НБА

1. Stephen Smith needs a punch in da face

ajmo boston klipersi!!1

2. Maestralnih 7 utakmica, radost za oči.

3. Boston se sad vec odlepio, vise nije zanimljivo. Milvoki sutira za tri kao zvezda protiv cibone ako se secate u areni, polufinale aba, cibona ih pobedila sa sharicem, dvojicom igraca i ekonomom

e tako sad oni sutiraju oni rade to

4. Kakvu odbranu igra Boston, ovo je milina za videti.

5. Uzima Donćić prsten, vidim ja..

6. A Krispol opet ne hahahahh preljepo

7. bukv reko sam ako prodju finiks WHAT CAN STOP HIM

osim gsw

8. Malopre video, vrh. Hahaha

Ne znam kako Dončiće ne uzimaju za ozbiljno kad je MVP trka u pitanju. Da l' što se stalno cereka pa misle da ga boli kita. Ništa manje ne vuče on Dalas nego konjušar, plus ima pobednički mentalitet.

9. I jedan "hit tvit" i broj ljudi u komentarima koji i dalje nisu skontali.

https://twitter.com/DevinBooker31/status/1526174930651463680

10. Al i dalje ne mogu da ga volim, peče me ono evropsko što nismo uzeli..

11. Ko nas jebe kad smo notorni chokeri, plus Lukica nas nije ujebo u tom finalu kolko Dragić i onaj jebeni Klemen Prepelič mrtvi usta li ga prepeličja jebem. Razlika između Dončića i konjušara je što ovaj prvi ima izuzetno dobar sastav koji ga komplementira i prikriva mu slabosti kao npr. odbranu pikenrola, pa onda to što radi nije baš toliko fascinantno kao ono što konjušar radi sa poluamaterima.

12. Da, da, prepelica nas je uništila. Al njih nema nigde, a Dončić mi je svaki dan pred nosom da me podseti.

13. Je l se kaže nosom ili nosem. :)

14. Kad smo mi nešto zadnji put i osvojili, sve mi neka druga mesta u glavi.

15. Jebote sad kad si to reko morao sam da proverim. Indianapolis 2002 je bila poslednja zlatna medalja. Bruka

16. Ма е, ал' јбг, на олимпијским и светским после ниси могао меда јер је Американцима опет стало за репрезентацију под Крижевским, тако да је сребро на светском 2014. и олимпијским 2016. реални максимум.... Европско 2009. мало неочекивано сребро, могли смо и до финала на светском 2010, али јбг, мало смо и ми брљали без потребе, мало су Турцима судије гледале кроз прсте (што је нормално кад си домаћин тако нема шта ту да се чуди, исто бисмо и ми имали ту ''предност'' да смо били домаћини), на задњем светском си најбољег центра света гурао ван позиције и Мицића је требао пустити кући јер, иако му скидам капу за то што је остао тада, јбг, онакав није користио ничему, а на европско се пет година јебених чекало јебем их уста за то померање, а и на задњем, 2017. смо и преузели вођство у финалу на око четири минуте пре краја, али у та задња четири минута осим једне тројке нисмо кош јебени могли да дамо, Јовић се још повредио против Русије у полуфиналу тако да је и тих 10ак минута против Словеније одиграо повређен под аналгетицима, а здрав Јовић би итекако значио и против Драгића и против Дончића, а и ту је узето сребро а после Богдана ти је најбољи играч био Мачван, тако да оно, ОК је и то успех са каквим си играчима дошао.... 2015. нас је Литванија посрала одбраном у полуфиналу, а период пре Дуде је ужас био са Моком и Шакотом....

17. Сале би имао надимак силвер коуч да је у Америци

18. Po završetku predstojećeg Eurobasketa, Sergio Scariolo će napustiti klupu reprezentacije Španije.

Kao selektor reprezentacije Španije osvojio je:

Svetsko prvenstvo (2019)
    Eurobasket (2009, 2011, 2015)
    Olimpijske Igre (2012)
    Olimpijske Igre (2016)
    Eurobasket (2017)

Španiju je vodio prvo u periodu od 2009. do 2012. godine, a drugi mandat na klupi “Crvene furije” počeo je 2015. godine.

19. Pa valjda srebro, bronza, bronza zadnje 3 stavke, al svakako bravo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.