postane Đoković
Neće, previše je lenština Jokara za tako nešto. Bukvalno, za razliku od Đovaka, očigledno je da Jokaru nekako boli kurac. Nije ložana dečko, a i previše voli ćevape i koka kolu da bi postao vegunjara.
Ne mislim na to sta ce da jede pije i da reklamira nego da nas glupi narod ne počne da ga kuje u zvezde i sveca da prave od njega te da nama iole normalnima presedne
Hahah kakav deskripšn ispod klipa, udavio sam se jebeno