ameri na steriodima igraju 40 minuta svaki drugi dan majku im jebem, al zato naš jokić na kajmaku i pršuti odigra 65 minuta pa sutra ima tripl dabl opet ljubi ga majka
ameri na steriodima igraju 40 minuta svaki drugi dan majku im jebem, al zato naš jokić na kajmaku i pršuti odigra 65 minuta pa sutra ima tripl dabl opet ljubi ga majka
Što ovaj drži Jokića ovoliko u igri. Mislim, pratio sam samo na rezultati.com. Al vidim vode 30 razlike, pogledam Jokićevu statistiku i mislim to je to. Odmaraće ga.
Sad uđem Jokić dogurao do 25 poena i 19 skokova jbt. Znači još igra.
Malo su se prepali, jer je ova garbidz ekipa dozvolila da portland napravi brzu seriju od 10-0 na pocetku cetvrte cetvrtine, pa su ga uveli da turi tacku na utakmicu
Najgej fotka ikada lol
https://www.facebook.com/98534743609/posts/10157145665288610/
https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2019&mm=05&dd=06&nav_id=1538729
Ovaj portland ko da legenda drži svaki drugi dan neko drugi kuka juče turčin danas ovaj lol
Samo još fali da počnu da pišu saopštenja i mogu da zovu ćokija da bude počasni predsednik
Max: Pada kisha
Stephen A: NE PADA KISHA
Shenon: pada kisha
Skip: lebron je dozvolio da pada kisha jer nije klach kao džordan
Kajri Irving aka tanak kurac pun govana, nadam se da ce u Nikse da ode
hehe kako se jebeno slažem s tobom, jedino što ja navijam za Klivlend lolololo
Baš tako
Koliko kavaj i jokic lako da pobedjuju kad ih saigraci isprate dobrim doprinosima
Što ovaj drži Jokića ovoliko u igri. Mislim, pratio sam samo na rezultati.com. Al vidim vode 30 razlike, pogledam Jokićevu statistiku i mislim to je to. Odmaraće ga.
Sad uđem Jokić dogurao do 25 poena i 19 skokova jbt. Znači još igra.
Malo su se prepali, jer je ova garbidz ekipa dozvolila da portland napravi brzu seriju od 10-0 na pocetku cetvrte cetvrtine, pa su ga uveli da turi tacku na utakmicu
otprilike je u 4 napada dao 8 koseva i napravio 3 faula u odbrani.i to je bilo dovoljno.
ne pratim nba generalno, procitam u vestima rezultate, ali ovde vidim da su mnogi predvidjali ciscenje Denvera...
Tek treba da otkuca dame o'clock
Mora da je davao po dva svaki put, da kos uzme sudiji loptu i opet da
otprilike.
Hjuston stigo 20 razlike i durenćula se povredio
Da oće da izbace smrdljivi gsw.
Denver onda lako do titule. Xd
Mada, meni će najzanimljivije da bude Milvoki-Toronto. Kavai i Janis ima da pršti.
Osim ako Marjanović na pokvari slavlje Torontu jelte.
Lol ovi bez durenta sad igraju ko 73-9 tim, ne moze im niko nista