Prijava

boston osvaja ako prođu ove

Ispade Finiks - Dalas opasna serija.

Nema kurca da će Bertans i Fini Smit da nastave ovako da ubacuju trice. Gube ovu jebiga, prečesto sam gledao ovakva sranja.

C, Pol je nakupio već 4 lične, Luka gura buljom sve redom u reket. Ako nadju način da zaustave Ejtona dobiće ih sa 15 razlike.

A si vido za šta su mu svirali tu četvrtu hahahh jes da ga mrzim ali ono ne da nije bio faul nego je možda i najčistiji potez u njegovoj karijeri bio. Možda si u pravu ako sudije nastave da ih guraju dobiće ih, ipak duža serija = više utakmica = više love.

Evo dobio je i petu sad dok sam kucao ali čelendžuju

Ono Luki što su svirali na početku, pa se umusio...Odatle je krenulo, dalas iznudio bar 5 baš diskutabilnih faulova posle toga. Zato mi se Boston - Milvoki serija svidja ubedljivo najviše od svih dosadašnjih, biju Janisa, bije Janis, modrice, ramena, laktovi, blokovi, padovi...I niko se ne buni.

Što reče Dončić - people here have no fundamentals. Koliko je ličnih iznudio večeras na kvarnjaka, čudo jedno.

Šta mu svirali sad hahahahah. Al dobro jeste ga malo povuko ali obično se provlači s ovim sranjima stalno. Kurac malo sad

Da mi je neko reko da će dalas da dobije finiks u tekmi u kojoj Dončić šutira trice 1/10 oterao bih ga u peršun, ali eto vidiš.

Doncic - guzi se

Kakva je to glava

Ne moze Dalas pobediti Finix 4x, sta treba da osvoje na kraju Doncic aka captain amerika belac mvp plejofa!?

brate suđenje u NBA je katastrofalno zato što to nije košarka nego šou, oni jesu najbolji košarkaši na svijetu i sve to stoji ali svi od najslabijeg igrača do borda direktora samo jure pare i tjt, i to nije od skora nego oduvijek

Ajde malo ću da se zaradujem, al ako nas opet ispali za reprezentaciju mrzeću ga samo tako.

Milism, on te neće znati al tako će biti lol.

Kul saće imamo dvostrukog emvipija koji ispaljuje reprezentaciju umesto samo jednostrukog. Winning

Ne zasluzujete Jokaru i ne treba digra

Ne zaslužuje on da bude rođen sa tolikim talentom a da bude toliko ravnodušan prema košarci usta li ga jebem konjušarska ja. BOŽE KOJI TE NEMA PROKLET DA SI MENI JE TREBALO DA ZAPADNE TO ŠTO SI DAO NJEMU U RUKE I TIH 20 SANTIMA VIŠKA A NE SAMO GOJAZNOST