НБА

1. pre nekoliko godina sam upoznao jednog matorog teksasanina koji trazi naftu, sedeli smo na dorucku i pricali, uglavnom on je jedan od najboljih na svetu za te stvari. Ima 4 porodice u 4 razlicitr drzave nijedna ne zna za drugu. Video sam njegov ugovor - ako danas ne radi 3.000 dolara dnevno, ako radi 7.000 dolara dnevno. Cini se mnogo, ali on zavrsi to sta ima za mesec dana i ide dalje. Samo pogleda okolinu i zna ima li nafte ispod, kako jebem li ga. E sad, u njegovom ugovoru stoji jasno dve tacke, plata i flasa viskija dnevno. Nebitno sto verovatno moze da kupi Balantajns fabriku, on je zahtevao tako.

Sad, sto ja pricam ovo? Lebron moze kod sledeceg ugovora da kaze 100 miliona sezona i jaje dodoa mesecno. I dobice jebeno.

2. Multi- Garnet je više išao na muda i vođstvo, pravi alfa, ali je samo jednu bolesnu sezonu imao 2003. Timi ima kontinuitet. A head to head dueli, u plejofu ih nisu previse imali

3. Dankan je doktor za garneta, defanziva ista ali ofanzivno dankan za klasu ispred

4. Sto se mene tice to mesto o kom “polemisete” je za gospodina crva jbg ipak je najbolji skakac ikada

5. Meloun mi je isto bolji od garneta. Dankan nambr van

6. Pa meloun je bolji i od dankana vrv

7. Drugo je sto dankana gotivimo

8. Родман ми је више за неки мимтим заједно са Шеком и главуџама тог типа.

9. Meme-team

Brajan Skalabrini je u njemu

10. Ej al gledam tek sad hajlajts... koliko samo fade away suteva je ubacio ludak, prosto nervira. Šteta što je kasnije tek dobio priznanje koje zasluzuje dobar deo karijere su ga hejtovali ljudi.

Poklon skec... kyle soury... jer je kisela niska glavica koja ne pobeđuje

11. Pa nije imao nešto dopadljiv stil igre na početku karijere, više je igrao na fizikalije, na brzinu, snagu. Mada je i tad igrao jako pametno, lepo čitao protivničke odbrane i uvek pronalazio slobodne saigrače, nije nikad bio sebičan. Ali stvarno dosta ljudi to nije znalo da ceni, valjda jer nije imao neki šut, a takva igra nije bila toliko lepa za oko. A onda vremenom popravio i šut u tolikoj meri da može i samo njim da dobija utakmice plus što je razvio odličnu tehniku ispod koša (što isto nije baš imao na početku karijere, ali je i to usavršio). Sad mu je stvarno teško naći manu, i u napadu i odbrani.

Ni ja nikad nisam navijao za njega ni njegove ekipe (osim protiv nekih protivnika, tipa GS), ali kako da ne vidiš da je otprlike deceniju bez premca najbolji igrač na svetu. Mada ima nekih koji i sad misle da je precenjen haha
    https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2018&mm=05&dd=04&nav_id=1388792

12. Ма јеб'о те дилеје у фазону ''некад је све било боље, нема више играча као Воли Шчербијак и Тио Ретлиф''.... То су исти ликови ''Евролига бре најбоља, у НБА се не игра одбрана''.... Још је најгоре кад неки тренери тако серу, па лиценцу бих му одузео јебено....
    Леброн је јебеном Голден Стејту скинуо 2 победе пре три године, ови су морали игру да мењају, јес' да су били без Дурента, ал' није ни Барнс лош играч, а и овај је играо са јебеним Смитом, Мозговим, Делаведовом и таквим ликовима као следећим најбољим играчима....

13. сад ће ми вјероватно неко рећи ајде босанац не сери јеботе аднан муса у шупак ба али ја сам убјеђен да би дурент био бољи од леброна само да није пичкетина краката предуге руке страшан атлета одличан шут
    шта ви мислите

14. Durentula do kraja karijere svakako u top 10 glava. Ali ne može s lebronom da se meri, kada sam vuče neki tim, pričaćemo

15. Па бољи је поентер Дурент, али остало јбг....

16. Ijao prešo durent u gsw pa gde mu je chast i witeshtwo shto nije otišao u finiks npr da je jaje a ne ovde osvaja titulu u 5 tekmi maks ko pichka zadnja nikada neće dobiti priznanje mene, cenjenog stručnjaka iz batočine

17. DURENTE IZDAO SI OKLAHOMU

OKLAHOMO IZDALA SI SIJETL!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.