НБА

1. bajdevej treći produžetak, ovaj naš igra 55 minuta leptejebo

2. Ko god dobija ovo dobija sve do kraja a čini se da će se moja prognoza ostvariti

3. Denver je na jednu kvalitetnu trojku i dovodjenja nekog sposobnijeg od matorog milsapa od legitimne konkurencije za titulu

4. Ja otisao na posao, udjem na rezultate ovi jos igraju koj kurac jbt hah

5. Prelako izgubljeno maltene dobijeno

6. radiš subotom sirotinjo?

7. Gleda li neko prenos. Sta se desava. Denver imao 4 poena prednosti sad opet nereseno.

8. 129-129 dnever ima osam sekundi za napad

9. Svaka druga mi je radna, polusirotinja. Xd

10. šala mala, poštujem

11. Ajde dajte kos 8 sec je taman.

12. A jebate, oce li ovo zavrsiti ikako, trebo bi ustati bar u 12

13. četvrti produžetak, mari promašio za pobedu

14. jokić ne izlazi nikako, 60 minuta igra

15. Al koji rezultat nako 3 produzetka 129-129, to u regularnom delu sezone prosecan broj poena bez produzetaka hehe

16. baš tako, da je sezona bilo bi 160-160

17. sunce ti jebem kakva utakmica

18. JOKIĆ ĆE DUŠU DISPUSTI JADAN

19. I sk sugavi ne prenosi... a ovo je jedinstvena prilika da uhvatim malo live akcije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.