I uvek isprska Nurkića haha
Ha ha kakav ludak padoh sa stolice
Mislim da je ovo c/p procitao sam vec negde rekao bih
Ima gomilu sličnih pričica ovaj Down to Buck, svaki put kada kači Jokićeve highlightse jebe Nurkića.
Bila juce neka prepirka na redditu jokic-kat a kat se raspao sinoc cekam sad da vidim ove nase lozane da se sjate
Fora je sto igra u jebenom denveru i niko nema pojma ko je jbg, vise se prze ameri na jebenog cedija osmana. Da je jokic u los andjelesu ili njujorku bio bi u rangu porzingisa sto se svrsavanja tice
hahahahaha jos mu vazi pasos!!!
on ovo pokazuje carinicima kad putuje!
Hahahaha kacena je ta slika ovde pre brdo vremena al nisam imao pojma da mu pasos i dalje vazi iskreno se nadam da nije debil i da je do sada izvadio novi xd
sto bi vadio jbg ako mu vazi? jedino da ga ne pogleda neki carinik pa da mu kaze aj sad ti lepo sa nama nazad da objasnis od kog deteta si uzeo ovo i gde je to dete.
Zbog sramote jebote kako zasto
Mislim das tri soma dinara da te ne prskaju ljudi jel nije mnogo pa nije
Mislim da bi mene boleo kurac da li će neko na netu da se sprda na račun toga što sam bio đembelo derište, kada jebem po NBAu. I da je promenio pasoš, i dalje će se sprdati.
3600 druže
Znas kako kazu
Kosulju sa kratkim rukavima smes da nosis ako si milioner inace ne
Tako i sa Jokicem da je jebao kokoske po Somboru kakve veze ima kida Nba
Ili ako si Šešelj.
Šešulja
nema nista gore od produzavanja pasosa po ambasadama sa papirima iz srbije koje posle salju nazad u srbiju da ti vrate papire da ides u srbiju da doneses papir da ti daju pasos, boleo bi me kurac pa da izgledam ko majmun na slici. 100% koristi ovo i dalje.
ahaha što bi menjao sliku, ovako im vraća za bombardovanje, majku im agresorsku, vidite ko vas jebe hahah djembeli dječak iz sombora glupi ameri
Sad ce ispasti da sam se navrzao na tebe kelt ali da li mislis da bi jokic menjao pasos tako sto bi ga jebali da se setka sombor-denver-ambasada?
ne bi, ne radi tako niko ko moze da zavrsi nesto, ali je nepotrebno cimanje da se "zavrsava nesto" ako ne moras.
Prejako. Taj lik uvek pise te dojajne pricice.