Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nego sad se setih kad pre ovako ovde nešto diskutovali nekoliko strana a izijem bio nov i došao na temu i izoduševljavao se kako ovde ima toliko stručnjaka za NBA hahahaha
A sad ce doci i verovatno napisati leckom mravu da mu ga popusi ili tako nesto xd
Loše lateralne kretnje ima u odbrani, to je npr. Ono što je Dankana činilo jednim od najboljih defanzivaca lige. Nije to cak ni stvar fizikalija i inteligencije već mehanike i koordinacije nogu. Ova promaja pseto sto si pomenuo, na to mislim pre svega.
Došlo je sad vreme ovih hibridnih visokih igrača, koji idu na mismeč u napadu i odbrani. Mač je to sa dve oštrice. Bilo je njih poslednjih godina, čak su takvi i visoko draftovani, ali je većina otišla u prosek. Tu ne mislim na tipa Duranta koji je pre svega monstrum. Tako se i pričalo za Porzingisa, najebali ste jer je šuter sa 220+ i eksplozivan, napada obruč, ne štedi se, samo da se ne povredi i kurac... Te izdužene poluge samo traže povredu.
Hahaha brt izijem se 99 posto zajebavao xd makar koliko ga ja znam
Nije glavni postavka jbg nego jokic jednostavno nema u glavi taj momenat odbrane reketa i postavke da mu neko ne zauzme poziciju pod kosem. Zato je i guran na 4 al to je tek komedija xd
Идеална модерна четворка за Јокића:
http://vesti-online.com/data/images/2016-10-26/614932_zoran-erceg-foto-reuters-1445360068-766185_f.jpg?1477437452
Hahah vidi ovog Mitketa sa svojim averidž upadicama
Erceg bog, čovek završio karijeru u 30, ladi jaja i kuva brutalno pivo. Gospodin čovek.
Kod Denvera najveći problem u odbrani je postavka i trener, ako imaš loše odbrambene igrače treba nekako da ih sakriješ, to dobar trener može da sredi. Pa Barselona je nekoliko godina imala najbolju odbranu EL a igrao Navaro koji je čunj u odbrani. Eno pre neki dan kakvu je brutalno odbranu igrao SA protiv Hjustona a kad pogledaš individualno SA za možda 4 igrača možeš da kažeš da su dobri defanzivno
Ima i toga kad ti je trener glava i izdere se i jebe mater svima. Ovom Melounu kapiram da pola igrača kaže "aj ne seri bre". Meni smešan uvek bio Tajron Lu u Klivlendu. Verujem da ga pola igrača kad pomene odbranu sprda zbog ponižavanje koje mu je davno jos Ajverson pravio kad je igrao u Lejkersima.
Ma dobro za melouna smo vec ustanovili(a i u sad su ustanovili) da je klasican repesa. Eno i boston igra dobru odbranu a imaju kajrija jbg
Repeša jebeni hahah, inspektor Trtović evropske košarke
Miki u klivlendu ce pre biti da cekaju da mu se lebron sprda pa onda svi horski xd ali to je uglavnom situacija sa svakim lebronovim trenerom haha ono kad je blatu obrisao akciju sa table je neprocenji momenat kosarkaske istorije
Барцокас пријети да постане већи Репеша од Репеше.
Hahah jebote koje poniženje a moraš da istrpiš. A kako možeš i da budeš trener glavama poput Lebrona ili Kobija. Nezahvalan je to posao. Kobi igrao najbolju košarku u zivotu kad je imao onu aferu oko silovanja, tad je sve silovao, samo tražio loptu. Zbog ovoga je Fil Džekson i bio trenercina, kad je on jebene Bulse sa ludim Dzordanom, Rodmanom koji su samarali one sitne saigrace terao da igraju košarku kakvu je on zamislio. Posle sa Šekom i Kobijem kad je Kobi imao komplekse sto neće biti Džordan i sto je Sek glavni igrač. Kakvo hendlovanje ljudskim sujetama, alal mu kurac
Dobro nije bas tako, fil dzekson je ubedio bulse da im trougao donosi rezultat. A ako trougao ne prodje lopta ide dzordanu pa on resava nije bas da dzordan nije imao nerezonske poteze ili da nije izlazio van sablona lol jeste i te kako samo sto glave poput dzordana, kobija i lebrona sta god da rade uzmu i daju kos jbg i onda “moras” da ih trpis. Bas se ne slazemo u pogledu kosarke jbg secam se i one spike oko mladih igraca xd
Ja sam vise mišljenja da je Dzordanu vise trebao Pipen od trougla jer je on već tad bio prevelika klasa za ostatak lige. Bilo je tu i dobrih komplementarnih igrača, kasnije došao i Rodman, ali san hteo reci da je umetnost voditi i tim sa toliko kvaliteta koji su povrh svega ego manijaci najvišeg levela. Ne znam kog bi danas trenera Lebron uopšte i slušao ili bilo koji igrač tog nivoa ega, tu ne računam neke De rozane i tako to...
I Bulsi i Lejkerski s kojima je Fil uzimao titule su bili skupovi dušmana. Bilo je tih kao supertimovs i posle tog vremena ali kurac su uradili.
Pa rodman I pipen bas nisu egomanijaci u tom fazonu nego bukvalno saigraci za pozeleti. Timski igraci pogotovo rodman kojem nije bilo frka da samo skace i blokira i zakuvava sa protivnickim superstarovima i da se baca po terenu za loptu
Pipen je bio gospodin u svakom smislu. Džordan i Rodman su bili manijaci, Džordan posebno ego, nisu se nesto gotivili ali su mrzeli protivnike. Totalno smo spontano skrenuli s Jokare, nije ni bitno. Sad je izgleda taj sadizam zabranjen, jebiga došla i ovde ta sveopsta korektnost. Pa Harden skoro izlomio nekog lika i onako s linije za tri ga pogledao s visine dok je ovaj na dupetu bio i odmah se poteglo pitanje da li da to sude kao tehničku ubuduće. Jebem im mater
Rodman jeste bio manijak, ali ne egomanijak, ali je kao saigrač bio najbolja stvar koja može da se desi nekom igraču.
Aha, to i Robinson misli posebno nakon sto ga je godinama prozivao da je picka i prevara od igrača nakon onoga sfo mu je Hakim radio u pleh ofu, a Robinson je bio te sezone dal MVP ili defanzivac godine. :D
Edit, dobro, nije to izvorna egomanija ali je svakako vađenje masti.