НБА

1. Kapetane, uvek sam isto trazio i celu sezonu gledao na redditu.

Sad za plejof je taj problem.

Vidim da se razumes, ajde ostavi lajvstrim za Denver veceras.

2. nmg da ostanem budan toliko kasno bicu kaznjen

3. Ovaj prelazak nba na arenu je do jaja. Imaju mnogo bolje komentatore, dosad sam radije gledo aba ligu na areni nego sto sam nba na sportklubu.

4. Cilmo jel ti redit nece na kompu ili na telefonu? Ostavicu ti ja link, gledam svako vece

5. Pa na tabletu sam trazio, al android je, tako da kao telefon da je.

Izguglam sve isto kao i uvek i izbaci mi linkove. Al boldovano plavi i svuda NBA oficijalni sajt.

6. Mada sad pogledah, veceras samo Denver i SK prenosi.

Al pusti mi link svakako ako gledas, cisto da probam.

7. "Recently there was a post regarding this sub, /r/nbastreams moving to a new site. Well its was decided that due to the monetization aspect of nba bite we would not be using that platform. The mod team had some concerns about fact we would be putting control into single individual that would be financial benefiting from it. We are all doing this on volunteer basis and nba bite does not fit into our cores values. We will never benefit in any way directly or indirectly from anything we do for the community.

As for our our future, we have a backup ready that will be informed in our discord soon."

8. Ko ovo piše. Ne kapiram poentu.

9. Ne znam da l si primetio ali skoro (pre oko metar dana) su poceli aktivno da brisu pirateriju sa sajta, retko sta ostane, ali bas mora da se kopa dosta. Jbg, Vucic kriv garant

10. кад год се створи нека гужва центар има обавезу да стане у прве борбене редове тако да јокићева реакција може комотно у ону категорију српски микропениси
    https://www.youtube.com/watch?v=2BGWHG-GGzY

11. КАЛ ДРОГО ПОКАЗАО СОМБОРЦУ КАКО СЕ ШТИТЕ САИГРАЧИ ФОТО ВИДЕО
    https://www.youtube.com/watch?v=9WYDbdio93I

12. Daj ne lupaj Multi. Covek imao pet jebenih faulova na pet poena zaostatka fazon. Odmah se videlo da od tuce nista nema.
    A jos je on gurnuo Kantera debila pa ovaj u pokusaju da preuvelica udario ovoga jer je ćorav.

13. Nba tuče 2010-tih su preloš krindž.

14. Koliko je prilika imao Boston da se vrati u meč i opet ga ispušiše.

15. Portland-Denver 102-102 zadnji minut. Nadam se da nece Lirad da zaviberi neku opet.

16. Mozda je i gotov mec al sam prekinuo pracenje zbog nervouze, navijam ko repstacija da igra.

17. Produzetak. Sad ce da umre Denver.

18. kakva ludnica u Portlandu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.