НБА

1. Pipen gospodin a fjučr mu jednom mesečno dodje gajbi ženu da mu jebe silno

2. Prov solidno fejluje

3. Upravo sam došao da napišem nakon što sam pročitao sve da se baš pogubio u postovima

4. E ima o rodmanu negde na fejsu jedan dobar tldr tekst onako baš pristojan, probaću da nađem kasnije, valja pročitati

5. Ali bas ko fender ono prvo lupi glupost pa posle polako menja sta je rekao i na kraju zakljucak tipa “ali je jokic bas tanak u odbrani” xd

Sad cu vidim ovo za rodmana njega bas pregotivim

6. Ahahah totalno fenderovski obrazac ponašanja, to je to

Dobar je tekst, čitaj, ja sam ga sad opet pročitao jer sam ga baš poodavno našao

7. Počeli smo o Jokiću pa raznim digresijama se došlo do Rodmana. Epilog je da je tanak u odbrani, dal što mu zvižde jaja ili što tu nema mnogo mogućnosti da se na namazanost izvuče. A i slabo sam ispratio ovu sezonu, što sam i naglasio.

8. Po pitanju Jokića suma summarum: Igrač sa izuzetnom košarkaškom inteligencijom, precizan i lucidan paser, očajne fizikalije i motorika, rizik od povreda posebno kad se od njega zahteva mnogo kretanja van reketa. Mislim da će se u eventualnom plej-ofu njegovi procenti znatno pogoršati. Naš, gotivna je glava, ali treba biti realan.

9. Dobro je prov ok je sve xd

Coa slabo sta odavde da nisam znao vec a vidim i da ga autor teksta gotivi koliko i ja. Mozda jer je egomanijak kako prov kaze xd

10. Prove, ovim pravdanjem se samo dodatno ukopavaš, izmašio si mnogo, ok je brt, svi smo mi ovde gluperde i svi mlatnemo tu i tamo po neku glupost, pojedi izasrano govno i teraj dalje, lagano samo, niko ti ne zamera

11. A Prove ne cimaj se AleksandarKg ide i traži Psetove postove po forumu da bi napisao na njih upravo ili e bas sam to hteo i ja da napisem, opusteno.

12. Svaki Džimi ište svog Gambija brate :(

13. Jedan od najbitnijih činilaca fenderovskog obrasca ponašanja je da volšebno usred rssprave spomeneš neku nebitnu činjenicu/anegdotu od pre 30 godina u nadi da ćeš sagovornika ubediti da si manji duduk nego što zapravo jesi, nisam ispratio jel Prov ima ovo

14. Pa prov se uvatio fila dzeksona i bulsa/lejkersa hahaha

Fender se drzi kopacki sa metalnim kramponima i madjarske lake konjice puskas kocis

15. Nije to do Pseta, ne tera ga on na to verujem

16. Ni Džimi nije tražio Gambija verovatno

17. Cure li govna sa čela bokseru, još ne stižeš da obrišeš čini mi se, jebeno je kad te ljudi za koje misliš da te gotive prejako izmažu govnima, baš zna da skenja čoveka, kapiram te.

Edit: normalno je da pratim pseta i aminujem sve njegovo jbg, idol mi je

18. rizik od povreda posebno kad se od njega zahteva mnogo kretanja van reketa

Pa i ne, jer Jokić nije igrač koji puca na fizikaliju, nema opasnih kretnji i sličnih stvari. Pritom, i ta građa debeljuškastog dečaka nije osetljiva građa, a pored svega toga, nije ni previsok, ni pretežak sada.
    Motorika Jokićeva je do jaja zapravo, to što ne deluje elegantno kada ga gledaš je drugo, ali je jako, jako spretan.

Epilog je da je tanak u odbrani

Individualno Jokić jeste loš u odbrani, timski, mislim da čak statistika pokazuje da Denver na sto poseda manje poena prima kada je on u igri, nego kada nije. Jebiga, da retardirani Malone zna da gradi igru i da vredi kurcu, lako bi on zamaskirao Jokićeve nedostatke.

Ja i mislim da bi Jokić previše opteretio telo kada bi se napucao previše, možda lupam, ali mislim da sa ovakvom fizičkom spremom ima najviše izgleda da se zaštiti od povreda.

19. Mlatoni, ja se sad vratio kroz postove baš zbog tog elementa fenderisanja, 'de nema tih istorijskih osvrta, gomila, mrzi me da citiram s telefona xd

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.