Kad ga čuvaju snažni crnci kao što je ovaj Wilijams koji mu ne popuštaju u postu i koje ne može da ugurava tako lako baš se skenja i utiče mu na igru, promašio je sad par onih poluhoroga koje daje žmurećki.
Poku bi bio Durent da ima Durentov mentalitet. Ovako mi se čini da svi oni klinci iz okc grizu da dobiju loptu, bace na koš, urade bilo šta...On nekako indeferentan po tom pitanju, gde god ga stave on tu stoji i sluša šta mu se kaže. Gidi će biti opasan basketaner, taman će ga istesati tamo.
Покушевски има рам, има таленат, може да буде јако добар играч, што и показује у навратима, ал' не знам ни који му је курац са тим шутем ни са 85 кила на 213 висине, не мо'ш меда са тим никако....
Dosunmu ima potencijal svakako, ali praviće im problem ta gužva na bekovskim pozicijama, neko ima da se nađe nezadovoljnim tu, najverovatnije Kobi Wajt. Trojke jebem li ga, svi takmičari su mi cukići, bar da pustili nekog našeg pa da mi bude zanimljivo. Mogo bi da osvoji brat Peti Mils čisto onako da šukne amerima.
Naravoučenije: ako oćeš da ti Kampazzo igra ključne minute u četvrtoj četvrtini, izgubićeš.
A i debeljko se nekad podredi timu više nego što bi trebalo.
Kad ga čuvaju snažni crnci kao što je ovaj Wilijams koji mu ne popuštaju u postu i koje ne može da ugurava tako lako baš se skenja i utiče mu na igru, promašio je sad par onih poluhoroga koje daje žmurećki.
Prelepi crnac Fredo
Vodiš 1 razlike 12 sekunde do kraja imaš dva bacanja i promašiš oba. Just konjušar things
I onda se pretvoriš u prajm Olajdžuvana u odbrani. Ali poenta je da sam sebi kopa jamu bez potrebe jebo ga tata konjušarski.
https://streamable.com/oz5vu6
Kajri 18 poena za oko 5 minuta. Lud 100 gradi.
Покушевски одиграо пар пристојних утакмица по повратку, таман је погађао шутеве, кад ево га опет се вратио на старо....
Хоће Кенард или Бејн узети тројке?
Pokuševski je najveća prevara od igrača ikada. Tj lik je basketaš klasični. Ima sve a nema ništa.
Nego mene oduševljava onaj ruki iz Čikaga, Ayo nešto, da ne guglam sad.
Nije toliko atraktivan, ali klinja na svakoj tekmi popuni dobrano statističke kolone. Biće to dobar košarkaš, samo da ga povrede zaobiđu.
Poku bi bio Durent da ima Durentov mentalitet. Ovako mi se čini da svi oni klinci iz okc grizu da dobiju loptu, bace na koš, urade bilo šta...On nekako indeferentan po tom pitanju, gde god ga stave on tu stoji i sluša šta mu se kaže. Gidi će biti opasan basketaner, taman će ga istesati tamo.
Покушевски има рам, има таленат, може да буде јако добар играч, што и показује у навратима, ал' не знам ни који му је курац са тим шутем ни са 85 кила на 213 висине, не мо'ш меда са тим никако....
Dosunmu ima potencijal svakako, ali praviće im problem ta gužva na bekovskim pozicijama, neko ima da se nađe nezadovoljnim tu, najverovatnije Kobi Wajt. Trojke jebem li ga, svi takmičari su mi cukići, bar da pustili nekog našeg pa da mi bude zanimljivo. Mogo bi da osvoji brat Peti Mils čisto onako da šukne amerima.
Mogao bi da, odličan je.
Богдан би од наших можда могао на тројке да оде једне године....
KAT pobedio u natjecanju za tri hahaha
Kakav bogdan choker rofl
Stvarno, bogdan ima preljep šut, ne znam kako se nije natjecao.