- S
Boston se sad vec odlepio, vise nije zanimljivo. Milvoki sutira za tri kao zvezda protiv cibone ako se secate u areni, polufinale aba, cibona ih pobedila sa sharicem, dvojicom igraca i ekonomom
e tako sad oni sutiraju oni rade to
- Š
A Krispol opet ne hahahahh preljepo
- S
bukv reko sam ako prodju finiks WHAT CAN STOP HIM
osim gsw
- A
I jedan "hit tvit" i broj ljudi u komentarima koji i dalje nisu skontali.
https://twitter.com/DevinBooker31/status/1526174930651463680
- Š
Ko nas jebe kad smo notorni chokeri, plus Lukica nas nije ujebo u tom finalu kolko Dragić i onaj jebeni Klemen Prepelič mrtvi usta li ga prepeličja jebem. Razlika između Dončića i konjušara je što ovaj prvi ima izuzetno dobar sastav koji ga komplementira i prikriva mu slabosti kao npr. odbranu pikenrola, pa onda to što radi nije baš toliko fascinantno kao ono što konjušar radi sa poluamaterima.
- Š
Jebote sad kad si to reko morao sam da proverim. Indianapolis 2002 je bila poslednja zlatna medalja. Bruka
- TB
Ма е, ал' јбг, на олимпијским и светским после ниси могао меда јер је Американцима опет стало за репрезентацију под Крижевским, тако да је сребро на светском 2014. и олимпијским 2016. реални максимум.... Европско 2009. мало неочекивано сребро, могли смо и до финала на светском 2010, али јбг, мало смо и ми брљали без потребе, мало су Турцима судије гледале кроз прсте (што је нормално кад си домаћин тако нема шта ту да се чуди, исто бисмо и ми имали ту ''предност'' да смо били домаћини), на задњем светском си најбољег центра света гурао ван позиције и Мицића је требао пустити кући јер, иако му скидам капу за то што је остао тада, јбг, онакав није користио ничему, а на европско се пет година јебених чекало јебем их уста за то померање, а и на задњем, 2017. смо и преузели вођство у финалу на око четири минуте пре краја, али у та задња четири минута осим једне тројке нисмо кош јебени могли да дамо, Јовић се још повредио против Русије у полуфиналу тако да је и тих 10ак минута против Словеније одиграо повређен под аналгетицима, а здрав Јовић би итекако значио и против Драгића и против Дончића, а и ту је узето сребро а после Богдана ти је најбољи играч био Мачван, тако да оно, ОК је и то успех са каквим си играчима дошао.... 2015. нас је Литванија посрала одбраном у полуфиналу, а период пре Дуде је ужас био са Моком и Шакотом....
- TB
Сале би имао надимак силвер коуч да је у Америци

Po završetku predstojećeg Eurobasketa, Sergio Scariolo će napustiti klupu reprezentacije Španije.
Kao selektor reprezentacije Španije osvojio je:
Svetsko prvenstvo (2019)
Eurobasket (2009, 2011, 2015)
Olimpijske Igre (2012)
Olimpijske Igre (2016)
Eurobasket (2017)Španiju je vodio prvo u periodu od 2009. do 2012. godine, a drugi mandat na klupi “Crvene furije” počeo je 2015. godine.
- DP
Pa valjda srebro, bronza, bronza zadnje 3 stavke, al svakako bravo
- DP
I naravno se svi nadamo da će se oprostiti sa zlatom
- TB
Не да Батлер победу, штета што је Бостон био без Смарта и Хорфорда, а ови без Лаурија, да буду баш у најјачим саставима....