U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
tori kreg nije ni za superligu jebenu
A gle sranja, brton namerno promasio slobodno da budu manje sanse za jos jedan produzetak, dopizdilo im.. I ovaj hud odma pogodi trojku da vrati klackalicu
tori kreg nije ni za tamiš
Ajd u kurac jokicu
Nema povratka posle ovog 4 1 portland
Nekoliko kretenskih grešaka koštale denver pobede
Da je bio jos jedan produzetak, jokic bi odigro 70 minuta. Misim i 65 je puno, to je ko cela sezona dzanana muse, al potajno sam se nadao da ce nabiti 70
https://fivethirtyeight.com/features/how-mapping-shots-in-the-nba-changed-it-forever/
preljepa analiza. trenutna situacija je, da bi linija 3 poena imala smisla u nba, treba da se za kos iz polja daje 4 a van linije 5 poena, ili da se odmakne linija jebem li ga gde, na pola terena ili da se potpuno skloni, inace nece nikad da se promeni taktika forsiranja suta iz daljine, samo ce jos vestiji suteri da se pojavljuju. vec se izvezbali, pogadjaju opasno sa daljine u odnosu na malo starije generacije (ako pogledas prosek).
i evropa ce vrlo brzo samo da neki trener, verovatno neki mladji, skupi muda i krene samo to da forsira u nekom dobrom timu, kroz godinu dve pocece da osvaja evrolige pa cemo i ovde da gledamo samo 100+ meceve sto izgledaju kao da su bez odbrane, a ustvari brane se ko i svuda, samo kurac ces da se branis ako neko raspaljuje 40% iza 3, blokirao ga ili ne.
Ko sto ja kazem, ko šutira poludistancu je kreten. Dobar članak. Šaras mi je taj trener koji će da krene ovo silovanje trojki. Msm nije silovanje kad nauka stoji iza toga
Lilard > Irving
Za sad sve ide kako sam pretpostavio, osim Milvoki-Boston tu sam iskreno očekivao vođstvo Bostona, čak možda i od 3-0 u ovom trenutku :-/
Nema, na zapadu imamu redovnog osvajača istok u GSW-u, i po meni dva kompetentna tima koja mogu da doguraju do tog meča protiv GSW-a pa bilo to polufinale ili finale konferencije a to su Roketsi i Blejzersi...
DAME TIME
A
M
E
T
I
M
E
Na stranu što je bio odličan igrač, mislim da je Džeferson najbolji analitičar na svim američkim mrežama koja pokrivaju NBA, najveći je gospodin i najkonkretniji u iznošenju stavova. A ovaj glas mu je tako mio, kao da nema ni mikrona testosterona u telu.
https://m.youtube.com/watch?v=nL8ZdKuZ5b8
Tj ne mikrona, to je dužina. Ko da nema pikograma testosterona u telu
Hahah pogledajte karijev promasaj zicera na kraju ako niste gledali tekmu
Ono nije promašaj zicera ono je trasfer blama. Xd
A mogao da uvede tekmu u neizvesnu završnicu.
Toronto-Filadelfija definitivno najzanimljiviji mečevi u ovim polufinalima zapada i istoka
U slučaju da sutra Denver vrati na 2:2 rezultat protiv Portlanda i to bi moglo da ode u 7 na kraju
Nakon prethodne 2 utakmice Bostona i ako su poveli u seriji protiv Milvokija u sred Milvokija sve više i više mi liči na 4:1 za Bakse na kraju... ok možda Boston uzme još jednu pobedu, u sledećoj na domaćem parketu, ali to je to.
Hjuston.... Hjuston je iskoristio svu svoju preostalu snagu u prošlom meču GSW dobija sledeću i lagano vraća seriju kući gde opet la ga no rešavaju pitanje pobednika 4:1 u seriji.
U ove dve zanimljivije serije za sada minimalne prednosti dajem Portlandu i Torontu
Portland ima pravo domacinsko sudjenje, solidna game
Coukovo Dame sa slobodnih
Jokić opet tripl dabl JE BO TE!
Hahaha dajte ono gde je Stef Kari ladno napravio jedno 10 koraka to jest jedno 6 koraka i 4 neka isloraka pre nego je dodao loptu Grinu, a sudije ništa nisu svirale...