НБА

1. ameri na steriodima igraju 40 minuta svaki drugi dan majku im jebem, al zato naš jokić na kajmaku i pršuti odigra 65 minuta pa sutra ima tripl dabl opet ljubi ga majka

2. https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2019&mm=05&dd=06&nav_id=1538729
    Ovaj portland ko da legenda drži svaki drugi dan neko drugi kuka juče turčin danas ovaj lol
    Samo još fali da počnu da pišu saopštenja i mogu da zovu ćokija da bude počasni predsednik

3. Max: Pada kisha

Stephen A: NE PADA KISHA

4. Shenon: pada kisha

Skip: lebron je dozvolio da pada kisha jer nije klach kao džordan

5. Kajri Irving aka tanak kurac pun govana, nadam se da ce u Nikse da ode

6. Kajri Irving aka tanak kurac pun govana, nadam se da ce u Nikse da ode

hehe kako se jebeno slažem s tobom, jedino što ja navijam za Klivlend lolololo

7. ameri na steriodima igraju 40 minuta svaki drugi dan majku im jebem, al zato naš jokić na kajmaku i pršuti odigra 65 minuta pa sutra ima tripl dabl opet ljubi ga majka

Baš tako

8. Koliko kavaj i jokic lako da pobedjuju kad ih saigraci isprate dobrim doprinosima

9. Što ovaj drži Jokića ovoliko u igri. Mislim, pratio sam samo na rezultati.com. Al vidim vode 30 razlike, pogledam Jokićevu statistiku i mislim to je to. Odmaraće ga.

Sad uđem Jokić dogurao do 25 poena i 19 skokova jbt. Znači još igra.

10. Malo su se prepali, jer je ova garbidz ekipa dozvolila da portland napravi brzu seriju od 10-0 na pocetku cetvrte cetvrtine, pa su ga uveli da turi tacku na utakmicu

11. otprilike je u 4 napada dao 8 koseva i napravio 3 faula u odbrani.i to je bilo dovoljno.

12. ne pratim nba generalno, procitam u vestima rezultate, ali ovde vidim da su mnogi predvidjali ciscenje Denvera...

13. Tek treba da otkuca dame o'clock

14. otprilike je u 4 napada dao 8 koseva i napravio 3 faula u odbrani.i to je bilo dovoljno

Mora da je davao po dva svaki put, da kos uzme sudiji loptu i opet da

15. Hjuston stigo 20 razlike i durenćula se povredio

16. Da oće da izbace smrdljivi gsw.

Denver onda lako do titule. Xd

17. Mada, meni će najzanimljivije da bude Milvoki-Toronto. Kavai i Janis ima da pršti.

Osim ako Marjanović na pokvari slavlje Torontu jelte.

18. Lol ovi bez durenta sad igraju ko 73-9 tim, ne moze im niko nista

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.