Prijava

A dobro pitanje je šta su tačno rekli a šta su novinari nakitili, da li je nešto izvlačeno iz konteksta itd. Bedni senzacionalizam. Kako god, ko zna šta se sve dešava u savezu, svlačionici, hotelu...Čiji igrači se guraju u nac. tim, ko sa kim neće da priča, ko je kome opalio ženu i ostalo. Ima svega naravno, kao i u svakoj grupi gradjana. Ne znam baš koliko Jokiću treba da se uklapa u nekakav sistem (koji, pokazalo se, nije funkcionisao) i da mu objašnjavaju gde da stane, šta da radi i kome da doda loptu, kad čovek sam sebi podredi čitav tim i organizuje igru kako mu najbolje odgovara. Lično, što se rep. tiče, trebalo bi postaviti što slabijeg trenera a što boljeg motivatora, koji neće puno pametovati i koji će pustiti ljude da igraju košarku.

Uostalom - zamisli da si Jokić, bektubekemvipi, jedan od najboljih evropskih igrača u nba ikada, nosiš celu franšizu na ledjima itd. I onda premoren i izubijan dodješ na leto da bi se podredio nekakvoj taktici za koju vidiš da baš i ne radi. Dobro ajde to, nego je Teo vodja tima i kapiten i on kreira igru. Dobro aj i to, nego Teo popizdi pa uzme pet nerezonskih šuteva u zadnjoj četvrtini umesto da uradi nešto pametno sa loptom. Pa brt ko bi trpeo ta sranja.

trebalo bi postaviti što slabijeg trenera a što boljeg motivatora

Pa to je textbook definicija Saloa, ali jebiga, šteta što je pored toga što je očajan taktički trener arogantan bivši igrač koji misli da je mnogo zajeban i ne zna šta treba da radi sa najboljim živim ofanzivnim košarkašem na svetu.

Па пише шта су рекли јбг, нема ту сензационализма и неког додатног контекста већ је јасно речено, дебилизам свакако јер, ето, ми смо легенде са вицем у игри а данашњи играчи нису легенде и немају виц у игри (и Сале је био добар селектор, вратио је медаље, а 2014. и 2016. више од онога против Американаца није могао, али Јокића уопште није знао да искористи како треба ван олимпијских квалификација), поготово да изјавиш такву глупост након светског где си буквално најбољег центра света гурао на четворку, ставио га у други план, а овај је и даље пристојно одиграо турнир.... Колико је нпр. Жељко био у праву за 2005. (да не буде да стајем увек на страну играча), толико ова двојица једу говна за ово.... Кари има јако леп приступ, а и оно, јебени светски и европски првак је у питању....

Melky brate konjušar igra u ekipi gde Wilijam Barton postoji, da li stvarno misliš da je Teodosić toliki problem?

meni sve to izgleda kao svadja izmedju kss i raznatovica (jokica). i onda selektori pricaju ono sto ide na stranu organizacije koja ih placa.
i kad igrao ako je generalni vajb "more pokazi mu da nije neka zvezda" neces da iskoristis sve sto ume, i ako krenes sa predubedjenjem ono ce i da se ostvari.

neko ce da popusti, ili nece, pa jokic nece da igra i toliko.

Сале је одбрану знао добро постављати, тако је и дошао до финала светског и финала олимпијских, оно пишање по Аустралији на олимпијским, а и Америци у првој четвртини задњег светског је баш дивота била.... За напад, не знам, доста мана је било ту и лимитирања екипе а могао си фазон целу прву петорку плејмејкера да изведеш на паркет....

Келте, е то су медијски сензационализми, о сукобима КСС и Мишка који везе немају са истином, то да Мишко гура играче у репрезентацију, да не дозвољава играчима да играју ако му се не испуне одређени услови итд.... Ем што није тачно ем што преко пола репрезентације фазон не би ни играло онда....

Kako nije problem Šmo, Vildtril igra neku odbranu ipak i ne pita se ni oko čega - njegovo je da trči, dobije loptu i šutne na koš, pa šta uradi. Vamo imaš Teodu koji vodi glavnu reč, ne igra odbranu i baca neke katastrofa šuteve bez ikakve odgovornosti, što je nedopustivo. Jebo to. Ne može tako jbg - e Teo nam je prvi plej, Raduljicu mora zovemo jer je kapiten i ima neke zasluge, on se eto zove, a Štimara jbg takav je kakav je al je dobar za atmosveru, daj i njega. Gluposti. Previše ljudi u timu predstavlja nekakav autoritet i nešto se pita. Realno sa Micićem, Bogdanovićem i Jovićem Teo ti ne treba ni za k. Nedović je, po meni, 300 puta korisniji plej. Ni Raduljica ti ne treba, svejedno ne može ni da prdne pored iole ozbiljnijeg centra. Uostalom već imaš Milutinova i naravno Jokića, moš komotno i Marjanovića da povedeš, dobar je i dalje.

Svidelo mi se recimo kad su Bobija gadjali loptama pod koš, a ovaj je prosledi slobodnom igraču jer uvek neko mora da dodje da ga udvoji. Realno smo mogli odstranimo Tea, stavimo Jokaru da bude plej, ko što i treba, i napravimo tipičan Denver tim samo sa daleko boljim šuterima, odbranom i uvek korisnim Kalinićem.

Сале је одбрану знао добро постављати

Ma znao je on kurac moj, sve što je on znao je da podvikne kad je tajmaut i da se razdere sa aut linije AJMO BRE SAD TAKO JE JAKO SADA, sve što je trebalo da se crta su radili asistenti, ovaj je bio samo FIGUREHEAD sa gomilom autoriteta.

Joel Embid real MVP. To što liga ne voli Filu iz nekog razloga je nesto drugo. Jokica ce pamtiti samo wiki članci o bivšim mvp-ijevima. Fake mvp.

Kao što vam je i onaj nolo fake goat, tj bio po brojkama neka 2 meseca.

Tišina tamo hejteru ne deli se nagrada za najvećeg flopera i najupornijeg iznuđivača slobodnih bacanja, već za najboljeg igrača. E sad što je narativ da je to u 99.9% slučajeva nagrada za najboljeg ofanzivnog igrača, pa je konjušar tu za tri koplja iznad ostale bagre, to je druga priča jebiga. Da se podjednako vrednuje odbrana onda bi kur moj bio emvipi debeljan, nego bi svake godine grk nosio tu nagradu kući.

Ali ideja da floperu Embidu dovedeš još Hardena i očekuješ nešto da osvojiš.

ne znam sta se cimaju jbt. embid ce osvojiti naredne dve god, onda ce doncic 5x zaredom i svi srecni.

Bukv. Konjušar može da ima prosek 32/15/10 do kraja karijere i neće više ni da primiriše emvipiju, on je svoje odmrmorio.

Pa ono, nismo baš verovali ni da će uzeti prošle godine, više smo nekako mislili da će ga opelješiti. Ove godine nije bilo teorije da uzme, i jednom je bilo iznenadjenje. Kad ono, bektubek. Ako ode tipa u Lejkerse, ponovi ovakvu sezonu i uzme konferenciju, vrv će dobiti.

Bolji je bogi snajper, nije sto je grobar al stvarno, znaci sale, znaci danilovic, znaci bogi i znaci dzordan brate kapiras, to je ta ekipa za debelog bucka iz sombora tu nema mesta nije ih dostojan