НБА

1. Implodiraces, Kashofe. Neka ti majka malo podrka

2. Elem, dosta gledamo kroz prizmu nekog ko je iz Evrope, gde postoje ljuta rivalstva, gostovanja, tepačka košarka, i gledamo kroz prizmu 30 year old bumera koji idealizuju period od pre 15-20 godina. Ali svakako je kurac sada nba, blm spike i supertimovi. I par belaca koji vade priču

3. Pa nema rivalstva nikakvog u NBA, najjače rivalstvo tipa dobili ste nas u polufinalu konferencije 2013 vratićemo vam :( :( :(

4. I prehajpovani Medison skver garden, najjača atmosfera, bukvalno bašakšehir trabzonspor jaču atmosferu ima

5. Hahahahha ali kolko su besni i nenormalni, prvi put u plejofu posle jebem li ga koliko godina, i u prvoj četvrtini kreće skandiranje FUCK TRAE YOUNG. A ovaj pa kakva je prejebotina to ga dodatno potpalilo pa im se usrao u život.

6. Znam da ionako nisam najsimpatičnija pojava, i da kao takav vrv ne bi trebalo da se još dodatno zalivam fekalijama...Al čisto da pomenem da sam imao original dres Šon Kempa tamo negde '95. - '96. Njegove veličine, tako da mi je bio do ispod kolena. Završio bukvalno isto kao Redžimilerov u čuvenoj pesmi, tako da sam na dres ouklend rejdersa bolje pazio. Bio mi je jedno tri broja veći al nisam izlazio iz njega, živo mi se jebalo. U osnovnoj i srednjoj sam ga se baš nanosao. I Grent Hilov iz Pistonsa, u njemu sam se naigrao basketa - mada ni danas ne znam odakle mi uopšte. Pokušao da ga uvalim doduše za Barklijev iz Rokitsa, taj je bio predobar, ali nije prošlo jbg.

7. Imam i danas sliku iz mislim šestog osnovne - mi mali banditi, svi u dresovima, po dogovoru - real, bajern i naravno parma itd. Ja jedini u rejdersovom. U to vreme mislim da nismo ni znali kom sportu tačno pripada, ali je izgledao baš zajebano. Mada je Kempov bio bolji.

8. Brate mili odakle ti to uopšte, u to vreme. Još ako su stvarno bili originali jebem li ga ono, jel ti ćale bio ambasador u americi ili wtf? Krv bi dao da imam dres pistonsa iz te Grent Hil ere, ona povraćka svetlo zelenkasto/plava boja sa onim bolesnim logom sa konjem.

9. Beli sa logom, odličan je bio - ali Kempov i Barklijev su bili neuporedivo kvalitetniji. Mislim da je Kempov bio 70 maraka u to vreme. Odakle...E to je već dobro pitanje. Stigli od preko sa burazerom uglavnom, on tad imao...Ma čekaj bre devedes četvrte sam ih dobio, tako je. Burazer se vratio ovamo, igrao basket za iva zorka farmu u prvoj ligi u to vreme. Ali nije prošao nažalost pošto je bio klinja od 17 i niko ga nije gurao, a i krenuo je Basketbal diaries putem nažalost, tako da je Kemp otišao na poroke. Posle je igrao par godina u Austriji u prvoj ligi ali realno je mogao daleko više...Tako da ono - stvari iz kuće su nestajale, ili bi se pojavljivale. Odatle vrv Grent Hil dres koji sam godinama rabio. Ne znam ni šta je sa njim posle bilo.

10. Najvrednije realno iz tih dana su bile video kasete nba utakmica, imali smo ih gomilu. Na tome sam odrastao od sedme godine. Na Barklija sam sekao vene, Soniksi su mi bili omiljeni naravno. Bila su to vrv najbolja vremena za košarku, ubedljivo najviše strasti, tenzije i rivaliteta. Što reče Zapata, ovo danas je benigno.

11. Nego - u 200 dinara da Hit uzima seriju protiv Djanisa.

12. Uuuu to ti je baš hot take, ja mislim da će ovi da ih počiste, možda bude 4:1, dosta zavisi od ove treće tekme.

13. Jak je Milvoki nema šta, ali Majami nikad ne bih otpisivao. Drugu su ih uhvatili na prepad i pogodili šuteva koliko bukv. neće u narednih 50 godina. Ovo prvo kolo bi mogao da bude kraj za dosta favorita. Ne bi me čudilo ni da ispadne Filadelfija. I Boston će biti jako tvrd orah.

14. E za Boston već ne vidim bilo kakav način da zaustave ova tri debila, pogotovo bez Brauna. Voleo bih da se to desi, ali teško.

15. Nego - u 200 dinara da Hit uzima seriju protiv Djanisa.

Teško baš, Janis brani batlera, jebe ja u mozak jako ne može ništa, 26% iz igre šutira fazon, to im je odbrana rešena, i onda u napadu samo treba da pogode otvorene šuteve i tjt

Boston sa sve Braunom ne bi skinuo više od jedne tekme netsima, to je fantaziranje

A Vašington možda skine dve tekme fili na konto toga da fino brane reket, ali više od toga ne

16. Teško baš, Janis brani batlera, jebe ja u mozak jako ne može ništa, 26% iz igre šutira fazon

Ja mislim da je Džru Holidej zadužen da zaustavlja Batlera, mada on kako kida odbranu on pokriva i Robinsona, i Hiroa, i Dragića. Baš grize, mnogo dobar igrač, mislim da im je baš takav falio da naprave taj iskorak ka finalu. Al svejedno su slabiji i od Siksersa i od Netsa jbg.
    EDIT: U pravu si ti, Janis je zadužen za Batlera, ja sam na osnovu one banane na kraju produžetka prve tekme mislio da ga Holidej čuva, ali tu je bilo neko preuzimanje sig.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.