НБА

1. Jokić je baš loš u odbrani jedan na jedan i malo tanji u timskoj odbrani zbog tromosti i sporosti al se izvlači pameću :D

2. Pa nije toliko loš u odbrani 1 na 1, kao što neko reče, ima dobre ruke i uspe često da iščačka loptu ili blokira igrača onako bez skoka. Pnr ga jebe mnogo više

3. Prove

The Joker has dropped 30 pounds since he debuted as a Nugget and he's slashed his body fat percentage from 21 to 9

O Fedoru

During fight's he's more like 18% I would estimate

I ukupna mast i procenat mastu jesu u korelaciji brate.

4. Tehnčki, tripuješ da je debeo Jokić sada, samo deluje mlitavo, ali je daleko on od toga, takva je građa da deluje tako. On je trenutno u perfektnom stanju i na nekom optimumu kada govorimo o fizičkoj snazi. Sve ispod je stres za organizam. U dobrom je stanju, ne tripuj se jer ga doživljavaš kao debeljka.

5. Naravno da jesu u korelaciji brt, ali su apsolutna i relativna mera.

A Fedor je taj procenat masti imao na nekih 110 kila i ne više od 185 visine. Ovo ti je ona priča o mršavom liku s trbušnjacima i debeloj ribi sa sisama.

6. Jao, Mlato, što pomenu pikenrol... :0

7. Pa nije toliko loš u odbrani 1 na 1, kao što neko reče, ima dobre ruke i uspe često da iščačka loptu ili blokira igrača onako bez skoka. Pnr ga jebe mnogo više

ja sam to rekao ja sam taj nije niko drugi vidi me hej vidi me evo me ovde

8. Daj prov samo reci jesam pogresio sam pusite mi kurac i to je to. Ili cak i ne moras samo iskuliraj sad pises nesto eto cisto da bi kao napisao nesto

9. najvise ga jebe sto ga boli kurac da se trudi u odbrani, kao i taunsa otprilike

ako protivnicka spoljna linija probije denverovu, jokic ni ne pokusava ista da ucini, da udje u liniju kretanja, da pokusa da izblokira itd
    naravno i pnr odbrana mu je katastrofalna

inace je u odbrani jedan na jedan ispod kosa sasvim solidan, samo sto se takav tip post igre bas retko igra danas u nba

10. to je jedna upakovana istina, ko se ne slaze nek pusi kurac nisam ni citao sta pisete gore

11. Naravno, ali opet, ne znam šta pokušavaš da pokažeš, zašto ceniš da je Jokić skloniji povredama sa 9% masti, i sa tim (208 i 113kg) nema vidljivu mišićnu masu, da li misliš da bi bilo zdravo furati vizuelni aspekt ili bi mu to preopteretilo organizam, i sa druge strane, da idemo ka tome da nabaci više mase, da li ceniš da bi mu na tu visinu i sve zglobovi izdržali. Po mom mišljenju je on na jako dobrom optimumu s obzirom na visinu i na građu, sve ostalo bi bilo drkanje kurca. Pa nisu oni sisali vesla tamo, kakvi god bili, da ne izvuku maks iz njega, na svakom polju. Tripuješ se.
    Možda i ja serem, ali mislim da bi nabacivanje mišićne mase doprinelo i preopterećenju tela i dovelo do stvari stresnih za organizam, i povećanju kilaže koja bi i zglobove mogla da sjebe. Njegova igra koja krajnje nije fizička je savršena za takvo telo.

Porzingis je imao 109kg na 221cm, jbg, krakat i žgoljav, i pritom se mnogo više i drugačije kreće, pa je i podložniji povredama. Ne možeš porediti.

12. Možda sam stilski pogrešio i zbunio i nepotrebnim digresijama, ali Jokić je ispodprosečan po pitanju odbrane, nekad čak i loš. S tom tezom sam ušao danas u temu i to i dalje mislim.

13. Pa ne verujem da iko osporava to da je loš u odbrani jbg, sad si već 100% fender, sve se izokrenulo i sve je ok i sutra opet isto

14. ako protivnicka spoljna linija probije denverovu, jokic ni ne pokusava ista da ucini, da udje u liniju kretanja, da pokusa da izblokira itd

Brt meloun mu bukvalno brani da zatvara bekove jer ulazi u problem sa faulovima

15. Reme, ne kažem ja da on treba da bude sa što većom kilažom i da po svaku cenu povećava kilažu već da ta njegova mlohava građa mnogo utiče na njega kao igrača u celini. Neće on nikada moći da leti po terenu, ali kad je već tu ograničen nek bar bude konkurentan u statičnim momentima, kad mora da se guza sa centrima.

Neću sad ja da kenjam ovde a on tamo ima ceo tim ljudi, ali nije neka velika razlika u njegovom telu otkad je došao u NBA. Ne može on da napravi promene nivoa nekih tamnoputh igrača, ali može neku Bjelica-Gasol-Lav transformaciju svakako.

16. Reme brt, sad činiš da je i meni neprijatno od ovoga što pišem, ko neki mens helt jbte

17. @ps
    pa tu su krivi i meloun i jokic, prvi jer se tako ne resava problem, a drugi jer je nezainteresovan da se pokrene i razmislja u odbrani iako je sposoban i za jedno i za drugo, sto je i pokazao par puta kad se lomi

18. po meni je mit da je on toliko trom, u napadu ume da bude prilicno pokretljiv, brz i snalazljiv

19. александаркг
    Pa ne verujem da iko osporava to da je loš u odbrani jbg, sad si već 100% fender, sve se izokrenulo i sve je ok i sutra opet isto

Šta, ja sam sam sa sobom jedini raspravljao kako je on loš u odbrani i tako nekoliko strana? Mislim, pišemo o jebenoj Jokićevoj odbrani...