Prijava

Igrao Jokić za repr. pre, nemoj tako. Ispao žrtva taktike + ga posle pljuvali zajedno sa ostalima što napaćenom nebeskom narodu nije doneo zlato, već tek peto mesto. Neće igrati za nac. tim više nikada, niti treba. Čovek uzima betkubek mvp, ispisuje istoriju, preti da postane najplaćeniji košarkaš ikada, bije Morise, dadilja dete i jaše konje. Jednom rečju, ima pametnija posla nego da se povredjuje protiv Angole i Finske i da ga slikaju sa žvalavim.

Embid and Giannis robbed.

A slika se on sa žvalavim i bez igranja za repku. True fact. Na obe nba nagrade asterisk, lik bukv nije u top 30 igrača u ligi.

I zato su odvratni Pau Gasol i mutavi Mark Gasol veće LJUD'NE od njega jebiga. I već je on dao svoju podršku žwalonji, nema sad spinovanja kao ma on je protiv njega. Disasociraj se od čega god hoćeš, puca mi kurac, ali dođi da igraš za reprezentaciju kad treba, pogotovo kao emvipi.

ПА ДОЧИ ЧЕ

Čekaj bre Šmo polako, mora nekim redom. Prvo sad treba da unovči ovo što je napravio, potpiše max ugovor, uzme bar finale konferencije (prsten jako teško) i izbegne veće povrede, jer ide stariji, Mari ko zna kako će igrati narednu sezonu, Porter pogotovo...A ugovorima su već saranili franšizu za narednih 15 godina. Jedino čemu mogu da se nadaju je da će neki Donovanmičel ili Zeklavin, igrači tog kalibra, reći - ok jebeš ovo, oću prsten, smanjite mi platu idem da igram sa Jokarom...Ili da će da ih ukenja sa nekim pikom iz prve runde, pa se održe i u narednim godinama. Jokić sa malo težom povredom je kraj franšize bukv. Moraju da ga održe u top formi kako znaju i umeju, i za repr. nema mesta u toj priči naravno.

Za reprezentaciju mora da ima mesta uvek. Osim ako si pola mađar pola ustaša konjušar botski. Onda ne mora.

Inače čitao sam neke priče da je Mari odavno ok, ali da Denver gleda da naplati osiguranja i šta sve već ne, te su stoga morali da ga drže na klupi do kraja sezone - u protivnom, izgubili bi neku solidnu lovu. Koliko je tačno ne znam, ali ima smisla, ništa ne bi napravili ove godine svejedno, a treba isplatiti ovaj zajeb sa Porterom sad nekako.

Inače Lejkersi su se jako zajebali sa ugovorima, i to baš baš jako. Dejvis i Vesbruk imaju prevelike plate, a ni jednog od njih neće moći da se reše jer - ko bi uopšte kupovao rovitog Dejvisa i Vesbruka koji upropaštava timove i pravi sranja. Tako da Lebron i još jedan prsen = dovidjenja.

Nekako mi i drago što ne igra za Srbiju. Nema veze on sa Srbijom, vidiš da je to neka austrougarska konjušarska pojava. Sve u vezi njega mi je odbojno. Plus vučićev čmaroljub.

I ponavljam. 30 igrača boljih od njega u NBA.

Ne bih da zvučim kao kiseli balija ali ovo potenciranje neke njegove skromnosti primanjem nagrade u štali među konjima je primitivizam kojim pokušava kupiti seljačku stranu. Strašan igrač ali ovo je gluma za mase samo.

Pa iznenadili ga jbg, banuli mu u štalu. Meni nekako drago, više mu stalo do konja nego do reprezentacije i ljudi, simbolika skroz na mestu. Sve na stranu, Boston - Milvoki mi je najveće uživanje još od Klivlend - GSW serije iz koje već godine. Fenomenalna košarka, ne znaš koja utakmica je bila bolja.

svijetu se ne moze ugoditi def

Nemoj mi Vranje i Bordor nazivati svetom ljubim te.

Mojne da te tražim tamo po dnu Panonskog mora

Није примио награду Плиду, примиће је почетком следеће сезоне као и увек, то је овај трофеј....
https://pbs.twimg.com/media/Bm-mby8CEAAQI3j.jpg

Примио је ту комеморативну куглу за 75 година НБА лиге, као и остала проглашења за награде ове сезоне, нису ништа спец додељиване те кугле.... Маркус Смарт је за најбољег дефанзивца нпр. добио на тренингу исту ту куглу (да јесу додељиване награде тако около било би јако дебилно, слажем се, ал' нису, већ су само проглашавани добитници)....
https://www.youtube.com/watch?v=hKixKq_Mn6U


Иначе, Денвер Јокићу пошаље власника, тренера и остале у посету, а овде Саша и Сале својевремено овакве дебилности изјављују (исто и Немци држали Новицког као бога, Шпанци Гасола итд.) па се онда чуде као што неће да игра (штета за Токио додуше и Корону усрану, Кокошков господин приступио како треба, договорио и Мелоуна за сарадњу управо због Јокића и игре померене за годину дана и јбг):
https://sportklub.rs/kosarka/kosarka-ostalo/a310947-Danilovic-i-DJordjevic-jasni-Jokic-i-Doncic-sjajni-ali-samo-bi-Bogdan-mogao-da-igra-sa-nama/

Dvostruki jebeni emvipi embiej lige ne bi mogao da nađe mesto da igra u njihovoj reprezentaciji. Majke li vam ga pa nabijem vama začukane matore.