U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Lagano Radmilo, niko ti ne zamera xd
Pa kako da se povredi kad ne radi nista hahaha ima odraz 10cm xd
Ali potpuno je suprotno-jokic je individualno dobar defanzivac a timski je pusikarina
Baš si povređen druže vidim, izvini što je neki razmenjen post sa mnom doveo do toga da te ljudi oteraju u kurac, nisam ja to ni hteo ni tražio svakako, i dalje ne mislim ništa loše o tebi. Ali kapiram, sujeta je jebena stvar, zato ću ja otići da aminujem još koji psetov post da te ne povređujem dalje, idem da gambišem.
Upravo.
Pa na to mislim, jebem li ga, baš nema izgleda za povredu, niti se kreće nešto preozbiljno, niti skače previsoko, niti bilo šta, ono, najrizičniji potezi na meču su mu kada flopuje, lol.
Moguće Ps, doduše, numem da formulišem ono što oću da kažem, kad pričamo o basketu, generalno, zbog svog pregleda igre mi se čini da Jokić prilično dobro čita kretanje lopte i potencijalne pasove. Užasan je doduše u odbrani PNRa i nekih drugih stvari zapravo.
Reme, brt, šta ima da puca na fizikalije, on mora od svog tela kakvo god da je izvući maksimum. On ima visok procenat masti a ta mast mu ništa ne znači, naprotiv. I dalje se guzaju centri u NBA. Ogroman je to centru (i krilnom centru) nedostatak kad nije kako Ameri vele "physical presence".
Ti si brate i gori od fendera, on upinje upinje pa se povuče posle jbg
Ne mora brt, baš zbog svog stila igre. Ovo telo mu i paše za ono kako igra. Neće on drastično poboljšati ni brzinu ni skočnost, niti mu bilo koja od te dve kategorije mnogo znači kada govorimo o njegovoj igri. Jokic je jako, jako dobar u oceni drugih centara i pre svega zato ga maltene nijedan centar ove sezone nije sačuvao.
Jebena je ofanzivna mašina. I jedino što može da doprinese njegovoj igri je da se malo iskulira sa glavom i nerviranjem. Ovako pregori lako ako mu ne krene kako je zamislio, ali i na tom polju napreduje.
Sad ne znam smem li da aminujem i remeov post ili ne, možda vreba neko sa strane...
Brt, ja uvek pravim digresije, teško mi je o bilo čemu da pričam bez njih, stvarno. A i tema je NBA, ne Jokić season 2017-18.
Opusteno nije reme legenda sajta kao ja
Pa jeste u pravu je prov nije tema jokic nego nba. Solidan argument.
sve strucnjak do strucnjaka vidim..
XD
@reme moguce da mislis kako valja ali se lose izrazavas ali nije los individualno jer da igra 1na1 sa nekim sacuvao bi ga lagano (ne sa ajzeom tomasom ili karijem itd nego sa centrom) ali je los timski jer ga jebe odbrana od pnr i ostala timska odbrana. Nadam se da sam pomogao druze
I druga stvar, da bi on doveo telo do tog tvog ideala, sa onakvom građom i fizičkom predispozicijom, on mora da se usere u teratani, a to je mnogo loša stvar, jer dolazi do zasićenja i preopterećenja mišića i organizma i sa prenapumpanim fizikalijama ne bi dobio na polju kvaliteta igre, a doveo bi telo do ivice zamora i preopterećenja i tada bi mogao da uđe u problem sa povredama. Jeboga Prove, pa Fedor je u MMAu bio veća bukva i imao više masti od Jokića, a pritom je sve u MMA podležno lomljenju i povredama, pa je sa takvom fizikalijom leđenda.
Budženje tela do tog fizičkog ideala je samo bespotrebno loženje bez mnogo poente. Ovo što on radi je jedini način na koji on može zapravo da ostane u košarci i da mu sve ne prekurči prebrzo, to je taj psihički sklop. Jbg. A i lepše je kad ih jebe sa onom ličnom kartom, nego da postane mašina.
Sad ne znam smem li da aminujem i remeov post ili ne, možda vreba neko sa strane...
Brt, kolko si dugo na sajtu i znaš se sa kolko ljudi, i još uvek imaš taj trip da ćeš ispasti internet cava ako aminuješ nekoga koga ne smatraš online jakim likom.
Može sad neko da me realno i argumentovano gađa govnima i da mu na narednoj telo temi napišem "+1" ili "hahah" kad se stvarno slažem ili kad mi je smešno, a ovde i dalje vladaju neki sitni klanovi i to kad je ukupno deset ljudi na sajtu.
Jesi druye, ne zameri na lošem korišćenju terminologije, jer ipak pratim košarku svega par godina, a i ove godine nešto slabije jer nećemo biti u prvih devet u Evroligi. lolololo
Reme, procenat masti vs ukupna mast nije isto.
https://vukajlija.com/forum/teme/43219-nba?strana=395#post_3864478
Prove, brate, 'ajde vrati se gore, vidi zašto je to napisano, pa probaj ponovo, nema smisla da ti odgovaram na ovaj post stvarno.
Edit: Neću više da oftopikujem, evo konstruktivno samo od sad.
Edit2:
Sa ovim se apsolutno slažem.